| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
О, еще хотела задать вопрос – нигде не вижу поданных оригиналов документов… ВУЗы их вообще сейчас не принимают или их абсолютно никто не сдает? Все будут нести оригиналы с 4 по 8 августа? Что будет твориться в это время в приемных комиссиях? И как вообще все это успеется?
И попутно вопрос – если я на 99 % уверена, что мы проходим на специальность мечты, могу я таки туда отнести оригиналы, чтоб потом не ночевать под приемной комиссией?
♥ СКАЗОЧНЫЕ ТОРТИКИ, маффины, пироженки, веррины ♥ ♥ Тортики ♥ ♥ Чашечки ♥ 067 611 14 88, 095 224 78 79 Оксана
@it.will.be.sweet
Востаннє редагував Ksushik: 15.07.2015 о 10:03
♥ СКАЗОЧНЫЕ ТОРТИКИ, маффины, пироженки, веррины ♥ ♥ Тортики ♥ ♥ Чашечки ♥ 067 611 14 88, 095 224 78 79 Оксана
@it.will.be.sweet
Це якісь внутрішні складнощі вишу
у нас пишуть одразу, тільки дату не ставлять
Як тільки опублікований наказ про зарахування на бюджет.
У нас по плану 8 числа.
Успіхів!
Ні! Лише у випадку повного співпадіння балів пріоритет грає роль.
Тобто, якщо на якійсь спеціальності зійшлися двоє людей з 175,306 (до 3 знака) і у обох профільний 181,5 (до 1 знака), то вище буде людина, у якої пріоритет ДАНОЇ спеціальності в ДАНОМУ вузі вищий, наприклад 3 проти 6 (або 1 проти 2). Якщо ж і пріоритети співпадають, то - за абеткою![]()
нічого не зрозуміла
сподіваюся, відповіла вище
нажаль, я тежСитуацию, когда ребенок с первой приоритетностью и низшими баллами проходит первей ребенка с бОльшими баллами, но низшей приоритетностью, допускаю во время донабора после 8-го августа. Когда начнется паника, прозрачность, которой и так нет, замутнеет окончательно и будет ситуация – кто первым встал, того и тапки.
аж надто незрозумілою є ця процедура....
не приймають. Ніхто не ночуватиме. Ваші копії вже перевірені. Приносити будуть лише ті, хто ЗАРАХОВАНИЙ
замість 2 днів, як минулого року на третю хвилю, цього разу виділено 4 дні.
Думаю, навіть черг не буде - 5-7 хвилин на людину.
Доброго всем утречка! Вот думала всё изучила и понимаю, но тут меня накрыло)) Ирчик, девочки, вопрос по контракту. Мы подаем сегодня-завтра документы и параллельно на контракт. А заявления на контракт мы можем тоже писать на несколько специальностей (т.е. дублировать основные заявы)?
Все же хочется понять....простите, совсем торможу. Сначала программа рассмотрит у всех только первый приоритет. Если он там по баллам проходит, то остальные просто аннулируются. А вот как дальше? Если он не прошел в первый вуз? Если на втором он по баллам проходит на бюджетные места, то его второй приоритет не повлияет, что он второй и он проходит. так?
удалено
...Оказалось, что вижу не правильно![]()
Востаннє редагував Конфетка: 15.07.2015 о 11:44
думаю, після останнього скорочення місць то навряд
Маєте право.
Зазвичай на контракті немає прямого конкурсу - ліцензії більші, ніж бажаючих платити. Якщо буде більше заяв ніж місць, то там теж конкурс за балами
Якщо ви проходите по своєму 1 пріоритету, решти ваших заяв ніби й не існувало - ви зникаєте з решти конкурсів. І так послідовно по всіх пріоритетах, аж поки ви не станете прохідним. Всі вищі пріоритети не спрацювали - ви не пройшли за конкурсом, всі нижчі - анулювалися. Вам залишиться принести оригінали.
1) Всі абітурієнти впорядковуються за сукупним балом їх ПЕРШОГО пріоритету
2) Послідовно, починаючи з максимального БАЛУ вниз перевіряється - чи проходить даний абітурієнт на обрану спеціальність, якщо так, він рекомендується, решта його заяв викидаються, якщо ні - решта пріоритетів зменшуються на 1 і він відновлюється в списку
- після кожної рекомендації перевіряється, чи не заповнений список рекомендацій на дану спеціальність, якщо так, то ВСІ ЗЯВИ решти з меншими балами анулюються
- після кожної рекомендації викреслюються решта пріоритетів даного абітурієнта
дві ці дії забезпечують зменшення дерева варіантів
3) коли всі групи заповнені - формується рекомендація на зарахування
4) якщо досягнуто дна списку, а якісь групи не заповнені - все одно формується рекомендація на зарахування
та я теж така знавиця )))
але мене переконували, що так (прикладні математики)
@it.will.be.sweet
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks