Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы

Результати опитування: Поддерживаете ли вы в сегодняшних обстоятельствах И.В.Коломойского в качестве главы ОГА?

Голосували
553. Ви ще не голосували в цьому опитуванні
  • Поддерживаю

376 67,99%
  • Поддерживаю частично

53 9,58%
  • Никак

46 8,32%
  • В президенты

45 8,14%
  • Осуждаю

33 5,97%
Сторінка 248 з 370 ПершаПерша ... 148198238239240241242243244245246247248249250251252253254255256257258298348 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 7390, показано з 4 941 по 4 960.

Тема: Коломойский против Порошенко?

Дописів
    39 400

Типово

Цитата Допис від m.a.p Переглянути допис
    некорректное сравнение. я сказал на время войны бЕня адекватнее и полезнее. ни больше, ни меньше.

я к тому, что пЭтя ведет Украину уверенно к кровавой гражданской войне.

и это, из того говна, что есть в Украине - этот лучший вариант.

подчеркиваю, ВРЕМЕННО, ввиду отсутствия необходимых менеджеров своих либо заграничных.

и это, вилкулы ставили это все за бабло бюджета, при чем еще и нехило так откаты поимели на этой "программе".
    порівняння коректне, бо я писала про використання дітей в політичних мульках. якби пан Боря робив справом під прапором України - це до патріотизму, справа державного рівня. справи Борі під політичним Укропом, аналогія з регіоналама корректна.
    до війни на Донбасі привели феодальні інтереси регів, які співпали з геополітичними інтересами РФ. до громадянської в України приведе боротьба олєгархав за збереження системи і свого місця біля корита. Пєтя теж тимчасовий варіант за обставин і зараз Пєтю батогами госдепу примушують змінювати правила гри, структуру та наповнення силових цехів, а за всим цим стоіть супротив олєгархів. і зараз не Бєня проти Пєті, а Бєня проти втрати місця біля бюджетного корита.

вілкули ставили і за бало партіі і за наші гроші, подобається вам чи ні -факт. Бєня клуб теж бачато чого корисного робив за бюджетні гроші для поранених, загиблих, а сприймалося з вуст Філатова та Корбана, як наче це за власні гроші. для розуміння - команда Бєні шось робила за свої фінанси а також і за рахунок місцевого бюджету.

так, брак кадрів. потрібен час на нову політичну еліту. писала вже - це еволюція, кілька років, а суспільство втомилося і вимагає швидких револоюційних змін.

Бєня завжди адекватний по відношенню до своїх інтересів. все інше - романтика.

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    62 769

Типово

.. не время нужно для возникновения новой политической элиты, а новый генетический материал ...
    Bůh stvořil člověka, ale nedal si to patentovat, a tak to teď po něm může dělat kdejakej blbec

Дописів
    39 400

Типово

Цитата Допис від krissa Переглянути допис
    ключевое:
    Путин Беню ненавидит так что даже кушать не может (ну и взаимно, я так понимаю)
    хоть какая-то гарантия, что человек не будет сдавать интересы Украины козломордым
    Бєня безпринциповой, якщо в його інтересах буде найти компроміс з Хло -так і буде.
    Корбан:
    Заместитель главы Днепропетровской ОГА Геннадий Корбан заявил, что необходимо договариваться, чтобы не гибли украинские солдаты.

"Надо договариваться. Я не знаю с кем, я не хочу комментировать. Может быть и с Захарченко. Я бы договаривался, если у меня нет сил... Основная задача это не экономика и не коррупция, это то, что гибнут люди. Мы каждый день здесь привозим останки, я пропускаю это через себя... Но в Киеве к этому относятся как к статистике, а мы видим это собственными глазами... Я считаю, что можно договориться хоть с чертом лысым, лишь бы люди перестали гибнуть", - заявил Корбан на 22 минуте интервью.
    https://youtu.be/TrWA-ITn8Eo

домовлятися - це компроміс, поступки. звісно, що Захарченко маріонетка, поступатися чимось Путіну. чим?

Дописів
    39 400

Типово

Цитата Допис від carrotik Переглянути допис
    .. не время нужно для возникновения новой политической элиты, а новый генетический материал ...
    "генетичний" матерал німців виховувся нагайкою та штрафами - держава змінює поведінку відповідальністю за вчинки. ця ж сама метода зайшла в Чехію та Польшу.

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    62 769

Типово

Цитата Допис від Rоlа Переглянути допис
    домовлятися - це компроміс, поступки. звісно, що Захарченко маріонетка, поступатися чимось Путіну. чим?
    ... Крымом, вестимо .. официальным признанием перехода территории под чужую юрисдикцию на основании договора о дружбе и сотрудничестве ..... мля ....
    Bůh stvořil člověka, ale nedal si to patentovat, a tak to teď po něm může dělat kdejakej blbec

Дописів
    39 400

Типово

Цитата Допис від OxІgen Переглянути допис
    )) ага... спит и видит, как бы кому интересы Украины не сдать, что бы себе что-то осталось...

"а, тьі порохобот")

Дописів
    39 400

Типово

Цитата Допис від carrotik Переглянути допис
    ... Крымом, вестимо .. официальным признанием перехода территории под чужую юрисдикцию на основании договора о дружбе и сотрудничестве ..... мля ....
    не тільки. Хло потрібно з донбасу зробити кол. умовну Боснію і мати вплив на Україну через кол.

Дописів
    39 400

Типово

Цитата Допис від Autumn Переглянути допис
    но мы уже тут, в этой стране и в этой ситуации.
    на выбор у нас есть реальные варианты, ни один их которых не похож на того, кто будет создавать рабочие места и уменьшать зависимость от гречки. что будем делать? ну вот на осенних выборах, например.
    на виборах восени ми виберемо свою партію регіонов. з людиною, яка виносе рейдерськи навички за правоє дєло.
    Востаннє редагував Rоlа: 23.07.2015 о 18:33

Звідки Ви
    Дніпропетровськ
    Дописів
    68 322

Типово

Бєня безпринциповой, якщо в його інтересах буде найти компроміс з Хло -так і буде.
    Корбан:
    Заместитель главы Днепропетровской ОГА Геннадий Корбан заявил, что необходимо договариваться, чтобы не гибли украинские солдаты.

"Надо договариваться. Я не знаю с кем, я не хочу комментировать. Может быть и с Захарченко. Я бы договаривался, если у меня нет сил... Основная задача это не экономика и не коррупция, это то, что гибнут люди. Мы каждый день здесь привозим останки, я пропускаю это через себя... Но в Киеве к этому относятся как к статистике, а мы видим это собственными глазами... Я считаю, что можно договориться хоть с чертом лысым, лишь бы люди перестали гибнуть", - заявил Корбан на 22 минуте интервью.

Так я так розумію вичищати свою землю від загарбників ніхто не пропонує.
    Домовлятися "з чортом лисим" я вже чув , від одного хязяїна данбаса. Їм аби домовлятися.

Звідки Ви
    Дніпропетровськ
    Дописів
    68 322

Типово

Цитата Допис від ЛЫСЫЙ ГНОМ Переглянути допис
    а Вы уверены, что это вы про Коломойского?
    "чорт" - это коломойский? а почему "лысый"?
    Ви шо сліпий? Ось
    Я считаю, что можно договориться хоть с чертом лысым, лишь бы люди перестали гибнуть", - заявил Корбан на 22 минуте интервью. цитата-
    http://www.segodnya.ua/regions/donet...ym-588830.html

Звідки Ви
    Дніпропетровськ
    Дописів
    68 322

Типово

Ось другий http://censor.net.ua/video_news/2918..._ahmetov_video

Де я написав "Коломойський"??

Циник
    Guest

Типово

Корбан:

Повторяется та же история, когда кодло мычало о несуществующей ширке, абсолютно не замечая реальный универсал.

Так и здесь, раздуваются мнимые намерения "з чортом лисим" и замалчиваются перемирия, обезьяны за столом переговоров и инициатива преза сдать ещё 30км территории сепарам.

Звідки Ви
    Дніпропетровськ
    Дописів
    68 322

Типово

"Це очень погано что сбивают українські літаки"-Ахметов. Он як -це плохо.

Звідки Ви
    Дніпропетровськ
    Дописів
    68 322

Типово

Цитата Допис від ЛЫСЫЙ ГНОМ Переглянути допис
    господинчик корбан может еще мноооого чего заявить. и шо?

он повысит зарплату докторам в "клинике семейной медецины" ? да ну...

господин корбан - очень тугой господин. однако и ему придется считаться с населением той страны где он пожелал жить
    А хто тут коли "считался с населением"? І не будуть. В нас( у країни) забрали землю і людей а він с Захарченком готовий домовлятися.
    Так може прямо треба говорити що з пуйлом?

Циник
    Guest

Типово

Цитата Допис від observer Переглянути допис
    А хто тут коли "считался с населением"? І не будуть. В нас( у країни) забрали землю і людей а він с Захарченком готовий домовлятися.
    Так може прямо треба говорити що з пуйлом?
    а то что обезьяны реально, а не на словах, сидят за столом переговоров ты не заметил? и не с корбаном.

особый статус и минск 1, 2, 3 это не договорняк с xуйлом? или это тоже корбан?

Звідки Ви
    Дніпропетровськ
    Дописів
    68 322

Типово

Цитата Допис від Циник Переглянути допис
    а то что обезьяны реально, а не на словах, сидят за столом переговоров ты не заметил? и не с корбаном.

особый статус и минск 1, 2, 3 это не договорняк с xуйлом? или это тоже корбан?
    А яка різниця між ним і ПАП? Той казав за неділю закінче АТо а цей каже шо з Захарченком буде домовлятися. І той і другий с Захарченко. Так яка різниця між ними???

Циник
    Guest

Типово

Цитата Допис від observer Переглянути допис
    А яка різниця між ним і ПАП?
    між незрозуміло ким перекрученими словами та реальною дією нема різниці?)))

Дописів
    39 400

Типово

черговий приклад індульгенціі. якщо "мирний план", в якому рік тому була прописа 30 км сіра зона- це зрада.

якщо Бєня -клуб вважає, що тре домовлятися - нє, ну а чо, тим можна ж.

Звідки Ви
    Дніпропетровськ
    Дописів
    68 322

Типово

Цитата Допис від Циник Переглянути допис
    між незрозуміло ким перекрученими словами та реальною дією нема різниці?)))
    Корбан и Ко за скільки часу закінче АТО?

Циник
    Guest

Типово

Я бы договаривался, если у меня нет сил...
    це слова Корбана, ніхто не звернув увагу на "если"? чи заборонили помічати таку дрібничку?

Сторінка 248 з 370 ПершаПерша ... 148198238239240241242243244245246247248249250251252253254255256257258298348 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті