| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Я обычно не спорю с идиотами! Надоело то, что вы плюете на мнение большинства людей! Вам вложили в голову - вы и поскакали, некуда энергию деть! А мне надоело смотреть на разрушение, а не строительство, и я смотрю в глаза ветеранов, а не вы. Их глаза полны слез! Слез от того, что все выкрутили с одной целью, вам вложили и вы поверили! А на подвиги, ценности людей, которые прошли через путь истории - плевать! вы строите свой мир, вот только воняет от него уже!
Ленін помер у 1924 році здається, де ветерани що його пам'ятають? Ветерани Лєдового побоїща вам в очі не дивляться? Ніхто нічого не знищує, йде прибирання сміття. На площі Героїв Майдану наприклад зараз не руїна, а місце для концертів. Те саме з Петровським, він потрібен лише совконутим і ботам. Ніхто в реальному житті не знає ім'я Петровського, проте вбити готові етожеіторіяєйознатьнадо. То почніть з себе, вчить історію. Петровський був дуже поганою людиною, вбивцею мільйонів, це слід знати.
"...куля пішла бездоганно — якраз у те місце на лобі, де дідько припечатує москалям зірки." Чорний ворон
Общественные слушания- это конечно хорошо...Обсудили во всех аспектах ))))
Если преступником становится государство – право быть судьей принадлежит каждому гражданину
"...куля пішла бездоганно — якраз у те місце на лобі, де дідько припечатує москалям зірки." Чорний ворон
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks