| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
та якби. налом не видаютьхіба що знижки. на шовковицю тощо
![]()
Востаннє редагував NortonCommander: 24.02.2015 о 18:16 Причина: якась бяка
з 26.01.2012 живу новим життям...
Хотел купить обои,но вижу дешевле сразу гривнами клеить (c)
Кому интересно инфо по сахару :
АТБ 11.50 фас 1кг
Сильпо 13.5 грн фас.1 кг , весовой 10.90 грн- свободно в продаже, сыпь -не хочу!!!
В АТБ ограничение - 5 кг в одни руки
Сегодня обратила внимание на муку в АТБ. Неделю назад брала Днипромлын около 13 грн, сегодня она 18 с копейками, АТБ-шной по 13 с чем-то нет, написано, что в дороге.
ТУШЕНКА по днепропетровски (стекло и реторт-пакеты). Подарочные наборы. 066-949-16-25 или 067-965-76-61 Зоя
Ахаха. Зайшов в атб взяти малій ківі, а там черги гребуть все підрядні ну я також щоб не відставати взяв пару цукру по 11 і муки по 18 але це ж ппц
і по ківі. А що за прикол лежать якісь італійські страшні по 55 на розвіс і рядом попаковані в коробці італійські нормальні по 35? Вага однакова
з.і. 6ля сіль забув. Бігти?![]()
Сегодня в Варусе бросила взгляд на рыбу - прозрела!!! Филе семги начиналось с цифры 3 и после этого остальные цифры стали неважны... И стейки лосося горячего копчения начинались с цифры 4... Скоро я буду ходить в магазин не покупать, а разглядывать...((((((((((((((((((
завтра за мясом надо сходить, брать сразу с собой валерьянку?![]()
Бери. Домашня ж ще по старій ціні![]()
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks