| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
фууух, накатило, буду плакатись
їздили по цвинтарях, всіх провідали. дід в мене вмер вір раку легенів, курив 45 років як паровоз...вмирав тяжко, десь за півроку його скосило...
а зараз в мене подібним чином вгасає батько (син того діда)...рак гортані 3 ступеню, теж курив змалку...вже й не їсть нічого...скоро-скоро....якось тяжкувато,хоча ми й не дуже в добрих відносинах, але ж то батько....вибачте
короче, кидайте оті фукаки-сигарети, нахєр вони вам впали
а мені передалася чутливість до диму цигаркового- чихаю від нього
а ещё и соль с сахаром вредны
недавно тоже одного похоронили
всю жизнь соль и сахар ел
все 96 лет
МЕДОВУХА
КОФЕ СВЕЖЕОБЖАРЕННЫЙ качества Premium и Specialty
Ничто так не греет душу, как холодное пиво.
почалось
кого розстріляти? ах да... МУРЯЯЯЯ![]()
ну чого.. мені та ж сама дамочка (Шпіля вкурсі) стверджувала, що наукою не доказано шкідливого впливу на організм людини табачного диму
і якщо на лавці сидітиме дитина і поруч хтось на неї димітиме - в цьому нема нічого такого.. дитина ж бігає по вулиці.. а там машини димлять.. заводики))
правда скільки запитував коли то її дитина буде, то таке ж бачення ситуації? вона тупо відморозилась ггггг
а щодо "прєстарєліх мамаш". чисто фізіологічно, звісно, раніше-легше (у підлітковому віці теж вважала, що до 25 троє повинні бути). а як життєво, то воно не завжди так. в мене 3 подруги 33-36 років без дітей, з них одна взагалі без пари. як не складається, то шо, і в 40 не пробувати????
з моїм чоловіком ми почали зустрічатися, коли мені було 22, йому 27. ну, він взагалі до сім"ї готовим не був, не те, що про дітей...і реально, на малого ми наважились, коли ВІН морально дозрів. вийшло, що я народила в 29. і я ще хочу дітей, сподіваюсь,що будуть. але поки трохи цього не вичухаємо, за другим не підем.
ще приклад, з іншої опери. коли я малого народила і ми лежали в патології, поступила мала, товстенька така, смішна, аж вуха загорталися. вона народилася 4800г))). мами з нею не було. за 2 тижні приїхала мама забирати, виявилося, що мамі 46. це 3 дитина, незапланована (!), мамі так клімакс лікар визначив....трохи схибив. а чоловік, як дізнався про вагітність, сказав "тільки народжувати, ніяких абортів". ось і в них з"явилася дитина. а від цього ніхто не затрахований
короче, кожному своє. для віруючих- як Бог дасть, тре брати
МЕДОВУХА
КОФЕ СВЕЖЕОБЖАРЕННЫЙ качества Premium и Specialty
Ничто так не греет душу, как холодное пиво.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks