Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 141 з 410 ПершаПерша ... 4191131132133134135136137138139140141142143144145146147148149150151191241 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 8182, показано з 2 801 по 2 820.

Тема: Военное вторжение РФ в Украину

Звідки Ви
    Дніпро на Дніпрі
    Дописів
    41 934

Типово

Цитата Допис від Rоlа Переглянути допис
    той добре. краще тут.
    дадада
    облсовет(облоно) вещает
    Беня договорился что бы не бомбить в Днепр

такую хрень несут - мама не горюй

особеннно про "без сопротивления")))

on-off
    Guest

Типово

Цитата Допис від Korrrsar!!! Переглянути допис
    а я не могу найти, где читала эту статью, но...
    Об этой теме "сдаст Днепр" писали, как про одну из информационных уток, запущенных, чтобы раскачать и посеять панику.
    В статье было несколько примеров, в том числе и этот, но до сегодняшнего дня я больше нигде о таком не слышала.
    Сегодня оказалось - все-таки потихоньку внедряют в массы.
    откуда это в ваших головах? я телек не смотрю. в очереди не стою. газеты и радио не слушаю - хватает форума. пришли три ролы и понеслось.

Дописів
    1 183

Типово

то что слышал дели на 10, а в наше время на 100

Дописів
    10 138

Типово

коломойский сказал не допустіт разгрома города, всьо отдаст.
    Ггг)) Хотя справедливости ради замечу, что если шото надо решить, то 7% на АТО и вопрос решается.

звідки це жжж пішло
    да наверное, оттуда же откуда спонсируются добробаты

Звідки Ви
    Дніпропетровськ
    Дописів
    68 429

Типово

Цитата Допис від Алиса Переглянути допис
    так алгоритм же один и тот же для всех. ото еще, каждому городу отдельные методички писать, пальцы бить?)
    может, не будь в Харькове Кернеса там бы люди и не погибли бы.
    Вже писав раніше.
    Чому ви всі гадаєте шо у Харкові проблеми через одну людину? Також і у Росії не в одному ВВП проблєма. Вони замінять на іншого але по відношенню до нас -нічого не змінеться.
    Там же ОПГ світового масштабу.

Дописів
    39 400

Типово

Цитата Допис від on-off Переглянути допис
    да. только навкруги - серьёзно, а я троллю. но от тебя сегодня больше искор, чем обычно. не пускай маму больше на улицу)
    ти мене з своєю уявою не плутай. це не у мене іскрьі, а в твоєму сприйнятті. розмова про мене вичерпана.
    троль)

Алиса
    так алгоритм же один и тот же для всех. ото еще, каждому городу отдельные методички писать, пальцы бить?)
    может, не будь в Харькове Кернеса там бы люди и не погибли бы.
    Кернес, без Кернеса -теракти будуть. а в Росіі припинилися.

Звідки Ви
    Дніпропетровськ
    Дописів
    68 429

Типово

Об этой теме "сдаст Днепр" писали, как про одну из информационных уток, запущенных, чтобы раскачать и посеять панику.
    В статье было несколько примеров, в том числе и этот, но до сегодняшнего дня я больше нигде о таком не слышала.
    Не треба шукати, ну йогонах

Дописів
    39 400

Типово

Цитата Допис від Interceptor Переглянути допис
    дадада
    облсовет(облоно) вещает
    Беня договорился что бы не бомбить в Днепр

такую хрень несут - мама не горюй

особеннно про "без сопротивления")))
    то ви всі знали це жжжж . )

Дописів
    80 948

Типово

откуда это в ваших головах? я телек не смотрю. в очереди не стою. газеты и радио не слушаю - хватает форума. пришли три ролы и понеслось.
    Что именно понеслось, и что вас так смутило?

on-off
    Guest

Типово

Что именно понеслось, и что вас так смутило?
    тема сегодняшнего вечера - жжжж. пойду бухану в честь дня шурупа)

Дописів
    80 948

Типово

Цитата Допис від observer Переглянути допис
    Не треба шукати, ну йогонах

мне всегда казалось, чем больше озвучивать и демонстрировать фейковость подобных слухов, тем полезнее.
    хотя с другой стороны - вертеться на языках будет, а там как в анекдоте - то ли он украл, то ли у него, но была какая-то нехорошая история.
    В общем, х/з.

Дописів
    39 400

Типово

Глава комітету Ради з нацбезпеки оцінив роботу сил АТО щодо виходу з Д****ьцеве "на відмінно"

23.02.2015 19:16
    Українські військові в Д****ьцеве впоралися на відмінно. Про це після засідання парламентського комітету з нацбезпеки повідомив Сергій Пашинський, передає кореспондент РБК-Україна.

Пашинський, зокрема, зазначив, що українські військові мали чіткий план відведення військ з Д****ьцеве.

"Детально було проаналізовано ситуацію, план існував. План був розроблений за місяць до цього, були моменти реалізації, але в цілому я вважаю і те, що ми сьогодні почули і всі підтвердять, що план був введений, був резервний варіант плану введено, тому що основний не змогли реалізувати. Враховуючи ті проблеми, які там були, ті сили, які росіяни кинули, я вважаю, що наша команда, вони впоралися на відмінно. Інше питання - чи вчасно був задіяний цей план, можливо, це треба було на два дні раніше зробити і ми будемо вивчати і будемо ще працювати з керівником Генерального штабу, будемо працювати з командуванням сухопутних військ, тому що тут питання відповідальності у всіх різні, і ці командири, які були і відповіли на всі питання і у депутатів не було претензій до їх роботі", - сказав він.

Він також зазначив, що ситуація по Д****ьцеве була детально проаналізована ", - зазначив Пашинський.

За його словами, на тригодинне засідання комітету були запрошені командири штабу АТО, командири підрозділів, багато депутатів. "Ми пройшлися по всій ситуації в Д****ьцеве, розглядали дуже багато питань, зараз приймаються відповідні рішення, термінові і стратегічні. Я сподіваюся, що сьогодні ми розпочали нову сторінку в аналізі та прийнятті рішень у нашій державі", - сказав нардеп.
    -----------------
    космос.

Дописів
    80 948

Типово

тема сегодняшнего вечера - жжжж. пойду бухану в честь дня шурупа)
    И попугайчикам!
    Как раз на троих - будет элегантная классика )

Звідки Ви
    Дніпропетровськ
    Дописів
    68 429

Типово

мне всегда казалось, чем больше озвучивать и демонстрировать фейковость подобных слухов, тем полезнее.
    хотя с другой стороны - вертеться на языках будет, а там как в анекдоте - то ли он украл, то ли у него, но была какая-то нехорошая история.
    В общем, х/з.
    Ну ось ще, шоб уже як всраться, так по справжньому
    https://informnapalm.org/6231-rossyj...tom-na-ukraynu

Дописів
    39 400

Типово

На початковій стадії польові офіси Місії будуть розташовані у ключових регіонах, зокрема, Одесі, Харкові, Львові та ін. Команди інструкторів виїжджатимуть до регіонів.

Місія проходитиме у три етапи. Перший етап - всеохоплююче планування реформи цивільного сектору безпеки, вироблення стратегії реформування, формування "дорожньої карти" і Плану імплементації реформ, початок їх реалізації. Тривалість (первинний мандат) – до 2-х років.

Другий етап - імплементація реформ, підготованих на І етапі по всій території країни, навчання і консультування на центральному і місцевому рівнях. Тривалість – залежно від результатів діяльності польових офісів, кількість яких, за потреби, збільшуватиметься.

Третій етап - модернізація системи підготовки і навчання, зміцнення здатності структур сектору безпеки продовжувати подальші реформи у контексті демократичної підзвітності. Тривалість – 2 – 4 роки (у випадку успіху І – ІІ етапів).
    Детальніше читайте на УНІАН: http://www.unian.ua/politics/1047562...h-organiv.html

Kotov
    Guest

Типово

Ну ось ще, шоб уже як всраться, так по справжньому
    https://informnapalm.org/6231-rossyj...tom-na-ukraynu
    Срочники. Мясо в жестянках.

Звідки Ви
    Дніпропетровськ
    Дописів
    68 429

Типово

Цитата Допис від Kotov Переглянути допис
    Срочники. Мясо в жестянках.
    Вони теж вміють стріляти і їх танки теж.

Дописів
    8 672

Типово

да я смотрю и говорю- мне пофиг, кто что решил.
    натолчу лезвий и наморожу картофельных вареников.

Kotov
    Guest

Типово

Вони теж вміють стріляти і їх танки теж.
    А думать они умеют? Уже приезжали одни "пострелять в тире". И где они теперь?
    Лучше опасаться безоружного и опытного, чем такое вот мясо.

Звідки Ви
    Дніпро на Дніпрі
    Дописів
    41 934

Типово

На початковій стадії польові офіси Місії будуть розташовані у ключових регіонах, зокрема, Одесі, Харкові, Львові та ін. Команди інструкторів виїжджатимуть до регіонів.

Місія проходитиме у три етапи. Перший етап - всеохоплююче планування реформи цивільного сектору безпеки, вироблення стратегії реформування, формування "дорожньої карти" і Плану імплементації реформ, початок їх реалізації. Тривалість (первинний мандат) – до 2-х років.

Другий етап - імплементація реформ, підготованих на І етапі по всій території країни, навчання і консультування на центральному і місцевому рівнях. Тривалість – залежно від результатів діяльності польових офісів, кількість яких, за потреби, збільшуватиметься.

Третій етап - модернізація системи підготовки і навчання, зміцнення здатності структур сектору безпеки продовжувати подальші реформи у контексті демократичної підзвітності. Тривалість – 2 – 4 роки (у випадку успіху І – ІІ етапів).
    Детальніше читайте на УНІАН: http://www.unian.ua/politics/1047562...h-organiv.html
    Браво
    таки решили менять бл.ядей
    Глобус должен быть доволен

Сторінка 141 з 410 ПершаПерша ... 4191131132133134135136137138139140141142143144145146147148149150151191241 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті