| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
ХИМЧИСТКА мягкой мебели, ковров, ковролина 067 2994487 Наша темка
привіт дівчата! )
п'ятничних і вже суботніх з тижденьками! )
О! співчуваю( і в мене таке почалося в середу(( почалося з кошмарів, а потім день весь бігала, а тепер лежу
і в мене є досвід з чашею ) дуже, просто ДУЖЕ задоволена цим виробом, користувалася 1,5 роки, марка Мелуна Німеччина, мало того це зручно, мало того що можна спокійно купатися де завгодно, та ще бонусом мені було те що повністю позбулася молочниці і болів. тепер я навіть не відчуваю коли все це починається, інколи буває тінеть, але з тими болями що були - це просто сміх ) так що рекомендую!
молодці! ) але може чимось носік мазати, бо зараз віруси ходять неприємні(
вітаю з випискою! )
перші два місяці звикала до неї і підстраховувалася прокладкою, бо спочатку треба таки навчитися вірно вставляти, там її декількома способами можна свернути, а потім звикаєш і починається краса )))
Если так все пойдёт то мне с ребёнком ночью не спать будет легче чем утром и днём. Вообще один из моих кошмаров это сборы ребёнка по утру в садик и школу и приготовление завтраков. Не могу я себя с утра собрать и мужа никогда не вставала не кормила - он сам все делал и уходил на работу. Как я справлюсь с дитем для меня пока загадка.
Я смотрю сегодня многих депресуха накрыламеня тоже.... Хочется весну!!
Блин не могу себя заставить убираться, а беспорядок уже раздражаетмалая простыла кажется... Значит завтра у меня бессонная ночь
Цены растут как на дрожжахвыбрала в тырнет магазине радионяню - звоню - подорожала.... Печаль огорчение
Девчонки! Всех субботних с недельками![]()
Кому нужно - пендель!
Пойду спать чтобы скорее завтра наступило!
Отправлено с моего iPhone используя Tapatalk
и я не сплю
муж будет ночь за компом работать и значит я не усну, мне нужна полнейшая тишина
Мои пролетелки из США и Европы http://forum.gorod.dp.ua/showthread.php?t=352510
Таня-Татьяночка, а ти скрінінг не хочеш аналізи чи УЗД?
Ксюша, Хімера, як ти вважаєш, може поміняти лінієчку?а то ти все чекаєш, та чекаєш ))
До речі, Іра також ще чекає )))
О! ) зараз заспамлю темку і буде сторінка особисто моя )))))
Katrinа24, смена настроения - это как предвестник) может скоро процесс пойдет
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks