Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 50 з 710 ПершаПерша ... 404142434445464748495051525354555657585960100150550 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 14190, показано з 981 по 1 000.

Тема: Приват банк (Общая тема)

Дописів
    10 154

Типово

Цитата Допис від Dendnepr Переглянути допис
    Вопрос:
    Возможно ли СМС уведомления по движению по текущему счету юрлица получать одновременно на ДВА номера телефона? (директор и бухгалтер, например?)
    Спасибо
    и тогда валлексу скажут, шо его смс-ка не пришла, потому шо все забрал Денднепр

Дописів
    24 778

Типово

Правда ли, что терминалы Привата стали принимать валюту?
    ВИПИВ? ЗА КЕРМО!

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    26 282

Типово

Так и принимали. В марте карту пополнял.
    Тут же уточнял у ПБ.

Тема года 2008
    Бухгалтер года 2013
    Дописів
    16 476

Типово

Цитата Допис від Приватбанк Переглянути допис
    Волшебница, комиссия при платеже в терминале самообслуживания в счет кредитных средств - 3%. При оплате коммунальных платежей, платежей за Интернет и телефон, а также в адрес сетевых компаний (Avon, Oriflame, Faberlic) комиссия за использование кредитных средств не взимается. С уважением, ПриватБанк
    как несправедливо, почему же платежи в бюджет (налоги) с комиссей

короче из кредитной карты сделали дебетную
    БУХсопровождение: юрлица, физлица, нотариусы. Регистрация/Ликвидация ВЫТЯГИ
    Сдам отчеты за Вас!

Звідки Ви
    Правый берег
    Дописів
    2 244

Типово

Светлана, здравствуйте!
    В случае образовавшейся просроченной задолженности, во избежание применения штрафных санкций, с которыми можно ознакомиться перейдя по ссылке http://privatbank.ua/platezhnie-kart...-s-dolzhnikom/, а также передачи информации в УБКИ (Украинское бюро кредитных историй), Банк может проводить договорное списание со всех Ваших счетов, которые открыты в Банке (согласно пункту 1.1.3.2.11. условий и правил предоставления банковских услуг). Детальнее http://privatbank.ua/terms/pages/21/.
    Во избежание таких ситуаций, рекомендуем своевременно производить оплату.
    С уважением, ПриватБанк
    ничего не поняла. Оплата производится своевременно, к чему Ваш ответ?! Может Вы не поняли вопроса?!

Семья малоимущая, брали кредит на операцию ребенку (ребенок инвалид детства), проценты выплачивают своевременно, проблем с банком нет. Можно ли им списать долг или часть долга каким - нибудь образом? Что для этого необходимо? Если не хотите отвечать в теме, буду благодарна ответу в личку.

Пы. Сы. я слышала о том, что подобные вопросы решаются, но к сожалению сейчас нет связи с человеком, которому банк уменьшил задолженность за счет выплаченных человеком процентов (ранее).

Звідки Ви
    Правый берег
    Дописів
    2 244

Типово

Волшебница, комиссия при платеже в терминале самообслуживания в счет кредитных средств - 3%. При оплате коммунальных платежей, платежей за Интернет и телефон, а также в адрес сетевых компаний (Avon, Oriflame, Faberlic) комиссия за использование кредитных средств не взимается. С уважением, ПриватБанк
    Буквально в прошлом месяце мы оплачивали интернет и телефон с терминала, комиссия за каждую операцию была 2 грн!!!
    Востаннє редагував Светлана11177: 08.05.2015 о 20:52

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 238

Типово

ПриватБанк запустив селфі-авторизацію

ПриватБанк запустив в Україні нову технологію підтвердження операцій онлайн – за допомогою селфі або введення ПІН-коду картки. Як повідомили в банку, такий спосіб авторизації клієнтів під час оплати через Інтернет використовується тоді, коли банку необхідно додатково отримати підтвердження від клієнта, що операцію здійснює саме він (є підозри на шахрайство або йдеться про ризикові платежі).

«Раніше для здійснення ризикових платежів, за якими наша система безпеки запитувала додаткову авторизацію клієнта, йому потрібно було підтвердити платіж у телефонному режимі, – говорить керівник напрямку «Внутрішній контроль і fraud-менеджмент» Олександр Соколовський. – Тепер наш Приват24 попросить клієнта підтвердити платіж за допомогою селфі на камеру смартфону чи комп’ютера або введенням ПІН-коду картки. Це зручно, особливо якщо клієнт на відпочинку або за кордоном, швидко й гарантує виняткову безпеку платежів».

Під час селфі-авторизації система безпеки банку порівнює отримане зображення із фото клієнта в інформаційній базі банку. Система дозволяє чітко відокремлювати реальні фото клієнтів від підроблених зображень. Також у банку зазначають, що величезна популярність селфі серед користувачів дасть можливість не тільки проводити авторизацію клієнтів у зручному та приємному для них форматі, але й у майбутньому проводити конкурси селфі серед клієнтів ПриватБанку, звісно, за їх згоди.
    Приват, вы совсем фонарели? Уже просто ни в какие ворота тот беспредел, который вы творите со своими постоянными клиентами. На кой хрен мне ваша селфи, если я за границу не езжу? И как, по-вашему, я могу это сделать, если у меня НЕТ камеры??? А пин-код своей карты я вам не дам даже под дулом пистолета - я ж не лох!
    Придётся таки менять банк. Ибо уже задрали.
    «Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)

Звідки Ви
    gorod.dp.ua
    Дописів
    51 663

Типово

Цитата Допис від Дейнерис Переглянути допис
    Приват, вы совсем фонарели? Уже просто ни в какие ворота тот беспредел, который вы творите со своими постоянными клиентами. На кой хрен мне ваша селфи, если я за границу не езжу? И как, по-вашему, я могу это сделать, если у меня НЕТ камеры??? А пин-код своей карты я вам не дам даже под дулом пистолета - я ж не лох!
    Придётся таки менять банк. Ибо уже задрали.
    А у Вас, что не платеж, то рискованный? Чего так всполошились-то?
    Мне вот по поводу коммуналки ни разу не звонили для "дополнительной авторизации" и судя по процитированному Вами и далее не будут требовать селфи Че так переживать?

Звідки Ви
    Дніпро - Tallinn
    Дописів
    15 068

Типово

Цитата Допис від Nat Переглянути допис
    Мне вот по поводу коммуналки ни разу не звонили для "дополнительной авторизации" и судя по процитированному Вами и далее не будут требовать селфи Че так переживать?
    такі речі якраз в найнезручніші моменти будуть
    дебілізм вони придумують замість того щоб налагодити інші процеси які в них через жопу відбуваються.

Дописів
    3 170

Типово

Программисты Приват24 явно играют в танки))
    Выбор цветовой схемы:
    -Светлая
    -World of Tanks
    Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  IMG_0014.jpg
Переглядів: 43
Розмір:  24,0 КБ
ID:	1756524

Приватбанк, подскажите ссылку, где выбирался метод уведомления по счету. Смс или пуш
    Востаннє редагував -Sven-: 08.05.2015 о 22:15
    Тут была подпись

Звідки Ви
    gorod.dp.ua
    Дописів
    51 663

Типово

Цитата Допис від _Jane_ Переглянути допис
    такі речі якраз в найнезручніші моменти будуть
    дебілізм вони придумують замість того щоб налагодити інші процеси які в них через жопу відбуваються.
    А який може бути незручний момент, коли платіж формуєш? Якось моя фантазія бідна на цей рахунок.
    І все ж було б добре бачити перелік "сумнівних" платежів. З того, що приходить на думку для звичайного користувача - платежі в ПБ24 при перебуванні за кордоном. Але з ними й так постійний геморой.

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 238

Типово

Вы забыли, в каком государстве живёте? Тут ЛЮБОЙ платёж может показаться им рискованным. И по закону подлости это будет САМЫЙ ВАЖНЫЙ для Вас платёж.
    Мне вот по поводу коммуналки ни разу не звонили для "дополнительной авторизации"
    А с какого перепугу они звонили бы, если этот маразм запустили только сегодня?
    Че так переживать?
    Да действительно, ну, чего? В банкомате берут процент за снятие денег (единственный банк!) - чего переживать? Бешенные тарифы на ряд услуг - чего переживать? Теперь вот долбанный никому не нужный селфи ввели - чего переживать? И это молча проглотим.
    Цитата Допис від _Jane_ Переглянути допис
    +1000
    А який може бути незручний момент, коли платіж формуєш? Якось моя фантазія бідна на цей рахунок.
    Какой-нибудь новый интернет-магазин покажется им сомнительным - потребуют селфи. Уверена, очень скоро Вы и сами ощутите на себе все "незручні моменти".
    Все ведущие зарубежные банки в случае сомнительной операции ЗВОНЯТ своим клиентам, а не требуют фото. Особенно понравилось про сравнение с тем фото, которое у них. Если человек, не дай Бог, сильно изменился по какой-то причине, то не светит ему пройти это селфи. Покращили, блин!

Звідки Ви
    gorod.dp.ua
    Дописів
    51 663

Типово

А с какого перепугу они звонили бы, если этот маразм запустили только сегодня?
    А Вы хоть внимательно читаете то, что цитируете, прежде, чем возмутиться или у Вас с мовою недопонимание?
    «Раніше для здійснення ризикових платежів, за якими наша система безпеки запитувала додаткову авторизацію клієнта, йому потрібно було підтвердити платіж у телефонному режимі,
    Раньше - звонок, сейчас - селфи. Вроде-как понятно написано.
    И я бы не истерила, т.к. если это раньше вас не касалось, то и сейчас вы никому не сдались.
    А сравнение по фото идет явно не визуальное, а программное, там только пластику или еще какой экстрим разве что не распознает, но в этом варианте проблемы могут не только с ПБ возникнуть

Звідки Ви
    Дніпро - Tallinn
    Дописів
    15 068

Типово

І все ж було б добре бачити перелік "сумнівних" платежів. З того, що приходить на думку для звичайного користувача - платежі в ПБ24 при перебуванні за кордоном. Але з ними й так постійний геморой.
    лежу собі у ліжечку неодягнена і з бігудями, платіж проводжу. тут фігак - селфі вимагають.
    не кажучи вже про те що у людини може не бути камери.
    піни через комп-інтернет це вкрай несек"юрно.

моя думка лишається тією ж - краще б вдосконалювали вже існуюче.

зі. якщо з мене вимагатимуть так зване "селфі" - це вже дійсно буде причина перевести мої інтернет платежі в інший банк, нехай з системою трохи простішою, але без дебілізмів.

ззі. щойно перечитала. конкурси селфі, #ля... ще хтось сумнівається, що ці фото побачить не лише програма? і що їх бачитимуть навіть якщо ви не дасте згоди (забули де живете, ага). над вашими поспіхом зробленими в незручний момент фоточками приват буде іржати всім офісом. неофіційно, звісно.

зззі. тим часом, "гроші в банкоматі без картки" діру для шахраїв, наприклад, ніхто не збирається латати.
    Востаннє редагував _Jane_: 08.05.2015 о 23:48

Звідки Ви
    Приднепровск
    Дописів
    1 304

Типово

Господа, кто оплачивает коммунальные услуги через Приват24 - подскажите следующий момент. Хочу с минимальными комиссиями с кредитки оплатить в Приват24 услуги вывоза мусора от Гринко-Днепр. Зашел в раздел "Мои платежи", набрал ЕГРПОУ организации - 35112687 и увидел теперь две строки с почти одинаковым содержанием, при нажатии на которую создается платеж с получателем "Единый Расчетный Центр", а по второй - "Единая Квитанция". И никакого нигде объяснения, чем они вообще отличаются друг от друга и куда на самом деле платить то...

Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  communal.jpg
Переглядів: 54
Розмір:  48,8 КБ
ID:	1756576
    Что посоветуете? Куда создавать платеж? Раньше с таки не сталкивался как-то, всегда оплачивал - высвечивалась одна строка (ведущая к оплате в "ЕРЦ")...

Звідки Ви
    gorod.dp.ua
    Дописів
    51 663

Типово

Ну напишіть свої резони тому ж Гороховському на фейбучик. Він не ігнорує дописи. А суспільна думка таки має вагу для банка, в чому мали можливість переконатися після тотальної заборони банком платежів у гривні закордонним постачальникам. Ту проблему розрулили, і тут, певна, будуть варіанти. Не хочеш робити селфі, проводячі платіж з Гаваїв - ок, телефонуй до банку (як пам'ятаємо, через непоодинокі випадки шахрайств, банк сам не телефонує клієнтам). А може й у чаті ці питання будуть оперативно вирішуватися.
    Буде проблема - знайдуться і рішення. Не бачу все ще вагомого приводу до паніки
    Востаннє редагував Nat: 09.05.2015 о 00:11

Звідки Ви
    Готэм-сити
    Дописів
    20 779

Типово

Если вы раньше никогда не звонили на 3700 для подтверждения платежа, то селфи вас скорей всего тоже не коснется, это бывает в очень редких случаях.
    Ну и опять таки, нет возможности сделать фото - остается старый вариант звонка на 3700.
    Т.е. просто расширили возможность подтвердить сомнительный платеж.
    I'm not a man of too many faces
    The mask I wear is one

Звідки Ви
    таки из Днепра
    Дописів
    3 207

Типово

В банкомате берут процент за снятие денег (единственный банк!)
    Скорее наоборот - НЕ БЕРУТ процент, причем даже при снятии в чужих банкоматах... что-то мне сдается кто-то тут "денежку росейскую отрабатывает"
    Я с рождения абсолютно уверен, что совершенно замечателен сам по себе и никакая дурная репутация мне не повредит!

Звідки Ви
    Дніпро - Tallinn
    Дописів
    15 068

Типово

Цитата Допис від Wadim Переглянути допис
    Если вы раньше никогда не звонили на 3700 для подтверждения платежа, то селфи вас скорей всего тоже не коснется, это бывает в очень редких случаях.
    Ну и опять таки, нет возможности сделать фото - остается старый вариант звонка на 3700.
    Т.е. просто расширили возможность подтвердить сомнительный платеж.
    якщо це додатковий вибір, а не заміна, то інша справа
    але все одно піни це мега несек"юрно.

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 238

Типово

Цитата Допис від Dn-Cars Переглянути допис
    Скорее наоборот - НЕ БЕРУТ процент
    Это Вы мне рассказываете? Вам показать чеки, в которых прописана комиссия?
    С зарплатной, пенсионной и пр. карт не берут. С кредитной, "Универсальной" и т.п. - берут 1%. Заведите себе "Универсальную" и убедитесь.
    что-то мне сдается
    Креститься пробовали?

Сторінка 50 з 710 ПершаПерша ... 404142434445464748495051525354555657585960100150550 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті