Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 29 з 141 ПершаПерша ... 19202122232425262728293031323334353637383979129 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 2818, показано з 561 по 580.

Тема: Что там в Мукачево?

Звідки Ви
    Здешний
    Дописів
    39 021

Типово

Цитата Допис від Шурик Г. (гость) Переглянути допис
    низя чистить конюшню в белых перчатках... давно сказали...
    Да, конечно. Только удивляет выбор мишени - кукловоды не пострадали - ни на Балоге, ни на Ланьо нет ни царапины
    Я бесконечно уважаю чудовищный выбор моего народа (М.Жванецкий)

Дописів
    13 721

Типово

Цитата Допис від Королевишна-Красавишна Переглянути допис
    Товарищи. а скажите зачем техника едет тудой? Вроде ж ПС сказали.што они готовы поехать в Киев в СБУ? Что-то изменилось или зачем сей цирк на дроте?
    Оце й непокоїть найбільше...
    Люди діляться на дві половини. Одні, увійшовши до кімнати, вигукують: "О, кого я бачу"!. Інші: "А ось і я"!

Дописів
    11 299

Типово

Цитата Допис від Королевишна-Красавишна Переглянути допис
    Товарищи. а скажите зачем техника едет тудой? Вроде ж ПС сказали.што они готовы поехать в Киев в СБУ? Что-то изменилось или зачем сей цирк на дроте?
    Как минимум перестраховка от действий "друзей" в виде Венгрии и Румынии.
    Под девизом "наших бьют" можно восстановить еще одну историческую справедливость, попранную в 1939году или когда там их присоединили.

Почетный форумчанин Аватар для Глаша
    Дописів
    31 861

Типово

Цитата Допис від Абориген Переглянути допис
    Не хочу нікого судити, але на мою думку ПС сектор вступив у купу рідкого гівна - чи то по незнанню, чи з простої дурості...
    Знаю, что местечковые ПС, это не то, что мы видим в СМИ и френдленте. Чем провинциальней город, тем более вероятность попадания далеко не ...мм... как бы это сказать, далеко не хороших людей.
    HARPER'S BAZAR-ная баба

Звідки Ви
    Здешний
    Дописів
    39 021

Типово

Цитата Допис від SergOv Переглянути допис
    Та да.
    Прям с передовой, за почти 2000 км, ото все пригнали ... ага ...
    Да нет - на передовую не отправили всего лишь...
    Я бесконечно уважаю чудовищный выбор моего народа (М.Жванецкий)

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    73 229

Типово

правильно.. нужно было прийти к бандюкам, сказать ню-ню-ню и те бы больше закон не нарушали...
    А ты уверен, что незаконное вооруженное формирование среди бела дня в городе ратует за соблюдение именно законов ?

Почетный форумчанин Аватар для Шурик Г. (гость)
    Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 267

Типово

Да, конечно. Только удивляет выбор мишени - кукловоды не пострадали - ни на Балоге, ни на Ланьо нет ни царапины
    ну так что бы добраться до босса, сначала нужно пройти кучу шестерок... так всегда было, и так всегда будет...
    Я люблю цю країну навіть без кокаїну.

Дописів
    1 579

Типово

Не хочу нікого судити, але на мою думку ПС сектор вступив у купу рідкого гівна - чи то по незнанню, чи з простої дурості...
    в любом случае Правому Сектору доверия больше чем ментам во главе с Аваковым и местными ментовскими шишками
    Veni Creator Spiritus!

Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 267

Типово

А ты уверен, что незаконное вооруженное формирование среди бела дня в городе ратует за соблюдение именно законов ?
    я уверен, что воюют они с бандюками... более того, мою уверенность даже власть не отрицает.. не бывает безнаказанного постоянного бандитизма...

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    73 229

Типово

Да нет - на передовую не отправили всего лишь...
    А там народу маловато, это даааа ....

Дописів
    10 284

Типово

народ киньте видео пресс конференции ПС, не успела

Звідки Ви
    Dnepropetrovsk
    Дописів
    43 534

Типово

ну так что бы добраться до босса, сначала нужно пройти кучу шестерок... так всегда было, и так всегда будет...
    точно как в Брате-2. Ага?
    Мнение толпы - это всего лишь умело растиражированное мнение ведущей Единицы.
    Об управленческом учете человечьим языком

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    73 229

Типово

я уверен, что воюют они с бандюками... более того, мою уверенность даже власть не отрицает.. не бывает безнаказанного постоянного бандитизма...
    Ну, то есть, ничего нового.
    За что воюют - похрен, лишь бы с бандюками.
    Грабли - таки национальная идея.

Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 267

Типово

господа не имеет значения ПС... совсем... это просто власть прогнила, и эти разборки будут по любэ с ПС или без... ПС тут не виновники.. они крайние... победят ПС будут какие нибудь львы, или пантеры или кошки... читайте Семенчено.. он очень точно описал ситуацию...

Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 267

Типово

Ну, то есть, ничего нового.
    За что воюют - похрен, лишь бы с бандюками.
    Грабли - таки национальная идея.
    я же тебе говорю.. пойди и погрози им пальчиком...
    ЗЫ никогда не думал, что ты тоже чистоплюй...

Звідки Ви
    Dnepropetrovsk
    Дописів
    43 534

Типово

господа не имеет значения ПС... совсем... это просто власть прогнила, и эти разборки будут по любэ с ПС или без... ПС тут не виновники.. они крайние... победят ПС будут какие нибудь львы, или пантеры или кошки... читайте Семенчено.. он очень точно описал ситуацию...
    совершенно верно. Уберут всех, кто думает, что он причастен к власти. Майдан закончился и дети майдана больше не нужны. Более того - они вредны для власти.
    Мнение толпы - это всего лишь умело растиражированное мнение ведущей Единицы.
    Об управленческом учете человечьим языком

Дописів
    13 721

Типово

Територія банди.

Для того, щоб розібратися, що сталося в Мукачевому, треба хоча б трохо знати, що таке Закарпаття.
    Ні для кого не секрет, що ця західна українська область досить серйозно контрастує з рештою країни, навіть з сусідніми Львівською та Івано-Франківською областями.
    Там діють свої закони і свої правила, там володярювали і володарюють свої князі.
    Більша частина населення "живе" з контрабанди, щодня переправляючи в Угорщину, Словаччину і Румунію цигарки та пиво.
    Областю повністю керують 5 людей - троє Балог, Пєтьовка та Ланьо (були часи, коли до цього списку входили й інші).
    Саме ці люди вирішують хто, скільки і куди може відвезти товару, де купити, що продати, і кому за це все заплатити.
    Ця "команда" керує не від учора. Вона керує завжди, з перших днів незлежності.
    Народ не протестує, адже "дрібна контрабанда" дозволена усім - "патент" купувати не треба. Тому-то в Закарпатті ніколи не було бунтів.
    Іще з часів Кучми було так заведено - Медведчук - князь. Шуфрич - його шавка, Балоги, Петьовка і Ланьо - місцеві наглядачі.
    У 2004 році, коли йшла чергова реформа Державної податкової служби, керівник ДПА отримав наказ - жодного втручання в діяльність ДПА в Закарпатті і в Вінниці.
    Медведчук тоді був головою АП, а його брат Сергій (колишній вчитель фізкультури з Мукачево) - першим заступником голови ДПА.
    Медведчук з бригадою робили в Закарпатті все, що хотіли. В керівництві області не було жодного "легіонера" - лише свої. Причому, більшість - куми , свати, брати.
    Ющенко і хам цю систему пробували зламати, але їм це не вдалося. Нотомість, під час правління бджоляра " особливої ваги в області набрав Балога (з братами та Петьовкою).
    Хочеш відкрити магазин - до Балоги, побудувати будинок - до нього ж, посаити картоплю - також спитай дозволу у Віктора Івановича.
    З приходом до влади ригів Балогу трохи відсунули.. В Закарпатті почалося двовладдя - новий губернатор з одного боку (з трьома нардепами) і Балога з іншого (з такою ж кількістю). На місцевому рівні було те саме - кількість мерів міст і голів селищних рад була приблизно однаковою.
    Згадайте виборчу компанію Порошенка в Закарпатті. Усі зустрічі претендента з людьми готував саме Балога, Порошенко жив в його помістях, усюди їздив саме з Балогою.
    І переміг в Закарпатті саме з його допомогою.
    Не знаю, що сталося, але після виборів Балога повної влади в Закарпатті не отримав. Не він назначав мерів, не він обирав губернатора та керавників митниць, міліції, СБУ та прокуратури.
    Так, Віктор Іванович - одна з головних фігур Закарпаття й нині - без його дозволу на Мукачивщині нічого не відбувається. Але він вже не князь.
    Ожирівший на контрабанді Ланьо - фігура не публічна, але не менш потужна. І більшість потоків саме в нього. І половина "братків-тітушок" також стоять за ним.
    Закарпаття як жило в 2004-му, так і залишилося в ньому. Народу як давали "жити" з контрабанди - так і дають.
    В Мукачевому, очевидно, хтось спробував цю систему зламати. Не знаю, чи був це ПС, але впевнений, це була маленька революція проти князьків.
    Князьки знову встояли, судячи з усього. Президент і все керівництво держави наказали схопити "злочинців", які спровокували стрілянину. Але чи це злочинці? Можливо, не тих злочинців треба хапати?
    Сподіваюся, через кілька днів ми довідаємося, що сталося насправді.
    Але впевнений, що таким як було, Закарпаття вже не буде ніколи.
    А всі ці марення про Закарпатську народну республіку - звичайні казочки для бідних...
    Намає в Закарпатті ані потужних партій, ані ідеологій.
    Нікому там робити ані республіку Русинів, ані щось на кшталт ДНР чи ЛНР.
    Єдиною "республікою" і "ідеологією" як було перевезення контрабанди за кордон, так і залишиться іще багато-багато років..
    \\\
    Люди діляться на дві половини. Одні, увійшовши до кімнати, вигукують: "О, кого я бачу"!. Інші: "А ось і я"!

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    73 229

Типово

я же тебе говорю.. пойди и погрози им пальчиком...
    ЗЫ никогда не думал, что ты тоже чистоплюй...
    Пальчиком ли, танчиком ли грозить - дело власти.
    Все остальное - чистый бандитизм, даже за самое правое дело.
    Где "народ", который революцию делал ?
    До сих пор ждет ужгородских футбольных фанатов, потому как без них окончательно победить не получается ?

Аватар для Королевишна-Красавишна
    Звідки Ви
    Тополь
    Дописів
    15 669

Типово

Ожидаю Саранчу.холонафт и тестика в темушке
    пора ребятам выйти на сцену
    Разности мои(декупаж.моделирование.квиллинг.лепка)http://forum.gorod.dp.ua/showthread....84296&page=114

Звідки Ви
    Город на Днепре
    Дописів
    29 698

Типово

+10000
    Здесь ничего хорошего уже не случится …

Сторінка 29 з 141 ПершаПерша ... 19202122232425262728293031323334353637383979129 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті