Ната, сижу листаю, уже весь ноут в слюнях, спасибо )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Ната, сижу листаю, уже весь ноут в слюнях, спасибо )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
кто-то может знает, где купить хлеб гречневый? Раньше в АТБ был, теперь нет. Бездрожжевой, вкусный. Теперь вместо него с тмином хлеб-а я его не перевариваю.
Размер на ОБ 98 по Гепюру подобрать можно, но по факту, он будет оочень впритык.
Я тоже мучаюсь со стоим ОБ 104 и ОТ 75. Ходила по рынку на Тополе, купила юбку-карандаш. Цена на ценнике 670, отдали за 600. Нашла в интернете производителя, оказался - Харьков. Когда увидела, что отп. цена моей юбки 260 грн, а розничная 429, сразу юбка разонравилась.... Вернула.
Востаннє редагував Nayada: 04.06.2015 о 15:00
Та зачекай що там ще приїде))) бо був на роботі, вони звонять бла бла вітаємо. Який розмір вам вислати? Л, хл, ххл, якесь мюкажу чекайте. Пішов на склад зняв свою кажу Л.)) Хоча знаю вдома і хл і нічим не відрізняються то почекаю )))
хоча в них ще відкривашки доступні до кінця місяця. За 10 кодів. 5 в мене є.. нннада?![]()
з 26.01.2012 живу новим життям...
-=Ремонт и обслуживание лазерных принтеров=- -=Заправка и ремонт картриджей=- 095 7О 5О 444
Качественные расходники, низкие цены, выезд
у нас помидоры по 30 и 35
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks