КатаКЛИЗМА
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
КатаКЛИЗМА
ойталадно) ничо сверхъестессного, просто дощ
Верю в смерть после жизни, любовь после секса, крем после бритья
Таки не надо делать мне, как лучше!Оставьте мне как хорошо
Одну клієнтку перенесла...
Хороші в мене клієнтки![]()
Так шо, говорите, плохая погодка? Ну и ладно, буду мультики смотреть)
Всем доброе утро!)))) С Благовещеньем всех!!!!!!!
Ага, в нашем бывает. Но , вроде, не во всех Айсбергах. Мне тетенька-продавец сказала, что в ее домашнем айсберге (на Рабочей) не бывает.
А расскажи. шопочем). А то у мужа кофе заканчивается.
И кто брал этот кофе - как он, норм?
И что, ни разу вот не хотелось побыть прЫнцессой? В выбранном свадебном платье? С шикарной прической? Вот ни разу-ни разу со школы?)))
У меня первая свадьба грандиозная была. А дальше - я уже рассуждала о практичности, потому как и платье было, и прическа, и все красиво. Ну, и кагбэ уже не 19 лет и свадьба не за родительские деньги, а за свои заработанные, потому расписаться тихонько в ЗАГСе - вполне достаточно)))).
Ахаха))). Сегодня слово в слово мой муж говорил))))).
Я брала кофе такой:
1) http://ru.amalfi-coffee.com.ua/espresso-gusto-delicato
2) http://ru.amalfi-coffee.com.ua/espresso-gusto-perfetto
номер один мне очень-очень понравился! Ароматный, насыщенный! Каждое утро у меня было хорошее и приятное настроение именно после утренней чашечки этого кофе![]()
не повіришь - не хотілось. Я й на випускний обирала сукню таку, щоб можна було потім на якесь свято одягнути (і так, одягала - на Новий рік, на юбілей батька).
Мені після восьмого класу достатньо було подивитись на весілля брата. Гарно, нічого не скажу. Але гості відпочивали, а молодята під кінець вже були затягані та стомлені.
У вересні були запрошені на весілля... подивились з чоловіком одне на одного і сказали "які ми молодці, що вирішили такого не робити!"
Ну, грандіозне весілля і сукня не завжди комплектом мають бути))))
У мене родич одружувався нещодавно: сукні, костюми, далі - невеликий фуршет за містом на декілька годин (не "до упора") і там же одночасно фотосесія у молодят (і гості не сумують, і молоді пам’яток лишили собі), після всього того близька рідня вже "досиділа" вдома. Ну, не зовсім безкоштовно все те вийшло, але й значно дешевше, ніж перед тим весілля у селі "по повній програмі" у інших родичів. І молодята не були такі щоб "вимотані"
Але те все, звичайно, - справа смаку
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks