Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 6 з 13 ПершаПерша 12345678910111213 ОстанняОстання
Всього знайдено 254, показано з 101 по 120.

Тема: Питання до "лейтенантів" запасу. (Не опитування)

Почетный форумчанин Аватар для Банзай
    Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    39 002

Типово

Цитата Допис від Шурик Г. (гость) Переглянути допис
    можливо я й флудер, але я не даю категоричної оцінки тому на чому не розуміюся, і закликаю до того, чого не можу організувати... мені все це байдуже, але я б хотів застерегти тих людей що повірять вам.... Ви закликаєте їх на дуже небезпечні речі, при цьому ще й зізнаєтесь що в цьому не розумієтесь... я побачив протиріччя і вказав на це... звичайно вам це не сподобалось, але то вже не мої проблеми....
    я закликаю (і то не в цій темі) людей захищати Батьківщину у разі зовнішньої агресії. На вас, я так розумію, можна не розраховувати?

Почетный форумчанин Аватар для Ґонта
    Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    13 189

Типово

ой Гонто думаю Ви добре зрозуміли що я хотів сказати....
    Гадаю, що Ви теж мене зрозуміли. Я натякнув, що Ви писали трохи не в тему, зрозумівши все правильно, але із спробою плавно перевести тему до стандартного срачу. Ви ж не навмисно, я розумію. Це підсвідомо вийшло.
    Нам своє робити

Німецька мова влітку

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    39 002

Типово

Цитата Допис від Дядя Гена Переглянути допис
    Ну это если Буш деньги выделит...
    Ворог мого ворога - мій друг (с) римьке прислів'я.
    Щодо чому "ворог", подивіться результати опитувань росіян, яку з країн вони вважають ворогом Росії. Україна входить в першу п'ятірку.

Звідки Ви
    Зимой-Москва,летом-Днепр
    Дописів
    15 883

Типово

Цитата Допис від j Переглянути допис
    Вестимо дело!
    Это ж наиглавнейший агрегат любой кампании. Помню, там есть держалло, черпалло и ещё что-то — то ли бросалло, то ли копалло...
    Но сверхнадёжная техника
    Джей,забыл наиважнейшую деталь!!!
    Хвоздь,соединяющий вместе держалло и копалло,являюшийся основной деталью БСЛ!!!

Почетный форумчанин Аватар для Шурик Г. (гость)
    Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 241

Типово

Цитата Допис від Банзай Переглянути допис
    я закликаю (і то не в цій темі) людей захищати Батьківщину у разі зовнішньої агресії. На вас, я так розумію, можна не розраховувати?
    якщо під Батьківщиною Ви маєте на увазі Україну, то можете розраховувати, ну а за Дніпропетроськ я всім голови повідриваю... але потрібно це робити "по розуму" а не на відчуттях...
    Я люблю цю країну навіть без кокаїну.

Звідки Ви
    Город на Днепре
    Дописів
    29 698

Типово

Цитата Допис від Ґонта Переглянути допис
    Як казав підполковник Забабурін - ми не піхотинці, а мотострілки!
    Таки да
    Здесь ничего хорошего уже не случится …

Звідки Ви
    Зимой-Москва,летом-Днепр
    Дописів
    15 883

Типово

Ворог мого ворога - мій друг (с) римьке прислів'я.
    Щодо чому "ворог", подивіться результати опитувань росіян, яку з країн вони вважають ворогом Росії. Україна входить в першу п'ятірку.
    Гордитесь? А на Украине как к России относятся?

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    39 002

Типово

якщо під Батьківщиною Ви маєте на увазі Україну, то можете розраховувати, ну а за Дніпропетроськ я всім голови повідриваю... але потрібно це робити "по розуму" а не на відчуттях...
    не розумію, тоді, до чого ви почали флуд у темі з конкретним питанням до конкретних осіб? Тема - серйозна.

Звідки Ви
    Зимой-Москва,летом-Днепр
    Дописів
    15 883

Типово

А я еще помню,как включать станцию наведения комплекса С-125.Хотя прошло уже лет 20....

Почетный форумчанин
    Циник года 2007, 2009, 2010
    Звідки Ви
    ВРіК
    Дописів
    30 187

Типово

Цитата Допис від каратель Переглянути допис
    Рембо среди нас ????
    Дурня яка...Рембо - це жалюгідний п'яний балет новобранця. Це звичайна, стандартна підготовка у лавах СА. Якщо є бажання, час та натхнення то в той час офіцерів таки добряче готували.

А с лука по вертолетам сможете ???
    Не дивітсья ні американських, ні російських бойовиків для повних ідіотів. Мясорубку можна вщент знищити або з КПВТ, ПКТ в уразливі місця - лобове остеклення салону, роторні частини двигуна, стабілізуючий гвинт. Про використання РПГ проти мясорубок повна дурня - не досить велика швидкість гранати...Найкращий варіант - викристання ПЗРК "Игла"...
    З.Ы. А что за "Куб" ...интересно...
    Попередник комплексу "Бук". Має три стартові ракети замість чотирьох, трохи меньша дальність, діє у складі 4 пускові комплекси та СНУР...

Мне, как летехе пехотинцу , очень симпатичен РПГ...особенно в городских условиях...
    В умовах вузьких вулиць майже не ефективне використання...самі знаєте чому.
    На питання "Гдє тьі біл, когда бамбас дамбілі?" відповідаю " в отсєкє бомбардіровщіка"

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    39 002

Типово

Гордитесь? А на Украине как к России относятся?
    Ким чи чим горжуся: росіянами чи результатами опитування?
    А не думаєте, чому ніхто в Україні не ставиться агресивно до Білорусі? Знаєте чому? Тому що вона не пхає носа в наші справи. Чого і Росії бажаю. Тоді і вашому сину не доведеться тут воювати.

Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 241

Типово

Гадаю, що Ви теж мене зрозуміли. Я натякнув, що Ви писали трохи не в тему, зрозумівши все правильно, але із спробою плавно перевести тему до стандартного срачу. Ви ж не навмисно, я розумію. Це підсвідомо вийшло.
    ну якщо для Вас срач вказати деякі протиріччя в постах деяких дописувачі, то визнаю... хай це буде срач... я хочу сказати, що такі важливі рішення як військові дії повинні прораховувати і приймати рішення фахівці, і ніхто більше... який взвод для Вас чи Банзая... Ви що, Ви ж їх положите в перші хвилини бою, а можливо щей раніш... що заспокоює, що Ви хоча б самі розумієте це... на відміно від Крео... там зовсім страшно
    ЗІ щоб не було питань, я відмовився від воєнної кафедри і маю звання єфрейтора, хоча маю практичний досвід командування БОЙОВИМ підрозділом по радіотелграфному зв"язку, і думаю що після невеликою практики зможу підтримувати зв"язок і не лише радіотелеграфний в бойових умовах між заданими об"єктами... при наймі на рівні армій...

Почетный форумчанин
    Циник года 2007, 2009, 2010
    Звідки Ви
    ВРіК
    Дописів
    30 187

Типово

Мда....печально.
    У меня сына призвали в армию 20 мая.К 20 июля (приезжал к нему в гости,под Самару)-у него было 4 парашютных прыжка и 6 стрельб(АКС)- и это за 2 месяца службы!!!
    Это не считая марш-бросков( последний - на 26 км)Похудел на 5,5 кг и постоянно хочет есть,хотя говорить кормят неплохо.....
    Ну это так,оффтоп......
    Знову відступлю від правила...вибачайте.
    Ну поначалу все худеють. Сам знаю. Потом придут на дембель накачанные, да так шо Рэмбо отдыхает. Сейчас просто идет перестройка организма. Болезненный процесс сам знаю. Ну а потом, месяца через три точно стабилизируется...и дай бог, чтоб дембель был, короче удачи сыну.
    На питання "Гдє тьі біл, когда бамбас дамбілі?" відповідаю " в отсєкє бомбардіровщіка"

Почетный форумчанин Аватар для Ґонта
    Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    13 189

Типово

ну якщо для Вас срач вказати деякі протиріччя в постах деяких дописувачі, то визнаю... хай це буде срач...
    Все ж таки здається, що ми порозумілися у питаннях цієї теми. Але де Ви знайшли протиріччя - не бачу. Ну не закликав Банзай до військових дій. Він писав дещо про інше (і це він вже вище сам пояснював).
    А заклик до вступу до НАТО - це взагалі зовсім інша тема і інше питання.
    Нам своє робити

Німецька мова влітку

Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 241

Типово

Все ж таки здається, що ми порозумілися у питаннях цієї теми. Але де Ви знайшли протиріччя - не бачу. Ну не закликав Банзай до військових дій. Він писав дещо про інше (і це він вже вище сам пояснював).
    А заклик до вступу до НАТО - це взагалі зовсім інша тема і інше питання.
    ... НАТО військовий блок? Військовий? То чому це інше питаняя. Це також військове питання і Банзай сам зізнався що не має ніякою підготовки в цьому питанні (я думаю Ви розумієте що політрук то не серьозно)...

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    39 002

Типово

ну якщо для Вас срач вказати деякі протиріччя в постах деяких дописувачі, то визнаю... хай це буде срач... я хочу сказати, що такі важливі рішення як військові дії повинні прораховувати і приймати рішення фахівці, і ніхто більше... який взвод для Вас чи Банзая... Ви що, Ви ж їх положите в перші хвилини бою, а можливо щей раніш... що заспокоює, що Ви хоча б самі розумієте це... на відміно від Крео... там зовсім страшно
    ЗІ щоб не було питань, я відмовився від воєнної кафедри і маю звання єфрейтора, хоча маю практичний досвід командування БОЙОВИМ підрозділом по радіотелграфному зв"язку, і думаю що після невеликою практики зможу підтримувати зв"язок і не лише радіотелеграфний в бойових умовах між заданими об"єктами... при наймі на рівні армій...
    21.10.2004р., я, рядовий учасник мобільної групи, 40 хв. з моменту початку виборів: найважливіший момент, бо саме в цей час на дільниці повинні бути допущені спостерігачі - керував цілим обласним штабом однієї з політичних партій... Мене ніхто цьому не вчив і про це не просив (просто кудись щезло керівництво), але я не зробив жодної помилки.
    То я думаю, що якось викручусь, я розумію свою відповідальність.

Звідки Ви
    Зимой-Москва,летом-Днепр
    Дописів
    15 883

Типово

Ким чи чим горжуся: росіянами чи результатами опитування?
    А не думаєте, чому ніхто в Україні не ставиться агресивно до Білорусі? Знаєте чому? Тому що вона не пхає носа в наші справи. Чого і Росії бажаю. Тоді і вашому сину не доведеться тут воювати.
    Интересное исследование....отношения русских,украинцев и белорусов.
    например 46% украинцев имеют родственников в России....
    http://www.demoscope.ru/weekly/2008/0329/analit02.php

А войны никто не хочет,эт паны дерутся,а у нас чубы трещат....
    Зы с кем мне воевать? С тещей,в которой я души не чаю?

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    39 002

Типово

... НАТО військовий блок? Військовий? То чому це інше питаняя. Це також військове питання і Банзай сам зізнався що не має ніякою підготовки в цьому питанні (я думаю Ви розумієте що політрук то не серьозно)...
    є тема про НАТО.
    давайте там поговоримо про підготовку людей щодо вступу до НАТО.

Звідки Ви
    Зимой-Москва,летом-Днепр
    Дописів
    15 883

Типово

Цитата Допис від Stank Переглянути допис
    Знову відступлю від правила...вибачайте.
    Ну поначалу все худеють. Сам знаю. Потом придут на дембель накачанные, да так шо Рэмбо отдыхает. Сейчас просто идет перестройка организма. Болезненный процесс сам знаю. Ну а потом, месяца через три точно стабилизируется...и дай бог, чтоб дембель был, короче удачи сыну.
    Спасибо,Станк.Да я и сам помню....
    Ну сейчас служат всего год,так что недолго ждать осталось.Может поэтому их так и др....чат ускоренными темпами....

Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 241

Типово

21.10.2004р., я, рядовий учасник мобільної групи, 40 хв. з моменту початку виборів: найважливіший момент, бо саме в цей час на дільниці повинні бути допущені спостерігачі - керував цілим обласним штабом однієї з політичних партій... Мене ніхто цьому не вчив і про це не просив (просто кудись щезло керівництво), але я не зробив жодної помилки.
    То я думаю, що якось викручусь, я розумію свою відповідальність.
    ... там ціна пимилки різна... та й знаряддя праці також... ІМХО Ви досить не серьозно відноситись до можливих наслідків не продуманих бойових дій.... Міхо вже свою помилку зробив, Ви звичайно не на рівні Міхо, але для однієї конкретної людини яка постраждає від цієї помилки, той рівень не буде мати ніякого значення... а ціна помилки про бойових діях це життя, або якщо пощастить то здоров"я... хоча яке там пощастить

Сторінка 6 з 13 ПершаПерша 12345678910111213 ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті