Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 243 з 410 ПершаПерша ... 143193233234235236237238239240241242243244245246247248249250251252253293343 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 8182, показано з 4 841 по 4 860.

Тема: Военное вторжение РФ в Украину

Дописів
    35 019

Типово

Цитата Допис від bezzeb Переглянути допис
    я просто все понимаю,но учитывая,что в прошлых "мирных планах" мы теряли большие куски,но при этом не отводили вооружение,не будет ли такого,что в этот раз террористы получат то,что они хотели?
    добавим
    Возможно, всё договорено в Минске (например), в смысле - территория, но ссутся об этом сказать.
    Восстановление информации с HDD/RAID/Flash...
    Datex Lab

Дописів
    39 400

Типово

Цитата Допис від Циник Переглянути допис
    та ти менів нах не потрібна, так зрозуміло?
    це не мені потрібно зрозуміти, а тобі. пиши пости стосовно предмету розмови, а не яка я, що я вважаю, що я думаю, що мені не дозволяють - це твої думкипро мене і вигадки . зосередься на предметі розмови.
    я тебе питаю навіщо приймати й піаритися на непотрібному законі, а ти мені про суму, балаболка.
    так, про суму. розмова саме з неї почалася, ти написав, що ми рік фінансували закупку зброї.ти знайшов сумму грошей фінансування?

Меломан года 2013 Аватар для свч
    Звідки Ви
    ?
    Дописів
    12 287

Типово

Цитата Допис від Nattika Переглянути допис
    Я о том что всем безумно интересна смерть немцова,как прошли рассияне марш,какие плакатики носили,скоко человек вышло и т.д.,а что у нас происходит как-то притихло.А вы о чем?
    Ваша реплика была на это высказывания, там контекст такой, что власть и сми молчат о Песках-
    кстати где отчеты власти о возврате денег януковича?
    там же суммы немаленькие,которые и с долларом могли помочь и в армии.

и очень удивительно,что наши молчат о потере территорий(а ведь уже впритык приблизились к пескам )
    а я о том, что без всяких сми и власти наши люди сами с удовольствием много говорят на эту тему.)

Звідки Ви
    Дніпропетровськ
    Дописів
    68 556

Типово

А добре відволікли.
    Дві сторони конфлікту.
    Такий план тільки спільно можно розробити.
    Дві сторони від цього виграють деякий час.
    Пока мы собираемся выходить на траурный митинг, идет гигантская работа по гигантской операции гигантского ковер-апа чудовищно гигантского преступления.Слава Рабинович

Циник
    Guest

Типово

Цитата Допис від Rоlа Переглянути допис
    ...

так, про суму. розмова саме з неї почалася, ти написав, що ми рік фінансували закупку зброї.ти знайшов сумму грошей фінансування?

Дівчинка, ти вигадала, я не писав такого, я писав інакше)))Я писав про фінансування ВПК рф.
    Сумма тобі потрібна - ти й шукай. Буду вдячний, якщо знайдеш підтвердження нульової суми

Але я ще раз хочу виставити тебе на посміховисько, тому перепитую)))Не можеш відповісти сама - спитай у когось з дорослих колег.

...Припустимо не купляли взагалі, як особливо талановиту, ще раз тебе запитаю, навіщо приймати через рік цей, непортрібний на твою думку, закой, та ще й піаритися на ньому?

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    28 422

Типово

шось було днями про повернення грошей. без конкретики, якест чергове "вєрньом"
    ярема в грудні рапортував про проведену частину роботи, навряд шо шокін почне з нуля

були в танковій 93 - на сьогодні: боів немає, пострєлялки в "партізан"
    да почти начало походу(может кто поправит) и плюс интересный факт
    Шокин напомнил, что ЕС ранее ввел санкции против 22-х украинских чиновников, и для сохранения этих санкций нужно, чтобы Украина выдвинула им подозрения в осуществлении экономических преступлений.

"Требования Европы - чтобы это были экономические преступления обязательно. Потому что если нет экономического преступления, то нет санкций", - отметил он.

На сегодняшний день 15-ти лицам уже есть подозрения относительно экономических преступлений. "Я думаю, что через месяц, а может и меньше, и другим лицам из этого списка будут объявлены подозрения относительно экономических преступлений. И таким образом, мы не снимем санкции с них", - добавил генпрокурор.

Правоохранители проверят, почему некоторым чиновникам удалось избавиться от санкций.

Напомним, в начале марта в ЕС может быть принято решение о пересмотре санкций, введенных против 18 чиновников режима Януковича, сообщила спикер Европейской службы внешней деятельности Майя Косьянчич.
    а вообще,не чисто на сегодняшний день?
    территория уменьшилась за неделю с 20-го примерно.
    Сьогодні, 1 березня, з 6 ранку і станом на тепер противник 17 разів порушував режим припинення вогню.
    Свою активність терористи зосередили на Донецькому напрямку, де зафіксовано 8 випадків обстрілів позицій сил АТО і мирних населених пунктів.
    З мінометів бандформування вели вогонь по Опитному, Пісках, Авдіївці, Красногорівці. З артилерії і стрілецької зброї злочинці обстріляли Авдіївку. Поблизу цього населеного пункта з 10.30 до 16.30 тривало бойове зіткнення.
    Поблизу Д****ьцевого незаконні збройні формування мінометним вогнем накрили Миронівське, а гранатомети застосували у напрямку Троїцького. В 15.40 на околиці Луганського сили АТО відбили напад противника.
    У другій половині дня терористи із гранатометів і мінометів обстріляли Широкине, що на Маріупольському напрямку.

Дописів
    39 400

Типово

Дівчинка, ти вигадала, я не писав такого, я писав інакше)))Я писав про фінансування ВПК рф.
    на яку сумму фінансували?

Дописів
    22 047

Типово

Извините, вам всем волокита споров и личных претензий по нарастающей не надоела?

еще раз извините.

Дописів
    39 400

Типово

с миротворцами была изначально пустая затея. а отводить тяжёлое вооружение из того же мариуполя - или дебилизм или предательство.
    bezzeb, а ви відповіли на цей коментар до вашого посту?

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    28 422

Типово

Цитата Допис від YurikM Переглянути допис
    Возможно, всё договорено в Минске (например), в смысле - территория, но ссутся об этом сказать.
    та вот у меня та же мысль засела в голове.
    только рф всегда нарушает договор и просит потом больше

Дописів
    39 400

Типово

да почти начало походу(может кто поправит) и плюс интересный факт

а вообще,не чисто на сегодняшний день?
    территория уменьшилась за неделю с 20-го примерно.
    поясніть, будь ласка, територія чого, де саме зменьшилася. не зрозуміла

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    28 422

Типово

bezzeb, а ви відповіли на цей коментар до вашого посту?
    нет.
    я уже у возара спросил что отводится и почему т.к по карте отвода не должно быть даже от сел.
    он мне сказал,что я верю непонятным видео или что-то подобное и не ответил на вопрос.
    поэтому я не знаю что на него ответить.

Звідки Ви
    оттуда (с)
    Дописів
    27 058

Типово

народ карты постит и в фб выкладывает... типа насопятьслили... всьйопропало, сладкие казлы...

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    28 422

Типово

http://forum.gorod.dp.ua/showthread....1#post29516510

Дописів
    39 400

Типово

я за требование всей донецкой и луганской области.
    по твиттам люди пишут(и видео есть),что артиллерия отводится(точнее ездит с обсе от донецка),но в тоже время нас обстреливает неизвестная(походу будут давить на неподконтрольных терров)
    но и есть фото передвижения танков к линии разграничения.

с миротворцами ,я так понял.пролет?
    з миротворцями тільки початок. рада голосуватиме.
    може по факту і буде прольот, покі що -ні.

Порошенко 3 марта внесет в Раду проект обращения по миротворцам
    Тема:
    Призыв Украины ввести в страну миротворцев (72)
    18:1028.02.2015 (обновлено: 18:37 28.02.2015)145173445
    Украинский лидер отметил, что проект закона нуждается в ратификации ВР, после чего он обретет статус официального обращения, с которым Киев обратится к Генеральному секретарю ООН и в Совет Безопасности ООН.

РИА Новости http://ria.ru/world/20150228/1050186...#ixzz3TAKiH99v

Циник
    Guest

Типово

на яку сумму фінансували?
    Сума має значення? Якщо це 10 долларів, на кулю, я ка вбила нашого солдата, це неважливо?

На це питання тобі відповісти заборонили? То який сенс спілкуватися с тобою? Ти як возар. Останній раз питаю.
    ...Припустимо не купляли взагалі, як особливо талановиту, ще раз тебе запитаю, навіщо приймати через рік цей, непортрібний на твою думку, закой, та ще й піаритися на ньому?

Циник
    Guest

Типово

нет.
    я уже у возара спросил что отводится и почему т.к по карте отвода не должно быть даже от сел.
    он мне сказал,что я верю непонятным видео или что-то подобное и не ответил на вопрос.
    поэтому я не знаю что на него ответить.
    а ті ещё не заметил что роловозар на вопросі неотвечает? их задача заміливіать неудобніе пості и славить петю

Kotov
    Guest

Типово

Цитата Допис від OxІgen Переглянути допис
    народ карты постит и в фб выкладывает... типа насопятьслили... всьйопропало, сладкие казлы...
    Точно козлы? Не петушки?

Дописів
    39 400

Типово

не знайшла автора карти
    https://www.google.com.ua/search?q=%...m=122&ie=UTF-8

Цитата Допис від OxІgen Переглянути допис
    нє, ну мало лі, довєрія то к нашим рупорам немає.
    хоча цікаво було почитати тут в темі про один міномьот в Пєсках, коли там та навколо розкидана 93 танкова.

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    28 422

Типово

з миротворцями тільки початок. рада голосуватиме.
    може по факту і буде прольот, покі що -ні.

Порошенко 3 марта внесет в Раду проект обращения по миротворцам
    Тема:
    Призыв Украины ввести в страну миротворцев (72)
    18:1028.02.2015 (обновлено: 18:37 28.02.2015)145173445
    Украинский лидер отметил, что проект закона нуждается в ратификации ВР, после чего он обретет статус официального обращения, с которым Киев обратится к Генеральному секретарю ООН и в Совет Безопасности ООН.
    РИА Новости http://ria.ru/world/20150228/1050186...#ixzz3TAKiH99v
    а примерно какие временные рамки их введения,если все получится?
    и не будет ли это как я тут показывал,когда израиль обвиняют в том,что тот ответил на обстрел со стороны врага?

Сторінка 243 з 410 ПершаПерша ... 143193233234235236237238239240241242243244245246247248249250251252253293343 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті