у этого же ребенка на других специальностях
Долучення 1798290
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
у этого же ребенка на других специальностях
Долучення 1798290
Ребята, кто уже подался, а проверьте на абит-поиске - у меня такое чувство, что там при поиске по фамилии выдает результаты как раз в порядке приоритетности.
Ох, скільки всього...
давайте за порядком
Ні. Але більшість вишів отримали ЗАТВЕРДЖЕНЕ замовлення лише 10-го числа.
При цьому ДОСІ не всі вбили його в ЄДБО, тому досі змінюється.
Думаю, в понеділок завершать вбивати точні цифри
Відкликати можна, якщо доведете, що це була помилка. За перші три дні лише по Гірничому таких заяв уже близько 80.
Замінити не можна, якщо заява попала в базу, спроба вважається використаною
поки що немає реакції
Але перші три дні роботи ПК показали - саме відсутність інформації для абітурієнта робить цьогорічну кампанію максимально НЕПРОЗОРОЮ
Можливо, задум в тому, щоб люди обирали професію, не дивлячись на інших... але самим співробітникам ПК дуже складно.
Оце правильна відповідь!![]()
продовжуємо...
Можу сказати про ДНУ - там з 3000 місць того року залишилось 1860
В Гірничому скорочено все, крім трьох спеціальностей - в середньому на 15-20%. Економіка - на 60%.
Порядок, в якому подавалися заяви
можете зараз або після оголошення конкурсу.
Якщо зараз, воно все одно розглядатись не буде.
подає абітурієнт, вказує платника - себе, іншу фіз. особу чи юр.особу
з останньою укладається контракт
Лікарчук - єдина надія всього цього процесу. Він придумав ЗНО і якось його відстоює.
Інну ми ненавидимо всією родиною
за чутками, весь універ ненавидить теж...
Це помилка введення інформації
ДЯкуємо за уважність!
Передамо в ПК.
Максимальна кількість балів - 220.
как-то все это печально...
такое впечатление, что наше правительстов не собирается заканчивать войну, если в перспективе через 4-5 лет им нужны медики и выпускники с военными, а не мирными специальностями....
сегодня хочу дозвониться на горячую линию - послушать что там скажут о приоритетах...
Ир - если Квит все-же что-то ответит по этому поводу - процитируйте его здесь пожауйста (я не зарег. на фейсбуке)
♥ СКАЗОЧНЫЕ ТОРТИКИ, маффины, пироженки, веррины ♥ ♥ Тортики ♥ ♥ Чашечки ♥ 067 611 14 88, 095 224 78 79 Оксана
@it.will.be.sweet
летел с другого города торопились а тут такая каша, подождем пока что значит ...
ДОСТАВКА КВІТІВ, ФРУКТОВИХ КОШИКІВ, ПОДАРУНКІВ - Дніпро, Україна, Світ
There are three kinds of lies: lies, damned lies, and statistics (c)
На абит поиске можно рассчитать вероятность поступления. Судя по тому , что насчитала и тому что я вижу в рейтинговых списках: в этом году ЭТО не работает.УВЫ... не обольщайтесь...
ДНУ здесь http://rating.dsu.dp.ua:3000/
Остальные ВУЗы на своих сайтах наверное
а, нет..я не дочитала... в ДНУ приоритетов пока нет
зато появилось количество бюджетных мест
♥ СКАЗОЧНЫЕ ТОРТИКИ, маффины, пироженки, веррины ♥ ♥ Тортики ♥ ♥ Чашечки ♥ 067 611 14 88, 095 224 78 79 Оксана
@it.will.be.sweet
нашла! четко стоит - приоритет - вот почему так не везде??? от кого это зависит - от вуза? или...
http://www.univ.kiev.ua/ua/abit/2015/Lists/1/940/247760
не нахожу рейтинговых списков в горном. Дайте ссылочку, пожалуйста.
Востаннє редагував Ksushik: 13.07.2015 о 17:07
@it.will.be.sweet
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks