Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 31 з 260 ПершаПерша ... 21222324252627282930313233343536373839404181131 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 5187, показано з 601 по 620.

Тема: Военное вторжение РФ в Украину

Почетный форумчанин Аватар для Глаша
    Дописів
    31 861

Типово

Цитата Допис від carrotik Переглянути допис
    "На себе не показывайте" (с) - плохая примета ...
    "Назвался груздем - полезай в кузов" (с) - народная пословица
    HARPER'S BAZAR-ная баба

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    62 769

Типово

Цитата Допис від Глаша Переглянути допис
    "Назвался груздем - полезай в кузов" (с) - народная пословица
    ...я в армии служил, там эта рекомендация озвучена в виде "справа по одному - к машине!" ...
    Bůh stvořil člověka, ale nedal si to patentovat, a tak to teď po něm může dělat kdejakej blbec

Почетный форумчанин Аватар для Шурик Г. (гость)
    Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 267

Типово

...в шашнадцатый раз уточняю - мне нравится украинский климат и вид на Днепр при тихой погоде (особенно в сравнении со штатом Джорджия) ... то, что вокруг носятся озабоченные личности, бормочущие "ми збудуємо нову Україну", мне ни капельки не мешает ... Но становится смешно, когда они еще при этом бормочут: "В цьому нам допоможе демократія і свобода" ...
    И чем тебя Джорджия не устроила?
    Я люблю цю країну навіть без кокаїну.

Дописів
    31 861

Типово

...а кишка не тонка у пред-кабинетных парамедиков будет?
    Че? Причем тут кишка и парамедики к вашим зубам, которыми вы от злости будете скрежетать видя наши успехи и как следствие износ зубов увеличится в разы? Какой-то вы того, странный.
    HARPER'S BAZAR-ная баба

Дописів
    5 175

Типово

Цитата Допис від Anel* Переглянути допис
    Назад вертать крым?
    та то они еще не перезимовали..не того боятся.
    Ну наверно да, время лечит...
    Но Мы-то тоже еще не перезимовали
    Революцию задумывают романтики, осуществляют фанатики, а пользуются ее плодами подлецы.

Климентина
    Guest

Типово

Цитата Допис від Шурик Г. (гость) Переглянути допис
    или Морковкин Джорджию???

предлагаю выслушать обе стороны конфликта

Дописів
    31 861

Типово

...я в армии служил, там эта рекомендация озвучена в виде "справа по одному - к машине!" ...
    А я вчера в магазине купила прелестные сережечки по скидке.
    HARPER'S BAZAR-ная баба

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    62 769

Типово

...жарко - шо писец .... до сельпо 10 км ехать ... на трассе 112 км/час - и хоть убейся, за превышение ипут по черному ... в воскресенье водки не купишь ...
    Bůh stvořil člověka, ale nedal si to patentovat, a tak to teď po něm může dělat kdejakej blbec

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    62 769

Типово

Цитата Допис від Глаша Переглянути допис
    А я вчера в магазине купила прелестные сережечки по скидке.
    .... исходя из вышеизложенного, есть смысл попытаться понять, сколько лет бабушке сторожа, если на чердачном этаже два окна и одна труба ...

Дописів
    31 861

Типово

.... исходя из вышеизложенного, есть смысл попытаться понять, сколько лет бабушке сторожа, если на чердачном этаже два окна и одна труба ...
    Наконец-то...
    HARPER'S BAZAR-ная баба

Почетный форумчанин Аватар для Шурик Г. (гость)
    Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 267

Типово

...жарко - шо писец .... до сельпо 10 км ехать ... на трассе 112 км/час - и хоть убейся, за превышение ипут по черному ... в воскресенье водки не купишь ...
    Ты же тут всем втираешь, что ты законопослушный.
    ЗЫ так купи в субботу и на воскресенье тоже...
    Я люблю цю країну навіть без кокаїну.

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    62 769

Типово

Ты же тут всем втираешь, что ты законопослушный.
    ЗЫ так купи в субботу и на воскресенье тоже...
    ...быть законопослушным, и ощущать комфорт от этого - совершенно разные вещи ....

к с
    Guest

Типово

Опубликована карта АТО после перемирия
    http://vesti.ua/infografika/68638-op...sle-peremirija

Звідки Ви
    Дніпро - Tallinn
    Дописів
    15 068

Типово

Дохтур Лівсі
    5 год. · Відредаговане ·

Spoiler Spoiler:  
    Путін стояв около дзеркала і приміряв трофєйну шапку Мономаха. Шапка була явно слішком большой для його куцої голови і постоянно налєзала на самісінький подбородок, балансіруя на ботоксє, як на холодце.
    - І на какую башку її шили? - бормотав Путін, безуспєшно питаясь заставить шапку нормально сідєть.
    В нєбє трєвожно закаркали бойові стєрхи. Путін злякано виронив шапку і запригнув в бронірованний сєйф, осторожно виглядуя через глазок.
    - Владімір Владіміровіч, як шапочка вам, нє жмьот? - уточнив чєй-то голос.
    - Хто тут? - злякано поінтєрєсувався Путін, питаясь нащупать ядєрну кнопку. - Прєдупрєждаю, єслі шо - нанєсу прєвєнтівний удар.
    - Це твоя совєсть. Будєм знакоми, - прєдставився голос.
    - Совєсть? Какая совєсть? - закосив Путін под дурачка, старатєльно питаясь висмотрєть в глазок шутніка.
    - Вот і я себе часто спрашую, какая ж я нахрєн совєсть? - всхлипнув голос. - Упустила, нєдоглядєла, не вберегла… Є шо випить?
    - Так, шутка затянулась, - строго сказав Путін, доставая з кармана сємєйний музєр. - Ти гдє? Вилазь з поднятимі рукамі, шоб я тебе відєл.
    - Так вот же ж, вилєзла. Полвєка ждала, когда ти в бронірованний звуконєпроніцаємий сєйф залізеш, шоб наконєц-то мене почуть. Ех, Владімір Владіміровіч… Мог стать нормальним, уважаємим чєловєком. А став звичайним х…
    - За ето слово кастрірую! - прєдупрєдив Путін.
    - Хамлом, козлом і підарасом, - закончив голос. - Думаєш, люди не догадуються, почєму ти с Мєдвєдєвим чаще чим з Людкой і Кабаєвой вмєстє взятими щєголял?
    - Дімка, так ето ти? - прєдположив Путін. - А ну вилазь, бить не буду. Ну развє шо трохи.
    - Козьол, сколько раз повторять, шоб дошло наконєц? Совєсть я, понімаєш? Со-вєсть. Ну прикинь куріной башкой, де б Дімка тут помістився в твоєму сєйфє? - разозлився голос. - І вообщє, мене тут главний вчєра на ковьор визивав…
    - Нікого я не визивав, - возразив Путін.
    - Та який ти там главний, кумір дибілов і алкоголіков. Я Бога імєла в віду. Так от, визиває мене він і каже:"Шо за хєрня, сколько можно? Я етого ублюдка всьо тєрплю, всьо терплю. Жду шо он поумнєєт і стане порядочним чєловєком. А цей дибіл в церву ходить только шоб перед камєрой мой лік своєй сіфілісной слюной заплювать і гулю на лбу показатєльними поклонами нахєрачить. А в душе така чєрнота, шо даже дьявол уже опасається утратить свой авторітєт абсолютного зла".
    - Кісєльов, це ти? Свєжу посилку с Афгана прислали, шо лі? Нєплохо так торкнуло! - замітив Путін.
    - Ти за Кісєльова не переживай, он нєвмєняємий. Його любой ангєл отмаже і в рай забере як блаженного. Слушай дальше, - сердито попросив голос. - "Так от, - продолжає главний. - Будем, навєрно, козла твоєго забирать потіхоньку, пока конкрєтной хєрні не впоров. А тобі виговор в трудову і курси повишенія кваліфікації десь на пару тисячєлєтій. Пообщаєшся з совєстью Гітлєра, а то їй скучно одной". А ти знаєш, Владімір Владіміровіч, шо такоє курси повишенія кваліфікації?
    - Та срать я хотєл… - розізлився Путін.
    - Ото ж, тобі на мене всю жизнь насрать, - розревівся голос. - Єщо когда малєнький був і мама спрашувала "Владімір, у тебе шо, свєсті нєт?" Ти всєгда отвічав, шо нєт. Я питалась тогда докрічаться ізо всєх сіл, а ти думав, шо тобі в мозг піндоси транслірують "Голос Амєріки" і тягав котьонка за яйця, шоб мене заглушить його дикими воплями. Скотіна ти, Владімір Владіміровіч. Просто кончена тварь…
    - Не бреши, Бог ніколи не матюкається, - заявив Путін. - Вилазь, бо іначє буде піздєц.
    - Ото ж бо й воно, шо Бог обично ніколи не матюкається! - отчаянно вскричав голос. - Прєдставляєш, який грандіозний нам буде тепер піздєц?
    - Ну всьо, ти доігралося. Я вихожу, - прєдупрєдив Путін, навалюясь на бронірованні двері. Но двері не поддавались.
    - Шо за хєрня? - не поняв Путін, провєряя замки. - Наче ж все открито…
    Він опять навалився на двері, і снова безрезультатно.
    - Забєй, ето імєнно он, піздєц, - обрєчонно прєдположив голос. - Тепер будем сідєть взапєрті, пока ти не сдохнеш.
    - Ніхєра не піздєц! - подбодрив Путін, доставая мобілку. - Альо, Дімка? Біжи в мой кабінєт і отопрі сєйф, а то я в ньому закрився і нє могу вийті.
    - Вот відіш, шо я тєбє говорив? - похвастався Путін, нетерпляче виглядуя в глазок.

- Гдє, гдє он закрився? - возбуждьонно спросив Жиріновський, вбєгая в кабінєт.
    - Говоріт, шо тут, - радостно отвєтіл Мєдвєдєв, снімая сєйф на айфон.
    - І шо, надьожно? - уточнив Жиріновський.
    - Говоріт, шо не може вибраться, - хохотав Мєдвєдєв. - Щас ммс-ку рєбятам разошлю, пусть порадуються. Ілі, може, наладить стрім? Я тут прогу скачав…
    - Нє надо стрімов, - катєгорічєскі заявив Жиріновський. - Сєйф достаточно прочен?
    - Чістєйша броня, звуконєпроніцаємий, расщитаний на пряме попаданіє ядєрной бомби, - завірив Мєдвєдєв.
    - То єсть єслі он буде орать, ніхто не услишить? - прєдположив Жиріновський.
    - Ні одна живая душа! Только надо мобільну связь заглушить, шоб нікому не позвонив пожалуваться.
    - Та пусть звонить, всє в курсє, - махнув рукой Жиріновський. - Щас, корочє, біжи в "Останкіно", хай врубають какой-то балєт. Кісєльова і Пучкова ко мнє, пусть прідумають шото прикольне і орігінальне. І да, собирай думу, будєм голосовать за ісполняющего обязанності…
    - А ето куда? - спосив Мєдвєдєв, показуя пальцем на сейф.
    - Пусть стоїть, через пять лєт откроєм і попросим Гундяя канонізіровать. У нас мучєніков любят, особєнно царствєнних. Нада только формаліном залить, шоб харашо сохранився. Хотя, ше вирветься… Лучше не ріскувать, - рішив Жиріновський. - А щас прєдлагаю випить, раз такой повод. Тут у нєго десь должна буть шикарна коллєкція віскі ше з тих врємьон, когда нормальні лідєри з ним здоровались і возили прєзєнти із Дьюті-фрі… Кстаті, прикольна шапочка.
    Жиріновський подобрав шапку Мономаха і натянув на голову.
    - Харашо сідіт, - замєтіл Мєдвєдєв, отправляя фотографію Жиріновського в шапкє на інстаграм...

Путін в глазок наблюдав, як Мєдвєдєв і Жиріновський розпивали дорогоє віскі із пластікових стаканов і крєпко сжимав кулаки от злості.
    - Продалі, слілі, ублюдкі, козли, упирі. І ти, Дімка… Как ти мог? Де твоя совєсть?..
    - А лічно я його совісті прямо завідую, - обізвався голос. - Єй грамоту випишуть і возможно даже на повишеніє подадуть. Ех, і чого мнє досталось такоє ***ло…
    - Ти єщо тут? Сдєлай шо-нібудь поскорєй! - взмолився Путін.
    - Я вже сдєлала всьо, шо могла, - сухо проізньос голос. - Пойду писать об'яснітєльну, може скинуть хотя би лєт триста ісправітєльних курсов. Кажуть, совєсті Цезаря половину срока простілі, но она сама лічно перед Брутом на колєнях ползала і умоляла помочь, пока подопєчний ше больше не начудив. А в твоєму Крємлє одне сцикло собралось, нема перед ким уніжаться… Ладно, бивай, Владіміровіч! Надєюсь, больше не встрєтімся.
    Голос умолк і Путін почувствовав, шо внутрі стало очень пусто.
    - Совєсть? - осторожно позвав він. Но ніхто не отвєтіл.
    - Слиш, совєсть? Вернись, я всєх прощу! Протолкну хохлов і грузін в ЄС і до НАТО, отстрою Донбасс, верну Крим, Абхазію і Осєтію, прогоню нахрєн Кадирова і отпущу Чєчню, продам дворци, яхти і самольоти і возвращу еті дєньги в Сібірь на развітіє рєгіона. Только прошу, помогі мнє отсюда вибраться!
    Но його панічєский крик бесслєдно ісчєз в толстой звуконєпроніцаємой стєнкє бронірованного сейфа…

Климентина
    Guest

Типово

...быть законопослушным, и ощущать комфорт от этого - совершенно разные вещи ....
    верховенство права, простите

иногда патриотизм ака национальная идея добавляется в качестве приправы, для создания ощущения комфорта...

Дописів
    65 836

Типово

carrotik , а сколько Вам лет? )

Климентина
    Guest

Типово

Цитата Допис від к с Переглянути допис
    Опубликована карта АТО после перемирия
    http://vesti.ua/infografika/68638-op...sle-peremirija
    я правильно понимаю, у нас должна быть крупная группировка войск в районе Артемовска,
    и она теоретически не даст создать котел вокруг 25-й бригады под Бедальцево?

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    62 769

Типово

Цитата Допис від Климентина Переглянути допис
    или Морковкин Джорджию???

предлагаю выслушать обе стороны конфликта
    ...в базе полиции города Аркейд имеется только один warning - и то за езду с разбитой фарой ... оленю захреначил, там это частенько ...

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    62 769

Типово

Цитата Допис від альтер эго Переглянути допис
    carrotik , а сколько Вам лет? )
    .... ну вот, началось .... пиисят четыре, а чо?

Дописів
    65 836

Типово

.... ну вот, началось .... пиисят четыре, а чо?
    ниче, просто любопытство.
    спасибо.

а что началось?

Сторінка 31 з 260 ПершаПерша ... 21222324252627282930313233343536373839404181131 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті