ЗАЯВА
"___"_________2012 року за адресою: 84600, м. Горлівка, пр. Леніна, 1/1 з неясних причин було проведено відключення електропостачання до квартири. Довожу до Вашого відома, що припинення постачання електричної енергії за адресою мого проживання: 84600, м. Горлівка, пр. Леніна, 1/1 відбулося всупереч ПКЕЕн, тому, що мене, споживача електричної енергії не повідомили про припинення постачання електричної енергії у спосіб передбачений ПКЕЕн, що є неправомірним.
Відповідно до п.27 ПКЕЕн тільки після отримання споживачем попередження енергопостачальник має право відключити споживача від електричної мережі. Я не отримував попереджень, в передбачено п.27 ПКЕЕн порядку.
Є факт порушенням працівниками ""_______РЕС», п.2 ст.50, п.5 другої частині ст.13 Закону України “Про захист економічної конкуренції” – відмова від реалізації товару (електроенергія є товарною продукцією відповідно до ЗУ «Про електроенергетику»). "__________РЕС", використовуючи монопольне становище, порушує статті 13 Цивільного кодексу, яка визначає межі здійснення цивільних прав. Згідно п.3 ст.13 ЦК Не допускаються дії особи, що вчиняються з наміром завдати шкоди іншій особі, а також зловживання правом в інших формах. Згідно п.5 ст.13 ЦК не допускаються використання цивільних прав з метою неправомірного обмеження конкуренції, зловживання монопольним становищем на ринку, а також недобросовісна конкуренція. В діях "_______РЕС» є відмова від реалізації товару, що має ознаки порушення п.2 ст.50, п.5 другої частині ст.13 Закону України “Про захист економічної конкуренції” у вигляді зловживання монопольним становищем.
На підставі вищевикладеного,-
ПРОШУ ВАС:
1.перевірити правомірність дій працівників "_______РЕС" в частині припинення електропостачання без попередження;
2.сприяти безоплатному відновленню постачання електричної енергії.
3.у випадку відмови надати вмотивовану письмову відповідь.
Відповідь прошу надати у встановлений законодавством строк.
Bookmarks