| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
а кому, до речі?
Згадаймо нашу розмовув кишеню адміністрації комунального закладу Ви платити готові а податок чомусь - ні))
а я плачу за нашу школу і за Вашу (комунальні) теж. Мені кому рахунок виставляти?))
Ви обрали чудовий час для "просто жить"Боюся, що у Вас це не вийде гейби Уряд геть усі податки скасував Вам )))
Потому что то, что я плачу в карман администрации - я вижу. А куда идут мои налоги, и куда пойдут эти 1.5 % я не вижу и вряд ли увижу. Тогда зачем платить больше?
А Вы платите исключительно в карман хозяину своей школы. Сорри, если обидела.
Да я поняла, что "просто жить" - это не в этой жизни будет.![]()
Keep smiling and one day life will get tired of upsetting you.
Та чим же образили? мій хазяїн школи за мої гроші вчить, годує мою дитину, забезпечує її безпеку комфорт і кучу всього. Крім іншого, звичайно, має прибуток зі своєї діяльності. Про який я знаю і погоджуюсь. А Ваш директор має зарплату з держави і прибуток з Васа забезпечує школу місто) і Навряд чи Ви бачите, куди йуь Ваші гроші))))
І хто з нас має ображатись?![]()
Може я не в курсі всіх деталей. Але що там кулуарного? Читала, чесно кажучи, лише аналітику, а не проекти. І мені все зрозуміло.
погодьтесь, що така поведінка депутатів в складній ситуації гм...ну, дивує) Можна ж проводити розмови з Яценюком наодинці, зазачиненими дверима, а не влаштовувати демарші.
Ну, то таке.
было уже? не тот ли это 27-летний чиновник, который недавно во Франции свадьбу славно отметил?
Кабмін звільнив Кацубу з посади замголови "Нафтогазу"
Останнє поновлення: Понеділок, 28 липня, 2014 p., 13:07 GMT 16:07 за Києвом
Кабінет міністрів звільнив заступника голови правління НАК "Нафтогаз України" Олександра Кацубу.
За розпорядженням уряду №662-р від 23 липня 2014 року, пан Кацуба пішов у відставку за власним бажанням.
Олександра Кацубу, сина депутата Верховної Ради Володимира Кацуби, назначили на пост заступника голови "Нафтогазу" у листопаді 2012 року. До цього посаду обіймав його брат Сергій Кацуба, який позбувся крісла через обрання в депутати ВР.
Впродовж чотирьох місяців - із березня цього року, з моменту призначення нового глави "Нафтогазу", пан Кацуба перебуває на лікарняному. Про це повідомив сам нинішній керівник держхолдингу Андрій Коболєв.
У травні МВС оголосила в розшук іще одного заступника "Нафтогазу" Валентина Франчука, призначеного на свій пост у квітні 2013. Його підозрюють у "присвоєнні чи розтраті чужого майна у особливо великих розмірах".
Никого не ищу. Просто хвастаюсь
он, котик, он
28.07.2014 13:30
Кабмин уволил замглавы "Нафтогаза" 28-летнего Кацубу - того подвела выложенная в Instagram собственная свадьба
Кабинет министров Украины уволил Александра Кацубу ( родился 8 сентября 1986 г.) с должности заместителя председателя НАК “Нафтогаз Украины”. Об этом говорится в распоряжении правительства № 662-р.
“Уволить Кацубу Александра Владимировича с должности заместителя председателя правления Национальной акционерной компании “Нафтогаз Украины” по собственному желанию”, – говорится в документе.
Напомним, 14 июля глава НАК Андрей Коболев обещал уволить Кацубу через две недели за ненадлежащее поведение во время официального больничного. “С момента моего назначения в НАК Александр находится на больничном. Уже почти 4 месяца. Я умею пользоваться инстаграммом (Instagram), общаюсь с журналистами, поэтому неплохо представляю, как проходит его болезнь. Если коротко, то на амбулаторное лечение в “КЗОХ Центр первичной медико-санитарной помощи… это не очень похоже”, – написал Коболев на своей Facebook.
Он отметил, что юристы НАКа еще в апреле анализировали данную ситуацию и пришли к выводу, что увольнение без получения письменных разъяснений сотрудника будет легко оспорено в суде и даст право на автоматическое восстановление в должности, “даже если по ТВ покажут, что он полетел в космос”. “В случае затяжного больничного работодатель имеет право уволить сотрудника без его заявления только по истечению четырехмесячного срока. Этот срок в случае господина Кацубы истекает через две недели”, – отметил Коболев.
Отметим, ранее светские таблоиды сообщили, что сын нардепа от Партии регионов Владимира Кацубы, заместитель председателя НАК “Нафтогаза” Александр Кацуба во время затяжного больничного женился. Роскошную свадьбу Кацуба-младший и некая Татьяна Гузенко сыграли под Парижем в Шато де Шантийи.
... блин, уже выпить и погулять нельзя человеку ...
Bůh stvořil člověka, ale nedal si to patentovat, a tak to teď po něm může dělat kdejakej blbec
и не говорите. надо еще по 1,5% всем скинуться, у него ж сколько еще радостных событий впереди - каждый год день свадьбы отмечать, день знакомства, 14 февраля, 8 марта, дни рождений, Новый год и т.п. а, еще обязательно Рождество и Пасха. они же все глыбоко верующие, котики наши. а на все эти радости нужны денежки.
демарш - розвал "коаліціі"? за інших обставин не було б перевиборів і нової проукраїнської більшості.
до голосування про бюджет і УДАР, і Свобода і Батьківщина публічно повідомили, що голосувати не будуть без внесення змін. Сєня, єслі шо, добре знав, що секвестр непрохідний.
більше схоже, що Яценюк піде на вибори і тому відмежується від непопулярних необхідних рішень, які все одне продавлять.
саме я не про " розмови наодинці", а про видкритий вибір гтсних компаній.
Востаннє редагував Rоlа: 28.07.2014 о 18:35
ну нарешті. ато " всьо, ухожу к мамє"
Яценюк провів закрите засідання Кабміну.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks