| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
ти мене з своєю уявою не плутай. це не у мене іскрьі, а в твоєму сприйнятті. розмова про мене вичерпана.
троль)
Кернес, без Кернеса -теракти будуть. а в Росіі припинилися.Алиса
так алгоритм же один и тот же для всех. ото еще, каждому городу отдельные методички писать, пальцы бить?)
может, не будь в Харькове Кернеса там бы люди и не погибли бы.
Глава комітету Ради з нацбезпеки оцінив роботу сил АТО щодо виходу з Д****ьцеве "на відмінно"
23.02.2015 19:16
Українські військові в Д****ьцеве впоралися на відмінно. Про це після засідання парламентського комітету з нацбезпеки повідомив Сергій Пашинський, передає кореспондент РБК-Україна.
Пашинський, зокрема, зазначив, що українські військові мали чіткий план відведення військ з Д****ьцеве.
"Детально було проаналізовано ситуацію, план існував. План був розроблений за місяць до цього, були моменти реалізації, але в цілому я вважаю і те, що ми сьогодні почули і всі підтвердять, що план був введений, був резервний варіант плану введено, тому що основний не змогли реалізувати. Враховуючи ті проблеми, які там були, ті сили, які росіяни кинули, я вважаю, що наша команда, вони впоралися на відмінно. Інше питання - чи вчасно був задіяний цей план, можливо, це треба було на два дні раніше зробити і ми будемо вивчати і будемо ще працювати з керівником Генерального штабу, будемо працювати з командуванням сухопутних військ, тому що тут питання відповідальності у всіх різні, і ці командири, які були і відповіли на всі питання і у депутатів не було претензій до їх роботі", - сказав він.
Він також зазначив, що ситуація по Д****ьцеве була детально проаналізована ", - зазначив Пашинський.
За його словами, на тригодинне засідання комітету були запрошені командири штабу АТО, командири підрозділів, багато депутатів. "Ми пройшлися по всій ситуації в Д****ьцеве, розглядали дуже багато питань, зараз приймаються відповідні рішення, термінові і стратегічні. Я сподіваюся, що сьогодні ми розпочали нову сторінку в аналізі та прийнятті рішень у нашій державі", - сказав нардеп.
-----------------
космос.
Ну ось ще, шоб уже як всраться, так по справжньому
https://informnapalm.org/6231-rossyj...tom-na-ukraynu
На початковій стадії польові офіси Місії будуть розташовані у ключових регіонах, зокрема, Одесі, Харкові, Львові та ін. Команди інструкторів виїжджатимуть до регіонів.
Місія проходитиме у три етапи. Перший етап - всеохоплююче планування реформи цивільного сектору безпеки, вироблення стратегії реформування, формування "дорожньої карти" і Плану імплементації реформ, початок їх реалізації. Тривалість (первинний мандат) – до 2-х років.
Другий етап - імплементація реформ, підготованих на І етапі по всій території країни, навчання і консультування на центральному і місцевому рівнях. Тривалість – залежно від результатів діяльності польових офісів, кількість яких, за потреби, збільшуватиметься.
Третій етап - модернізація системи підготовки і навчання, зміцнення здатності структур сектору безпеки продовжувати подальші реформи у контексті демократичної підзвітності. Тривалість – 2 – 4 роки (у випадку успіху І – ІІ етапів).
Детальніше читайте на УНІАН: http://www.unian.ua/politics/1047562...h-organiv.html
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks