| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
А я еще помню,как включать станцию наведения комплекса С-125.Хотя прошло уже лет 20....![]()
Дурня яка...Рембо - це жалюгідний п'яний балет новобранця. Це звичайна, стандартна підготовка у лавах СА. Якщо є бажання, час та натхнення то в той час офіцерів таки добряче готували.
Не дивітсья ні американських, ні російських бойовиків для повних ідіотів. Мясорубку можна вщент знищити або з КПВТ, ПКТ в уразливі місця - лобове остеклення салону, роторні частини двигуна, стабілізуючий гвинт. Про використання РПГ проти мясорубок повна дурня - не досить велика швидкість гранати...Найкращий варіант - викристання ПЗРК "Игла"...А с лука по вертолетам сможете ???![]()
Попередник комплексу "Бук". Має три стартові ракети замість чотирьох, трохи меньша дальність, діє у складі 4 пускові комплекси та СНУР...З.Ы. А что за "Куб" ...интересно...
В умовах вузьких вулиць майже не ефективне використання...самі знаєте чому.Мне, как летехе пехотинцу , очень симпатичен РПГ...особенно в городских условиях...
На питання "Гдє тьі біл, когда бамбас дамбілі?" відповідаю " в отсєкє бомбардіровщіка"
ну якщо для Вас срач вказати деякі протиріччя в постах деяких дописувачі, то визнаю... хай це буде срач... я хочу сказати, що такі важливі рішення як військові дії повинні прораховувати і приймати рішення фахівці, і ніхто більше... який взвод для Вас чи Банзая... Ви що, Ви ж їх положите в перші хвилини бою, а можливо щей раніш... що заспокоює, що Ви хоча б самі розумієте це... на відміно від Крео... там зовсім страшно
ЗІ щоб не було питань, я відмовився від воєнної кафедри і маю звання єфрейтора, хоча маю практичний досвід командування БОЙОВИМ підрозділом по радіотелграфному зв"язку, і думаю що після невеликою практики зможу підтримувати зв"язок і не лише радіотелеграфний в бойових умовах між заданими об"єктами... при наймі на рівні армій...
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
Знову відступлю від правила...вибачайте.
Ну поначалу все худеють. Сам знаю. Потом придут на дембель накачанные, да так шо Рэмбо отдыхает. Сейчас просто идет перестройка организма. Болезненный процесс сам знаю. Ну а потом, месяца через три точно стабилизируется...и дай бог, чтоб дембель был, короче удачи сыну.
На питання "Гдє тьі біл, когда бамбас дамбілі?" відповідаю " в отсєкє бомбардіровщіка"
Все ж таки здається, що ми порозумілися у питаннях цієї теми. Але де Ви знайшли протиріччя - не бачу. Ну не закликав Банзай до військових дій. Він писав дещо про інше (і це він вже вище сам пояснював).
А заклик до вступу до НАТО - це взагалі зовсім інша тема і інше питання.
21.10.2004р., я, рядовий учасник мобільної групи, 40 хв. з моменту початку виборів: найважливіший момент, бо саме в цей час на дільниці повинні бути допущені спостерігачі - керував цілим обласним штабом однієї з політичних партій... Мене ніхто цьому не вчив і про це не просив (просто кудись щезло керівництво), але я не зробив жодної помилки.
То я думаю, що якось викручусь, я розумію свою відповідальність.
Интересное исследование....отношения русских,украинцев и белорусов.
например 46% украинцев имеют родственников в России....
http://www.demoscope.ru/weekly/2008/0329/analit02.php
А войны никто не хочет,эт паны дерутся,а у нас чубы трещат....
Зы с кем мне воевать?С тещей,в которой я души не чаю?
![]()
... там ціна пимилки різна... та й знаряддя праці також... ІМХО Ви досить не серьозно відноситись до можливих наслідків не продуманих бойових дій.... Міхо вже свою помилку зробив, Ви звичайно не на рівні Міхо, але для однієї конкретної людини яка постраждає від цієї помилки, той рівень не буде мати ніякого значення... а ціна помилки про бойових діях це життя, або якщо пощастить то здоров"я... хоча яке там пощастить![]()
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks