| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Відповідаю Oxigen-у. Ви так не перебирайтесь тими мітичними антиукраїнськими силами, бо вони й самі не розуміють проти кого а чи чого вони! Як для мене особисто, то головне є те, що не бачу жодного хто був би проти дійсних русів Київської Руси. Було б дуже добре якби хоч мала частка принаймні з відвідувачів цього форуму накінець зрозуміла, що ми нащадки славетних русів але не якихось окраїнців. Зрозуміло мені що вас ніхто і ніколи не ставив своєю ціллю навчити дійсній історії але навпаки. І хай бо немає поки що у нас історириків відповідного гатунку але ж багато з вас мабуть мають власні мізки в головах з допомогою яких можна було би за 17 років буцім то незалежности знайти відповіді на важливі для повноцінної особи відповіді в царині власної національної ідентичности. Але що дивно так це вперте небажання щось занати про себе та своє коріння. Маю глибоке враження що ви чекаєте того слушного часу, коли вас вашої дійсної історії навчить якийсь чужинець. До тих пір поки ми будемо зраджувати наших славних пращурів, до тих пір матимемо те що маємо всі ці роки безголової незалежности. Не маю уяви як ви себе почуваєте в цій хаті збудованій на піску але я себе відчуваю кепсько. Не маємо доброго суспільства бо нездатні виростити сумлінних і патріотичних громадян. А все це тому, що не маємо не тільки здорової об'єднуючої національної ідеї але не маємо й краплі бажання її мати. Прикро мені це бачити на власні очі. А як це вам?
Я би вас прохав не обурюватись на той мною написаний коментар. Я вас лишень прошу зрозуміти мене вірно. Погодьтеся зі мною в тому, що нема достатньо на наших теренах сумлінних громадян. Чому їх немає? Чому їх бракує? Цьому причиною є те, що їх ніколи не ставили своєю метою виховувати. Московітській червоній імперії зла це не було потрібно. А от буцімто в незалежній з 1991 року країні тим більше це не було потрібним. Бо якби хоч третина населення мала ті якості сумлінного і чесного громадянина-небоягуза, то країна мала б стан не гірший ніж поляки, чехи а чи балтійські народи. По останніх (незважаючи на їх малу чисельність, замалу площу, та бідну землю з відсутністю корисних копалин)
ви можете зробити самостійно об'єктивний висновок. Навчатися ніколи не пізно корисним і потрібним речам. Ви наприклад не хапаєте кермо авто до того, доки не вивчите правила шляхового руху, практичну їзду та здобуттям повноцінних прав на кермування автомобіля відповідного класу-категорії? Ви ж як маєте гонор, та не бажаєте стати посміховиськом не ходите не маючи тями танцювати класику на звані бали, та ще й без вдповідного вбрання, та ще й без своєї другої половини? Навчатися потрібно від народження до смерти. Все в цьому світі дуже хутко змінюється і якщо хочеш бути активною часткою його, то потрібно мати і відповідні якості. А останні виключно набуваються.![]()
Я не на кого не обурююсь, до чого обурення? Фактично я запитав, чому меншість (при чому дуже мала меншість) вважає, що саме вона повинна вчити громадян і вирішувати їх долю і саме ця меншість фактично вирішує що українське, а що антиукраїнське.......
Комусь не подобається Росія, комусь НАТО.... не в цьому питання, питанні в виборі народу............
Зараз вибір такий........
Zemlianin-, теперь трудно сказать, построила бы или нет! Насчет изменений понимания ситуации согласен!
Yar, уже писал, что это мой общий подход! У Ющенко, у НУ наверняка тоже есть какие-то серые делишки! НО! У них более проукраинский подход, ИМХО!
Oxigen, простите, плохо объясняю! Давайте тогда на примере референдума по языку! Допустим, у нас проводят референдум - быть ли второму государственному русскому! Достаточно вероятно, что результаты будут в пользу русского! Это проукраинское решение? Нет! Потому что оно притормозит развитие использования украинского языка! А язык - это важный элемент этноса! Вот и получается, что народ принимает "антиукраинское" решение! К чему и подводил - у нас еще нет сильного национального самосознания!
Странно... Почему-то куче демократических стран два и более языка ну никак не мешают ни в демократическом развитии, ни в развитии этноса. А нам, значит - мешают? А может тогда следует признать - что "в консерватории что-то надо менять"? С этносом не все в порядке?Допис від BSim;2922984......[B
= "В реальности нет кнопки "Новая попытка". (с)RR_Kopf
RR_Jaguar, FL,DSC. In.V.V.S Red Rodgers
Понимаете ли... Вы подходите к украинскому языку с позиции комплексов. Мол если будет второй государственный то первым никто и пользоваться то и не будет. А Вы не думали ПОЧЕМУ такой подход? Я считаю что проблема не во втором государственном, а в насаждении первого, что естественно вызывает противодействие. А сделать изучение украинского модным, престижным у министра культуры (не у сегодняшнего, а вообще у украинских министров) мозгов не хватает. Вот и вопят, прикрывая свои комплексы неполноценности. ИМХО.
А Вы в курсе что у Израиля есть военная доктрина а у Украины её нет...
Содержать армию лишь для обслужживания самого многочисленного в европе генералитета, как мне кажется, не есть разумнным решением. Да и пока нет доктрины - иметь армию всё равно что иметь дома карьерный самосвал не умея на нём ездить. Вроде и есть, вроде и большой, а зачем он есть - одному богу известно.
ППКС
Те, кто ратует против двуязычия - унижают украинский язык
Считают его ненужным
Согласен
Нужно поддерживать украинский язык, а не запрещать русский
Не стоит увлекаться тоталитарными методами
Всем просто
Умные дяди на Западе скажут, что решение - "антиукраинское"
А наши "независимые СМИ" убедят в этом народ
фото и видеосъемка свадеб, выпускных, праздников
Яр, до чего ж штампы живучиПереход на украинский -это НЕ ЗАПРЕТ русского...
А чего ж ты против тоталитарных методов? Та ты шо? Ты ж за рашку, а там только такиеТы ж одобряешь великого Пу или нет? Ты ж хочешь "сильной руки" или нет?
![]()
Бо плач не дав нікому ще свободи,
А хто борець - той здобуває світ
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks