Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 329 з 415 ПершаПерша ... 229279319320321322323324325326327328329330331332333334335336337338339379 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 8283, показано з 6 561 по 6 580.

Тема: Военное вторжение РФ в Украину

Дописів
    39 400

Типово

Цитата Допис від bezzeb Переглянути допис
    а как сопоставляется локальный взгляд на политику с тем,что у собеседника нет мозгов?
    т.е все люди не участвующие в глобальной политической игре тупые?
    да,я говорю не про мировую политику,а про нашу страну.
    пишу про глобальну стратегію, а ви ставите питання локальні. всі ваші питання справдливі, але не до моїх постів в контексті.
    якщо ви б писали про космос, а я б ставила питання про агротехніку батату - це б було схоже на тупість.

вы знаете,мне не интересны глобальные вещи.
    то я не ваш співрозмовник.
    про эти вещи намного лучше пишет пономарь на своей странице.
    мне интересно ,что творится здесь и сейчас.
    ну так спілкуйтесь з сторінкою. а мені цікаво до чого йде, як анонсовані в часі системні реформи реалізуються. зараз здєсь і сейчас болото з бульбамє.

т.е вообще ничего не сделано?
    з ваших питань -нічого кардинального.

это пункты реформирования.
    и надо бы знать т.к эти же депутаты принимают законы по реформированию,а пункты,что я назвал добавляют коррупционную составляющую в это дело.
    да и власть согласилась на такие пункты,чтоб их выбрали:smt21
    звісно

т.е вы на вопрос по локальным событиям притянули требования мвф,которые можно и 70 лет исполнять, добавили срок 20 лет и считаете,что все хорошо?
    ні, це ви до моїх постів поставили локальні питання. з цього мого посту ви почали ставити локальні питання про батат http://forum.gorod.dp.ua/showthread....1#post30538932

20 років ви самі вигадили і продовжуєте аргументувати вигадкою. про мвф взагалі нічого не писала. ви з ким розмовляєте?

а вообще задам самый главный вопрос(про остальное можно тогда не отвечать).
    які остальньіє? про батат?
    если все сводим к реформам ,которые нам навязали западные партнеры,а на народ пофиг,то зачем нам правительство?
    вимагав реформи народ, плани реалізаціі за часом та фінансування визначив госдеп. я ж нічого нового за останні кілька постів не пишу, лише повторюю , що стратегію визначають зовні.
    для чого мені правітєльство? для реалізаціі планів госдепу) не це так інше правітєльство, а якщо проектний пілот в Одесі переверне Україну рукамє алєгархів та силовиків, питання "для чого" буде не актуальним.
    а рада будет не нужна т.к на народ наплевать.
    ета да.
    пы.сы вернемся к вопросу почему контрабанду в ес порох хочет прикрыть,а к боевикам нет?
    поверніться до відповіді. і наведіть цитату пороха , що контрабанду боєвікам він дозволяє)

Звідки Ви
    Тутешній
    Дописів
    27 546

Типово

для ролы последний оффтоп в теме
    это то,что просил народ

и по глобальным реформам.
    Рола тільки рупор чужих рішень.
    Ні яким чином, вона, не вплине на зміну голови будь-якої міліції. Швидше до нас прислухаються, зважаючи на такий негативний розголос.
    http://s017.radikal.ru/i425/1304/de/a51ced5f2a44.jpg

Дописів
    39 400

Типово

для ролы последний оффтоп в теме
    это то,что просил народ
    Порошенко скасував люстрацію екс-начальника київської міліції

Зазначається, що "це було зроблено з урахуванням необхідності забезпечення обороноздатності країни. Порошенко задовольнив погоджене з комітетом Верховної Ради з питань національної безпеки і оборони клопотання щодо незастосування передбаченої частинами третьою, четвертою статті 1 Закону України "Про очищення влади" заборони займати посади, до яких застосовуються заходи по очищенню влади (люстрації) до генерал-майора міліції Олександра Терещука".
    для мене? не люстровано до чорта.

и по глобальным реформам

.По словам Ложкина, из Коалиционного соглашения, в котором прописаны необходимые для страны реформы, выполнено лишь 39% запланированного до конца мая. Из плана на 2015 год выполнено лишь 11%, 85% мероприятий вообще запланировано на конец года, что создает жесткие риски невыполнения.
    ще одне підтвердження, що ви не розумієте написаного, якщо цитуєте особис о для мене. Ложкіна

Звідки Ви
    Тутешній
    Дописів
    27 546

Типово

Цитата Допис від Rоlа Переглянути допис
    пишу про глобальну стратегію, а ви ставите питання локальні. всі ваші питання справдливі, але не до моїх постів в контексті.
    якщо ви б писали про космос, а я б ставила питання про агротехніку батату - це б було схоже на тупість.
    Взагалі - це просто сховатися, що , не висловлювати своєї власної думки. Просто читати такі "брєдні" гидко.
    http://s017.radikal.ru/i425/1304/de/a51ced5f2a44.jpg

Дописів
    39 400

Типово

Цитата Допис від Mikela Переглянути допис
    Рола тільки рупор чужих рішень.
    Ні яким чином, вона, не вплине на зміну голови будь-якої міліції. Швидше до нас прислухаються, зважаючи на такий негативний розголос.
    як там комуністична партія ВО Свобода? Степан вже всім огого?

Дописів
    39 400

Типово

Цитата Допис від Mikela Переглянути допис
    Взагалі - це просто сховатися, що , не висловлювати своєї власної думки. Просто читати такі "брєдні" гидко.
    а чиї думки я висловлюю, не твої, нє? ти ж завжди свої думки пишеш за ситацією, так? де почитати твої думки де йдеться не про мене чи косоь ще?

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    28 422

Типово

для мене? не люстровано до чорта.

ще одне підтвердження, що ви не розумієте написаного, якщо цитуєте особис о для мене. Ложкіна
    и опять мы все спутываем,запутываем в теме.
    одно дело не выполнено,а другое дело специально сделано,чтобы не выполнено было
    и самое важное кто саботирует

чем вам ложкин не нравится?(хотя мне он не нравится)
    пороху нравится.
    вот и цитирую т.е если он такое пишет,то дела еще хуже

Дописів
    39 400

Типово

и опять мы все спутываем,запутываем в теме.
    хто "мьі". пишіть про себе, нагадати що саме?
    одно дело не выполнено,а другое дело специально сделано,чтобы не выполнено было
    и самое важное кто саботирует
    система саботує, всі гілки влади. коаліційна угода -політичні зобов`зяння у більшості, частиною -складова системних реформ, які пасе госдеп.

чем вам ложкин не нравится?(хотя мне он не нравится).пороху нравится.
    яка мені різниця що подобається вам чи пороху?
    вот и цитирую т.е если он такое пишет,то дела еще хуже
    з реформамє? так Ложкин не про реформи рупорив.
    ви процитували Ложкіна для мене і на цьому всьо. я прочитала у Ложкина наступне - створення нової коаліціі і всі наслідки з цього. це погроза нардепам, єслі што.

Дописів
    8 916

Типово

С аэропорта опять скорые идут.

Дописів
    39 400

Типово

"Азов" запретил своим бойцам идти на марш "Правого сектора"
    В полку МВД специального назначения "Азов" сообщили, что бойцы полка не будут принимать участия в"Марше Святослава" в Киеве, который намечен на 19:00 пятницы.

Как сообщает Цензор.НЕТ, заявление пресс-службы обнародовано на странице "Азова" в фейсбуке.
    Напомним, марш правых добровольцев в Киеве анонсирован на сайте "Правого сектора".
    Шествие должно начаться в 19:00 на Майдане Независимости.
    Заявлены две причины марша - годовщина победы князя Святослава над Хазарским каганатом и требование к власти отказаться от минских договоренностей и перейти в наступление на Донбассе. Источник: http://censor.net.ua/n342511 Источник: http://censor.net.ua/n342511

і нашо ПС від влади вимагає наступу. на них же вся оборона Донбасу тримається, самі б впоралися.

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    28 422

Типово

хто "мьі". пишіть про себе, нагадати що саме?

система саботує, всі гілки влади. коаліційна угода -політичні зобов`зяння у більшості, частиною -складова системних реформ, які пасе госдеп.

яка мені різниця що подобається вам чи пороху?

з реформамє? так Ложкин не про реформи рупорив.
    ви процитували Ложкіна для мене і на цьому всьо. я прочитала у Ложкина наступне - створення нової коаліціі і всі наслідки з цього. це погроза нардепам, єслі што.
    ладно вы путаете мысли,если вам не нравится мы.

так про это же и пишем.

вам источник не понравился или что?

какая разница про что он писал в основе,когда он выложил по реформам четкие цифры ?
    почему вы ищите подтексты,тексты и т.д,когда я вам уточнил про нужную информацию?

Дописів
    39 400

Типово

ладно вы путаете мысли,если вам не нравится мы.
    та невже?)) ще й через "єслі".

так про это же и пишем.
    вам источник не понравился или что?

какая разница про что он писал в основе,когда он выложил по реформам четкие цифры ?
    почему вы ищите подтексты,тексты и т.д,когда я вам уточнил про нужную информацию?
    кому нужную? мені? я шось просила для себе уточнювати? це що, новина? для мне ні. цікаве в цитаті у Ложкіна мені зовсім не про невиконання КУ, а для чого Ложкін саме зараз сказав про якість коаліцііі.

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    28 422

Типово

та невже?)) ще й через "єслі".

так про это же и пишем.

кому нужную? мені? я шось просила для себе уточнювати? це що, новина? для мне ні. цікаве в цитаті у Ложкіна мені зовсім не про невиконання КУ, а для чого Ложкін саме зараз сказав про якість коаліцііі.
    начали за реформы,а закончили за упокой.

Циник
    Guest

Типово

зашибись, у ролы получается ещё хуже чем у возара))) наверное минстець методички под утро на скорую руку склепал))))

Kotov
    Guest

Типово

Кстати про "варягов". Почему это мы применяем это слово как к "пришлым"? По мнению некоторых людей, варяги выглядели где то так:

Не факт конечно, но вполне имеет шанс. )

Дописів
    13 721

Типово

"Рюрик. Потерянная быль." док фільм задорнова
    Люди діляться на дві половини. Одні, увійшовши до кімнати, вигукують: "О, кого я бачу"!. Інші: "А ось і я"!

Звідки Ви
    Make America Great Again
    Дописів
    59 041

Типово

Цитата Допис від habubabur Переглянути допис
    С аэропорта опять скорые идут.
    за день по Гагарина не было ни одной

Дописів
    24 778

Типово

Цитата Допис від Smith Переглянути допис
    за день по Гагарина не было ни одной
    По Правде постоянно, как часы
    ВИПИВ? ЗА КЕРМО!

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    62 769

Типово

Цитата Допис від Kotov Переглянути допис
    Кстати про "варягов". Почему это мы применяем это слово как к "пришлым"? По мнению некоторых людей, варяги выглядели где то так:

Не факт конечно, но вполне имеет шанс. )
    ... осэлэдець и вуса - это, вообще-то, турецкая мода, а не скандинавская или славянская ...
    Bůh stvořil člověka, ale nedal si to patentovat, a tak to teď po něm může dělat kdejakej blbec

Kotov
    Guest

Типово

Цитата Допис від carrotik Переглянути допис
    ... осэлэдець и вуса - это, вообще-то, турецкая мода, а не скандинавская или славянская ...
    Да щас.
    И при чем тут скандинавы? Ихние - это нурманы, они же викинги. Разные боги, разные традиции. Окромя пограбить.

Сторінка 329 з 415 ПершаПерша ... 229279319320321322323324325326327328329330331332333334335336337338339379 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті