| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
це не мені потрібно зрозуміти, а тобі. пиши пости стосовно предмету розмови, а не яка я, що я вважаю, що я думаю, що мені не дозволяють - це твої думкипро мене і вигадки . зосередься на предметі розмови.
так, про суму. розмова саме з неї почалася, ти написав, що ми рік фінансували закупку зброї.ти знайшов сумму грошей фінансування?я тебе питаю навіщо приймати й піаритися на непотрібному законі, а ти мені про суму, балаболка.
А добре відволікли.
Дві сторони конфлікту.
Такий план тільки спільно можно розробити.
Дві сторони від цього виграють деякий час.
Пока мы собираемся выходить на траурный митинг, идет гигантская работа по гигантской операции гигантского ковер-апа чудовищно гигантского преступления.Слава Рабинович
Дівчинка, ти вигадала, я не писав такого, я писав інакше)))Я писав про фінансування ВПК рф.
Сумма тобі потрібна - ти й шукай. Буду вдячний, якщо знайдеш підтвердження нульової суми
Але я ще раз хочу виставити тебе на посміховисько, тому перепитую)))Не можеш відповісти сама - спитай у когось з дорослих колег.
да почти начало походу(может кто поправит) и плюс интересный факт
а вообще,не чисто на сегодняшний день?Шокин напомнил, что ЕС ранее ввел санкции против 22-х украинских чиновников, и для сохранения этих санкций нужно, чтобы Украина выдвинула им подозрения в осуществлении экономических преступлений.
"Требования Европы - чтобы это были экономические преступления обязательно. Потому что если нет экономического преступления, то нет санкций", - отметил он.
На сегодняшний день 15-ти лицам уже есть подозрения относительно экономических преступлений. "Я думаю, что через месяц, а может и меньше, и другим лицам из этого списка будут объявлены подозрения относительно экономических преступлений. И таким образом, мы не снимем санкции с них", - добавил генпрокурор.
Правоохранители проверят, почему некоторым чиновникам удалось избавиться от санкций.
Напомним, в начале марта в ЕС может быть принято решение о пересмотре санкций, введенных против 18 чиновников режима Януковича, сообщила спикер Европейской службы внешней деятельности Майя Косьянчич.
территория уменьшилась за неделю с 20-го примерно.
Сьогодні, 1 березня, з 6 ранку і станом на тепер противник 17 разів порушував режим припинення вогню.
Свою активність терористи зосередили на Донецькому напрямку, де зафіксовано 8 випадків обстрілів позицій сил АТО і мирних населених пунктів.
З мінометів бандформування вели вогонь по Опитному, Пісках, Авдіївці, Красногорівці. З артилерії і стрілецької зброї злочинці обстріляли Авдіївку. Поблизу цього населеного пункта з 10.30 до 16.30 тривало бойове зіткнення.
Поблизу Д****ьцевого незаконні збройні формування мінометним вогнем накрили Миронівське, а гранатомети застосували у напрямку Троїцького. В 15.40 на околиці Луганського сили АТО відбили напад противника.
У другій половині дня терористи із гранатометів і мінометів обстріляли Широкине, що на Маріупольському напрямку.
Извините, вам всем волокита споров и личных претензий по нарастающей не надоела?
еще раз извините.
з миротворцями тільки початок. рада голосуватиме.
може по факту і буде прольот, покі що -ні.
Порошенко 3 марта внесет в Раду проект обращения по миротворцам
Тема:
Призыв Украины ввести в страну миротворцев (72)
18:1028.02.2015 (обновлено: 18:37 28.02.2015)145173445
Украинский лидер отметил, что проект закона нуждается в ратификации ВР, после чего он обретет статус официального обращения, с которым Киев обратится к Генеральному секретарю ООН и в Совет Безопасности ООН.
РИА Новости http://ria.ru/world/20150228/1050186...#ixzz3TAKiH99v
не знайшла автора карти
https://www.google.com.ua/search?q=%...m=122&ie=UTF-8
нє, ну мало лі, довєрія то к нашим рупорам немає.
хоча цікаво було почитати тут в темі про один міномьот в Пєсках, коли там та навколо розкидана 93 танкова.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks