| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Так знай своей расклад, кто же был бы против? Чё ты каждый день ходишь в паблик с тремя фразами про сладких пи*дарасов и плодишь их в разных топиках до оргазма? Вот у меня завалялась бутылка вискаря - отдам тебе если щас найдешь хоть пару своих ПОЛОЖИТЕЛЬНЫХ постов в Общих за последние четыре месяца.
ЗЫ И еще троих своих почитателей за собой тягаешь...
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
.
"Якщо буде розпочатий новий виток агресії проти України, можу впевнено стверджувати, що ми негайно отримаємо і летальну зброю, і нову хвилю санкцій проти агресора. Ми будемо діяти жорстко та скоординовано", – заявив Порошенко.
Президент повідомив, що Україна має контракти з низкою країн ЄС на поставки зброї, в тому числі – летальної. Він нагадав, що офіційне ембарго ЄС на постачання зброї Україні було знято.
Порошенко назвав доленосним рішення президента США щодо постачання Україні оборонної зброї, яка включає бронетехніку, тактичні безпілотні літальні апарати, контрбатарейні станції. За його словами, ці засоби підвищують точність та ефективність української зброї, а тепловізори та радари для виявлення руху допомагають протидіяти розвідувально-диверсійним групам противника.
http://www.theinsider.ua/politics/55031a7306252/
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
да вєсь Гєнштаб на генералі Бутусові тримається. він там частіше за Полторака та Муженко.
Срачик? ) И все из-за того, что "тронули" бутусова? Экая цаца.
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks