| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Главное, быть счастливой! И не важно, какое заключение напишет психиатр))))))))
Мой рукодельный блог
Моя сказала, що в Фінакадемії - брудна калюжа![]()
В Ключах є спортклуб Максимус. Там відкритий басейн, класний. Я на суперділі купувала купон - 10 відвідувань 400 грн. Відвідування там - це заход. А скільки часу проведеш на території - хоч весь день))) Вона плаває, відпчиває в шезлонгу, ще плаває...))
От скільки там стандартний вхід, без купонів - не знаю![]()
Главное, быть счастливой! И не важно, какое заключение напишет психиатр))))))))
Мой рукодельный блог
или к иным жизненным достижениям.
Кто-то хорошо учится и становится хорошим исполнителем, кто-то учится в школе через пень-колоду,а потом нанимает на работу тех, кто старательно и хорошо учился.Множество таких примеров.
На всякий случай предупреждаю: я очень хорошо училась.И всегда была наемным работником![]()
25 метрів.
Говорить, що значно цивільніший за той, що у Фінакадемії.
Багато)) Як за тутешніми мірками. Значно більше, ніж за Вальдорфську.
Але і ганяють їх там сильніше, ніж в звичайній. Поняття "не вивчити урок, бо минулого разу мене питали, значить цей раз не спитають" - не існує. Бо їх 15 в класі, питають усіх щодняЯ чесно скажу: у нас жорсткіша школа, ніж та ж Вальдорфська.
Всем доброго вечера,я считаю что лучше отучиться субботы,ведь карантин по холодам неизбежен..а потом догонять программу сумасшедшими темпами( младшие еще нормально,но старшие просто не успевают усваивать материал).
Новогодние елочки https://forum.gorod.dp.ua/showthread.php?t=243855
Мы вообще-то обсуждали помощь родителей детям в учебе. Помогают с уроками вообще-то для того, чтобы ребенок учился как можно лучше. При чем здесь все остальное? На всякий случай предупреждаю, что я педагог и преподаю дисциплину, являющуюся общеобразовательной, но не профильной. Так вот не считаю, что все должны знать на отлично
В ЧТ-ПТ днем +39, надеюсь синоптик врет
а я то думала похолодание, зашла прогноз посмотреть))
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks