| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Правда ли, что терминалы Привата стали принимать валюту?
ВИПИВ? ЗА КЕРМО!
Так и принимали. В марте карту пополнял.
Тут же уточнял у ПБ.
ничего не поняла. Оплата производится своевременно, к чему Ваш ответ?! Может Вы не поняли вопроса?!
Семья малоимущая, брали кредит на операцию ребенку (ребенок инвалид детства), проценты выплачивают своевременно, проблем с банком нет. Можно ли им списать долг или часть долга каким - нибудь образом? Что для этого необходимо? Если не хотите отвечать в теме, буду благодарна ответу в личку.
Пы. Сы. я слышала о том, что подобные вопросы решаются, но к сожалению сейчас нет связи с человеком, которому банк уменьшил задолженность за счет выплаченных человеком процентов (ранее).
Приват, вы совсем фонарели?ПриватБанк запустив селфі-авторизацію
ПриватБанк запустив в Україні нову технологію підтвердження операцій онлайн – за допомогою селфі або введення ПІН-коду картки. Як повідомили в банку, такий спосіб авторизації клієнтів під час оплати через Інтернет використовується тоді, коли банку необхідно додатково отримати підтвердження від клієнта, що операцію здійснює саме він (є підозри на шахрайство або йдеться про ризикові платежі).
«Раніше для здійснення ризикових платежів, за якими наша система безпеки запитувала додаткову авторизацію клієнта, йому потрібно було підтвердити платіж у телефонному режимі, – говорить керівник напрямку «Внутрішній контроль і fraud-менеджмент» Олександр Соколовський. – Тепер наш Приват24 попросить клієнта підтвердити платіж за допомогою селфі на камеру смартфону чи комп’ютера або введенням ПІН-коду картки. Це зручно, особливо якщо клієнт на відпочинку або за кордоном, швидко й гарантує виняткову безпеку платежів».
Під час селфі-авторизації система безпеки банку порівнює отримане зображення із фото клієнта в інформаційній базі банку. Система дозволяє чітко відокремлювати реальні фото клієнтів від підроблених зображень. Також у банку зазначають, що величезна популярність селфі серед користувачів дасть можливість не тільки проводити авторизацію клієнтів у зручному та приємному для них форматі, але й у майбутньому проводити конкурси селфі серед клієнтів ПриватБанку, звісно, за їх згоди.Уже просто ни в какие ворота тот беспредел, который вы творите со своими постоянными клиентами. На кой хрен мне ваша селфи, если я за границу не езжу? И как, по-вашему, я могу это сделать, если у меня НЕТ камеры??? А пин-код своей карты я вам не дам даже под дулом пистолета - я ж не лох!
Придётся таки менять банк. Ибо уже задрали.![]()
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
А який може бути незручний момент, коли платіж формуєш? Якось моя фантазія бідна на цей рахунок.
І все ж було б добре бачити перелік "сумнівних" платежів. З того, що приходить на думку для звичайного користувача - платежі в ПБ24 при перебуванні за кордоном. Але з ними й так постійний геморой.
Вы забыли, в каком государстве живёте? Тут ЛЮБОЙ платёж может показаться им рискованным. И по закону подлости это будет САМЫЙ ВАЖНЫЙ для Вас платёж.
А с какого перепугу они звонили бы, если этот маразм запустили только сегодня?Мне вот по поводу коммуналки ни разу не звонили для "дополнительной авторизации"
Да действительно, ну, чего? В банкомате берут процент за снятие денег (единственный банк!) - чего переживать? Бешенные тарифы на ряд услуг - чего переживать? Теперь вот долбанный никому не нужный селфи ввели - чего переживать? И это молча проглотим.Че так переживать?
+1000
Какой-нибудь новый интернет-магазин покажется им сомнительным - потребуют селфи. Уверена, очень скоро Вы и сами ощутите на себе все "незручні моменти".
Все ведущие зарубежные банки в случае сомнительной операции ЗВОНЯТ своим клиентам, а не требуют фото. Особенно понравилось про сравнение с тем фото, которое у них. Если человек, не дай Бог, сильно изменился по какой-то причине, то не светит ему пройти это селфи. Покращили, блин!![]()
А Вы хоть внимательно читаете то, что цитируете, прежде, чем возмутиться или у Вас с мовою недопонимание?
Раньше - звонок, сейчас - селфи. Вроде-как понятно написано.«Раніше для здійснення ризикових платежів, за якими наша система безпеки запитувала додаткову авторизацію клієнта, йому потрібно було підтвердити платіж у телефонному режимі,
И я бы не истерила, т.к. если это раньше вас не касалось, то и сейчас вы никому не сдались.
А сравнение по фото идет явно не визуальное, а программное, там только пластику или еще какой экстрим разве что не распознает, но в этом варианте проблемы могут не только с ПБ возникнуть![]()
лежу собі у ліжечку неодягнена і з бігудями, платіж проводжу. тут фігак - селфі вимагають.
не кажучи вже про те що у людини може не бути камери.
піни через комп-інтернет це вкрай несек"юрно.
моя думка лишається тією ж - краще б вдосконалювали вже існуюче.
зі. якщо з мене вимагатимуть так зване "селфі" - це вже дійсно буде причина перевести мої інтернет платежі в інший банк, нехай з системою трохи простішою, але без дебілізмів.
ззі. щойно перечитала. конкурси селфі, #ля...ще хтось сумнівається, що ці фото побачить не лише програма? і що їх бачитимуть навіть якщо ви не дасте згоди (забули де живете, ага). над вашими поспіхом зробленими в незручний момент фоточками приват буде іржати всім офісом. неофіційно, звісно.
зззі. тим часом, "гроші в банкоматі без картки" діру для шахраїв, наприклад, ніхто не збирається латати.
Востаннє редагував _Jane_: 08.05.2015 о 23:48
Господа, кто оплачивает коммунальные услуги через Приват24 - подскажите следующий момент. Хочу с минимальными комиссиями с кредитки оплатить в Приват24 услуги вывоза мусора от Гринко-Днепр. Зашел в раздел "Мои платежи", набрал ЕГРПОУ организации - 35112687 и увидел теперь две строки с почти одинаковым содержанием, при нажатии на которую создается платеж с получателем "Единый Расчетный Центр", а по второй - "Единая Квитанция". И никакого нигде объяснения, чем они вообще отличаются друг от друга и куда на самом деле платить то...
Что посоветуете? Куда создавать платеж? Раньше с таки не сталкивался как-то, всегда оплачивал - высвечивалась одна строка (ведущая к оплате в "ЕРЦ")...
Ну напишіть свої резони тому ж Гороховському на фейбучик. Він не ігнорує дописи. А суспільна думка таки має вагу для банка, в чому мали можливість переконатися після тотальної заборони банком платежів у гривні закордонним постачальникам. Ту проблему розрулили, і тут, певна, будуть варіанти. Не хочеш робити селфі, проводячі платіж з Гаваїв - ок, телефонуй до банку (як пам'ятаємо, через непоодинокі випадки шахрайств, банк сам не телефонує клієнтам). А може й у чаті ці питання будуть оперативно вирішуватися.
Буде проблема - знайдуться і рішення. Не бачу все ще вагомого приводу до паніки
Востаннє редагував Nat: 09.05.2015 о 00:11
Если вы раньше никогда не звонили на 3700 для подтверждения платежа, то селфи вас скорей всего тоже не коснется, это бывает в очень редких случаях.
Ну и опять таки, нет возможности сделать фото - остается старый вариант звонка на 3700.
Т.е. просто расширили возможность подтвердить сомнительный платеж.
I'm not a man of too many faces
The mask I wear is one
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks