| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Некачественно как-то Вас убило. Вас не смущает, что в Америке президентами побывали отец и сын? Так что, "Янек" - это попытка плагиата скорее. Преемственность в политике я не осуждаю. Важно - какие принципы будут прививаться преемнику. Завгары уже в печенках.
Очень лукавите....очень хотелось бы быть неправой
И что? Думаете, не догадается плащик полиэтиленовый накинуть, а в презентованный Путину шоколад добавить Лоперамида?, но боюсь, что и в Милане Порох не совладает с напором и наглостью Путина и... (не дай боже!)...
Он все видит. Поэтому надо жить так, чтоб Ему было интересно за нами наблюдать
А я і слідкую і за податками і за плату за надра і за зміну євразійського ринку титана і за реакцією авісми і за реакцією крупноросії на посягання на росмонополії і на готовність ці монополії захищати аж до військового конфлікту і як при цьому треба зомбувати хомячків , щоб ті не заважали та інше і інше
Почую кожного.Долаю руїни.Стабілізую.Покращую.
Их такое количество, что управлять ими можно из штаба ...
Пойдём другим путём - вот Вы сейчас убеждаете, что они не осознавая того, сами элементы в чьей-то игре ... а как Вы думаете - если бы кто-то захотел пересрать ВСУ, НГ и батальоны, то с чего бы он начал? Ну так ... мягенько формировать общественное мнение ... в итоге прийдём к тому, что это частные армии Коломойского, Ляшко и т.д.?
Суть та же, что и с прививкой - вначале идея о том, что те, кто Вас защищают это враги государства Вам бы не понравилась и отторглась, но если зайти с другой стороны, долго прикармливать эту мысль, а потом наконец закинуть удочку, то мысль сработает ... возможно такое? Мне кажется да ...
А теперь задайте себе вопрос - когда я говорю, что батальоны и ПС это элементы чьей-то игры, то может и я сам в этот момент элемент чьей-то игры?
и фишка в том, что в Днепропетровске люди говорили, что даже если он что-то или кого-то отрейдерит потом прикрываясь своими заслугами, то ему будет простительно ... всю весну и лето он играл на стабилизацию ситуации как минимум в Днепропетровске, а как максимум в Украине ...
а теперь о фактах - кого именно обокрал Коломойский с марта?Ну кроме Царёва ... это недоразумение мы в расчет не берём ...
http://www.moskal.in.ua/?categoty=news&news_id=1164На сьогоднішній ранок достовірної інформації про ситуацію на Бахмутці немає. Відомо, що в оточенні опинилося 112 бійців збройних сил та Нацгвардії. Ряд поранених та контужених військових потрапили в полон, у їх числі — один командир батальойну. Ситуацію, що склалася там, можна охарактеризувати як критичну. Конкретних відомостей про втрати бронетехніки, кількість убитих та поранених немає, оскільки підійти до місця бойового зіткнення неможливо через постійні обстріли з важкої техніки, яка окопалася в лісовому масиві.
Есть свежая инфа?
Люди діляться на дві половини. Одні, увійшовши до кімнати, вигукують: "О, кого я бачу"!. Інші: "А ось і я"!
Думаю в різній мірі ми всі часточки чиїхось пазлів , тому й намагаюсь прорахувати максимум варіантів розвитку подій , не вважаю свою думку непохитно вірною , мене лише бісить , що більшість не намагається уявити варінати ширші за ті , що в "ящику".
Щодо перерозподілу , я хотів би , аби хтось проукраїнський обїєднав під собою запорізький титано-магнієвий , вільногірський і іршанський гмк , запустив виробництво титану , та не зупинився і дійшов до виробництва тих же деталей літаків , такому олігарху я був би вдячним .
Почую кожного.Долаю руїни.Стабілізую.Покращую.
якось так (Актівісти запорізького Правого Сектора вдруге завітали до голови Партії Регионів Запорізької області, Павла Матвієнко.)
з 26.01.2012 живу новим життям...
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks