| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Я даже и не пыталась считать. Я хлебопечку не из целей экономии покупала. Вернее, муж покупал. И ваще, посчитать нормально и адекватно стоимость буханки хлеба можно будет только тогда, когда хлебопечка умрет. Тобто ее стоимость разделить на количество съеденых буханок. А так - что считать? И как это - покупка - то такэ? Или пару тыщ грн - это так, фигня? А если без стоимости хлебопечки считать, так то, простите, неадекватный подсчет.
гггг ти як оті що мені подобаються своїми заявами "Ой ні ні. я не п'ю. нічого міцного взагалі не п'ю".. по ітогу угаситься в соплі вином-шампанським-лікером))) а результат той же
чого не адекватний? он Натка написала затрати. те що я і мав на увазі. цілком адекватно. а вираховувати амортизацію хлібопічки ніхто ж і не просив ))
При чем тут вообще амортизация печки? Ты мне напомнил моего соседа - одноклассника, который переехал жить в село и решил заняться свиньми. Выращивать и потом сам их продавать решил. И , типа, все учел: и затраты на покупку поросят, и затраты на кормежку. Выставил стоимость за каждый кг мяса. Но, блин, прибылей нет, даже на покупку очередной партии поросят денег нет. Ну оно ж правильно: зачем считать все остальные затраты? То и не затраты ж вовсе, а так, копейки.
а звідки я знаю навіщо ти її сюди притулила?
вдома є пічка. хлібина стоїть в атб 8 грн. малось на увазі скільки коштуватиме спекти таку ж хлібину в домашніх умовах. все.
вираховувати вартість пічки і розкидати потім її вартість на кількість спечених хлібин за життєвий цикл в домашніх умовах, а не на виробництві, це перепрошую
Наядушкооо
![]()
О! Срачик намічається?![]()
Доброго ранку всім!
так Спід же нас учора матюками тут обклав шо цілий день ні гугу в темці![]()
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks