| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Що про себе казати? Є один недолік, точніше вада - трохи надмірна вага...Проте добре стріляю з будь-якої зброї АК, ВАЛ (найкраще, що зробили росіяни), НК (досить непогана зброя для ближнього бою), є навички використання РПГ, АГС, ПЗРК, але практично з пістолета окрім АПС не доводилось стріляти (пару стріляних магазинів для ПМ на полігоні можна не враховувати - зброя повне гімно)...Знаю та є практичний досвід використання ЗРК "Куб", "Бук", ЗСУ "Шилка" а також пратичний досвід знищення позицій ППО, вмію водити основну легкоброньовану техніку СРСР (хоча найкраще - БРДМ)...Маю практичний досвід знаходження та знешкодження мін, мін-сюрпризів, отруйних речовин. Звичано є непогані, як на мене навички рукопашного бою.
Взагалі спеціалізація в вузькому змісті "захист позицій ППО"
На питання "Гдє тьі біл, когда бамбас дамбілі?" відповідаю " в отсєкє бомбардіровщіка"
Банзаю, щось я не зрозумів. Де це ти закликаєш людей йти війною проти кого-небудь?
Чи готовність взяти зброю у випадку зовнішньої агресії тепер трактується як заклик до війни?
Хиба по низколетящему дирижаблю...
Тай й то навряд, у С-60 калібр не той, там час вибуху снаряда не встановлюється (навидмину від більших калібрів). От на 120-ках - то да, там навіть є метод стрільби з ПУАЗО по наведенню по розривах шрапнелі.
В СССР присвоювали зразу лейтенанта, щоб навіть після першої пьянки можна ж було розжалувати у молодші...
Насправді - в СА молодші лейтенанти були із середньо-спеціальною освітою (воєнне не-вище училище).
Зараз таких училищ немає.
1....
2. ну в НАТО Ви закликаєте, і дати військовий опір Росії не зрозуміло з приводу чого також.... а враховуючи
3. я навідь не розумію, про що можна з Вами говорити на військові теми, тепер мені зрозуміло, чому Ви так і не відповіли на мої питання до Вас по НАТО, Ви просто мене не зрозуміли...
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
Мда....печально.
У меня сына призвали в армию 20 мая.К 20 июля (приезжал к нему в гости,под Самару)-у него было 4 парашютных прыжка и 6 стрельб(АКС)- и это за 2 месяца службы!!!
Это не считая марш-бросков( последний - на 26 км)Похудел на 5,5 кг и постоянно хочет есть,хотя говорить кормят неплохо.....
Ну это так,оффтоп......
можливо я й флудер, але я не даю категоричної оцінки тому на чому не розуміюся, і закликаю до того, чого не можу організувати... мені все це байдуже, але я б хотів застерегти тих людей що повірять вам.... Ви закликаєте їх на дуже небезпечні речі, при цьому ще й зізнаєтесь що в цьому не розумієтесь... я побачив протиріччя і вказав на це... звичайно вам це не сподобалось, але то вже не мої проблеми....
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks