| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Мои прянички)!http://forum.gorod.dp.ua/showthread.php?t=387282
Девочки-мамочки, добрый вечер!
Напомните, сколько курсов массажа должны сделать малышу до года? (родился недоношенным, сейчас 7 мес., но не ползает, сам не сидит)
я іі сама зробилаа старшому та чоловіку ми з України замовляли
А взагалі в нас тут хоч й не дуже велика але все ж таки дуже патріотична українська компанія, й ми усі намагаємось допомагати бійцям й сім'ям постраждалим.....воно коли з боку за всім цим спострерігаєш то дуже тяжко, а ще коли бачиш різницю, як буває і як є в Україні то ще гірше.... в мене ж усі й родичі й друзі в Україні....
всем привет) так хорошо начинался день и так хреново закончился...ну,можно даже сказать,что могло быть и хуже(
хорошее пропущу..так,приехали значит мы домой начало темнеть,при выходе из машины муж вспомнил,что ключи от гаража положил на капот машины,когда я с манюней в нее грузились и там их забыл...Есения упарилась и ноет...муж матерится,что потерял ключи...выходим,я ложу дочь в кресло,но не пристегиваю и когда муж ее качает,чтобы успокоить она начинает из кресла вылетать...как я поймала ее сама не понимаю..обозвала мужа и пришла домой...рыдала как белуга,я так испугалась...было наплевать на машину,гараж...все на свете не имеет значения,кроме наших деток..Девочки,пристегивайте везде где нужно (стульчики,шезлонги и т.д.),не ложите на кровать/диван ,лучше на пол...они такие маленькие и можно получить травму легко...меня до сих пор трусит(
Meisje, побачила Марка. Ох і парубок!! Ох і чуб. Красунчик.
А Яроська народилась з бровами наче намальованими та віями. І чорнява такп. А зараз посвітлішала і спереді полисішала. Прям копія дєдушка. Щойно сміялись, кажу:"сіську наче дєдушкі Вові даю")))
Ми сьогодні почали фотки з фотосета отримувати. Така рада, що не обламались робити його. Буду біля компа хвастону, з телефона неможу..
Курси для вагітних ж/м Лівобережний-3 та вул.Калинова
Сертифікована Доула (АФПБ)
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks