і Шеремета тожі Пєтя?)
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Схеми, пов'язані з утилізацією тари і упаковки, опинилися в епіцентрі великого політичного скандалу у вересні 2014 р. Тоді керівник Держслужби з питань регуляторної політики та розвитку підприємництва Михайло Бродський (пізніше його буде звільнено в рамках процедури люстрації) успішно оскаржив в Окружному адміністративному суді Києва позов про розпуск цього органу влади. Крім того, під час скандалу сплив текст протоколу засідання уряду України, де міністр Кабінету міністрів Остап Семерак відверто говорить: "Ми ліквідовуємо орган, де не можемо замінити керівника, і створюємо інший орган, який виконуватиме ті ж функції". Реакція прем'єр-міністра Арсенія Яценюка красномовна: "Невміло працюєте".
Трохи раніше Бродський пише листа на ім'я генпрокурора Віталія Яреми, в якому пояснює, що Семерак "кришує" діяльність колишньої системи на ринку збирання, заготівлі та утилізації тари і пакувальних матеріалів. А ліквідація Держпідприємництва переслідує єдину мету — "прибрати мене (Бродського) як керівника зазначеного органу з подальшого шляху "успішного процвітання" корупційної діяльності компанії та осіб, які за нею стоять".
Оливи у вогонь підлив колишній міністр економічного розвитку і торгівлі Павло Шеремета, який заявив на саміті YES таке: "Є компанія "Укрекоресурси". Вона офіційно утилізує упаковку. Я чотири рази намагався знищити цю компанію. Один раз мені сказали, щоб не чіпав її, тому що ця компанія потрібна для потоку грошей для виборчої кампанії однієї з партій. Іншого разу мені сказали, щоб не чіпав її, бо вже дві партії отримували фінансування через неї ". Шеремета прозоро натякав на "урядоутворюючу" партію — "Народний фронт", від якої балотувався Остап Семерак, а також ВО "Свобода", чий ставленик Андрій Мохник очолював Міністерство екології та природних ресурсів України. Саме цьому міністерству підпорядковується екоінспекція, без якої схема "Укрекоресурсів" неможлива в принципі.
http://gazeta.dt.ua/promyshliennost/...-tinnyu-_.html
По словам министра, мероприятие фокусируется в основном на специальных пенсиях бывших парламентариев, министров, судей и других лиц.
Наталья Яресько
Большинства пенсионеров налог не коснется
kmu.gov.ua
Налогообложение пенсии будет осуществляться только в случае ее превышения трех минимальных зарплат, что составляет 3654. В Украине только 3,3% пенсионеров получают пенсии больше указанной суммы. Средняя пенсия составляет 1523 грн.
"Еще раз хочу обратить ваше внимание на вопросы налогообложения пенсий: мы снизили порог для налогообложения пенсий с 10 тыс грн до трех минимальных заработных плат (на сегодня это 3654 гривен). Облагаться будет не вся пенсия, а только сумма превышения более 3654 грн. Например, если пенсия составляет 4 тыс. грн, то 3654 грн не облагается налогом, а остальная сумма 346 грн облагается ставкой 15%", - написала министр финансов Наталья Яресько на своей странице в Facebook.
http://zn.ua/ECONOMICS/tolko-3-pensi...o-163705_.html
хіба уряд Яценюка ще влітку не зняв пенсіі у розмірі 100 000 грн?
Форбс попытался разжевать тему для домохозяек:
Налоговая реформа: европейский подход для Украины
Почему правительству следует отказаться от заведомо провальной стратегии фискального давления на бизнес
http://forbes.ua/nation/1385444-nalo...d-dlya-ukrainy
Такая политика является либо проявлением трусости перед мощью украинских олигархов, либо банальным желанием получить их поддержку, либо особым беспокойством за свои доходы со стороны министров и депутатов. Кроме того, такие меры будут иметь резко выраженный негативный макроэкономический эффект. ( с )
Bůh stvořil člověka, ale nedal si to patentovat, a tak to teď po něm může dělat kdejakej blbec
а мне статья этого Молдована понравилась... пишет очевидные вещи...
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
он исходит из неверных предпосылок - будто бы глисты должны быть заинтересованыв том, чтобы организовать условия для "создания и увеличения налогооблагаемого дохода". есть мнение, что они планируют свою жизнедеятельность только на краткосрочную перспективу. соответственно, рассчитывают только на кредиты, а все остальное, что можно украсть у бизнеса и населения - рассматривают как дополнительный бонус ) украсть побольше - сбежать подальше ) они думают, что если такое прокатывало 20 лет, то будет и дальше прокатывать ))) держу кулаки, чтобы у глистов глазыньки раньше времени не открылись ттт ))))
Никого не ищу. Просто хвастаюсь
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks