| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
+1, еще надо чтоб контрагент отслеживал входящие на проверку НН, я как-то посылала в итоге просили переслать по электронке, т.к МЕДок у них ведет совершенно др.человек и сидит в другом месте, но возможно с нововведениями крупные предприятия (с большим штатом "отслеживающих", "заносящих", "проверяющих") что-то придумают
Добрый вечер, веду маленькое ООО, в прошлом году оштрафовали за несвоевременную подачу отчёта за год, ездила на Лениградскую 68 для подачи с опозданием.
Не могу вспомнить что за отчёт. Напомните пож-та? Буд-то бы до 20 числа надо было подать. А это завтра. Спасибо
3.10. Страхувальники один раз на рік до 25 січня року, наступного за звітним, подають до робочих органів виконавчої дирекції Фонду за місцезнаходженням (місцем проживання) відомість розподілу чисельності працівників, річного фактичного обсягу реалізованої продукції (робіт, послуг) за видами економічної діяльності (далі - відомість розподілу) за формою згідно з додатком 3 до цього Порядку.
нет, мне такой вариант не подходит.. у меня очень много НН, я потом замахаюсь определять кому отправила, кто подтвердил-отклонил, кому зарегила и тд. Хочу понять - обязана ли я отправлять НН контрагенту после ее регистрации в реестре.
скажите, если мне покупатель отклонил зарегистр. НН, он автоматически лишился НК? я обязательсв - нет, а он?
я вот что пытаюсь понять
Девочки, очень нужна ваша помощь))
Может я конечно и не совсем по теме обращаюсь, но мне кажется, что вы должны знать)) Дело в том, что моей подружке нужно срочно уволится (работает кассиром в банке), как написать заявление на увольнение, что бы не отрабатывать 14 дней? Можно ли сослаться на уход за ребенком до 14 лет?
Я считаю, что нет. Другое дело, что при проверке фискалы могут сослаться на неправильность заполнения. Но НК Вам дает зарегистрированная НН. Я так понимаю, что продавец ее зарегистрировал, но заполнил неверно, поэтому покупатель ее отклонил. Пусть подаст РК, правда нн регистрирует покупатель.
Відкрито нові рахунки з обліку надходжень до бюджетів на 2015 рік http://tr.sfs.gov.ua/okremi-storinki/arhiv2/179026.html
Стаття 38. Розірвання трудового договору, укладеного на невизначений строк, з ініціативи працівника
Працівник має право розірвати трудовий договір, укладений на невизначений строк, попередивши про це власника або уповноважений ним орган письмово за два тижні.
У разі, коли заява працівника про звільнення з роботи за власним бажанням зумовлена неможливістю продовжувати роботу (переїзд на нове місце проживання; переведення чоловіка або дружини на роботу в іншу місцевість; вступ до навчального закладу; неможливість проживання у даній місцевості, підтверджена медичним висновком; вагітність; догляд за дитиною до досягнення нею чотирнадцятирічного віку або дитиною-інвалідом; догляд за хворим членом сім'ї відповідно до медичного висновку або інвалідом I групи; вихід на пенсію; прийняття на роботу за конкурсом, а також з інших поважних причин), власник або уповноважений ним орган повинен розірвати трудовий договір у строк, про який просить працівник.
В крайнем случае, кто-то из подружек может дать письмо со своего предприятия о принятии её на работу по конкурсуЭто работает 100%
Вселенная - не место для случайностей.
ПТН ПНХ.
МІНІСТЕРСТВО ФІНАНСІВ УКРАЇНИ
НАКАЗ
14.11.2014 р.
м. Київ
N 1129
Зареєстровано в Міністерстві юстиції України
17 листопада 2014 р. за N 1455/26232:
5. Порядковий номер податкової накладної містить лише цифрові значення (не повинен містити літер чи інших символів) та складається з трьох частин:
у першій частині (до знаків дробу) проставляється порядковий номер;
у другій частині (між знаками дробу) проставляється код виду діяльності, що передбачає спеціальний режим оподаткування;
у третій частині (після знаків дробу) проставляється цифровий номер філії чи структурного підрозділу.
У першій частині порядкового номера податкової накладної зазначається цифровий номер, який відповідає послідовному номеру складеної платником податкової накладної протягом певного періоду.
Облік (нумерація) складених податкових накладних ведеться платником податку на додану вартість у довільних формі та порядку.
Не допускається складання платником податку на додану вартість за однією датою податкових накладних з однаковим порядковим номером.
Платники податку на додану вартість складають окремі податкові накладні за видами діяльності, що передбачають спеціальний режим оподаткування, та зазначають у другій частині порядкового номера податкової накладної код відповідної діяльності:
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks