| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Коломойський не показник, є Запоріжжя, Миколаїв, Суми, Херсон та інші регіони де нема Бені, можливо там у губеров нема своїх піарників Філатових? До речі я питав про нових заможних в ап та уряді.
Рола, дивні у вас знайомі військові)) утримувати весь периметр з сепарами маємо можливість, а 20-30 км ні. Можливо ви не вірно їх зрозуміли? Можливо вони мали на увазі, що в випадку прямого вторгнення ми свій кордон не зможемо відстояти? Так це трішки інше.
Після Майдану народ був готовий терпіти заради зміни системи, я лише це ммав на увазі.
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
а, питання виключно про адміністрацію президента? є там багатіі, бізнесмени
впевнені, що ви саме той хто оцінює?Рола, дивні у вас знайомі військові))
які 20-30 км? на Донбасі з РФ? ага, у мене дивні військові знайомі.утримувати весь периметр з сепарами маємо можливість, а 20-30 км ні. Можливо ви не вірно їх зрозуміли? Можливо вони мали на увазі, що в випадку прямого вторгнення ми свій кордон не зможемо відстояти? Так це трішки інше.
Представь себе 20-30 км. полосу. С одной стороны сепары, с другой рашки. Местное население нифига не поддерживает. Их все время обстреливают из всего. Они живые. Им нужно есть, пить, нужны снаряды, техника и.....нет этого ничего, бо доставить не могут.
У тебя какие-то сказочные представления.
Бо плач не дав нікому ще свободи,
А хто борець - той здобуває світ
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks