А еще - видел я этийихнии доспехи в музееРазмер - как на школьника. Богатыри, по нынешним меркам, нифига не богатыри были)))
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
А еще - видел я этийихнии доспехи в музееРазмер - как на школьника. Богатыри, по нынешним меркам, нифига не богатыри были)))
А що, хтось писав що він історик? Якщо фільм дивились, то повинні знати, що він дає версію - хто такі варягі...
Люди діляться на дві половини. Одні, увійшовши до кімнати, вигукують: "О, кого я бачу"!. Інші: "А ось і я"!
ой ща абасцусь
В Харькове пенсионеры в вышиванках повесились с криками "Слава Украине"
http://ren.tv/novosti/2015-07-03/v-h...-slava-ukraine
6ля ця Шилова ще![]()
з 26.01.2012 живу новим життям...
Тімоті Ґартон Еш*– історик, професор Оксфордського університету, один із провідних західних експертів, що займаються країнами Східної Європи і колишнього СРСР, політичний коментатор газети The Guardian
Я був у Києві два місяці тому з групою представників Ради Європи. Мої орієнтовані на Захід українські друзі говорили в приватних бесідах, що переговори будуть вестися про «заморожений» конфлікті на Донбасі. Лише це допоможе, на їхню думку, створити на території решти України державу, яка нормально функціонує. Звичайно, це не може бути офіційною позицією президента Порошенко та українського уряду, який стурбований дотриманням мінських угод. Проте я б назвав цю жорстку, можливо, цинічну позицію моїх українських друзів реалістичною. Заморозивши конфлікт, обидві сторони дадуть можливість тисячам біженців повернутися додому – багато з них втекли до Росії. Окрім того, це дозволило б Заходу планувати серйозну економічну допомогу Україні. Саме таким мені хотілося би бачити розвиток подій в Україні в середньостроковій перспективі. Думаю, що існування процвітаючої і оновленої України було б не меншим в інтересах Росії, ніж в інтересах українського народу. Всі б виграли, якби вдалося уникнути держави, яка загниває, і гуманітарної катастрофи на сході України.
http://www.radiosvoboda.mobi/a/27108768.html
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
"...надо квасить всерьез несколько лет!" ©
Перевозка всякой всякости ГАЗелью
От вы придрались. Ну усохли от времени, бывает. )
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks