пишу про глобальну стратегію, а ви ставите питання локальні. всі ваші питання справдливі, але не до моїх постів в контексті.
якщо ви б писали про космос, а я б ставила питання про агротехніку батату - це б було схоже на тупість.
то я не ваш співрозмовник.вы знаете,мне не интересны глобальные вещи.
ну так спілкуйтесь з сторінкою. а мені цікаво до чого йде, як анонсовані в часі системні реформи реалізуються. зараз здєсь і сейчас болото з бульбамє.про эти вещи намного лучше пишет пономарь на своей странице.
мне интересно ,что творится здесь и сейчас.
з ваших питань -нічого кардинального.т.е вообще ничего не сделано?
звісноэто пункты реформирования.
и надо бы знать т.к эти же депутаты принимают законы по реформированию,а пункты,что я назвал добавляют коррупционную составляющую в это дело.
да и власть согласилась на такие пункты,чтоб их выбрали:smt21
ні, це ви до моїх постів поставили локальні питання. з цього мого посту ви почали ставити локальні питання про батат http://forum.gorod.dp.ua/showthread....1#post30538932т.е вы на вопрос по локальным событиям притянули требования мвф,которые можно и 70 лет исполнять, добавили срок 20 лет и считаете,что все хорошо?
20 років ви самі вигадили і продовжуєте аргументувати вигадкою. про мвф взагалі нічого не писала. ви з ким розмовляєте?
які остальньіє? про батат?а вообще задам самый главный вопрос(про остальное можно тогда не отвечать).
вимагав реформи народ, плани реалізаціі за часом та фінансування визначив госдеп. я ж нічого нового за останні кілька постів не пишу, лише повторюю , що стратегію визначають зовні.если все сводим к реформам ,которые нам навязали западные партнеры,а на народ пофиг,то зачем нам правительство?
для чого мені правітєльство? для реалізаціі планів госдепу) не це так інше правітєльство, а якщо проектний пілот в Одесі переверне Україну рукамє алєгархів та силовиків, питання "для чого" буде не актуальним.
ета да.а рада будет не нужна т.к на народ наплевать.
поверніться до відповіді. і наведіть цитату пороха , що контрабанду боєвікам він дозволяє)пы.сы вернемся к вопросу почему контрабанду в ес порох хочет прикрыть,а к боевикам нет?

Bookmarks