Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 299 з 335 ПершаПерша ... 199249289290291292293294295296297298299300301302303304305306307308309 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 6693, показано з 5 961 по 5 980.

Тема: Покращення от новой панды

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    73 229

Типово

Цитата Допис від Belladonna Переглянути допис
    Если бы мне было 20 лет, я бы согласилась еще следующие 23 года напрягаться, а так устала уже.
    Даже заранее зная результат ??
    )))))))))))))))))))

Цитата Допис від Ірчик Переглянути допис
    Якщо інших варіантів нема, а палити дачу Вам не до душі - то сидіть тихенько і не просторікуйте. Чекайте може щось зміниться. Путін там прийде чишо))
    Ээээээ ...
    А ежели Путин придет, сразу станет лучше ??

Звідки Ви
    Дніпроград
    Дописів
    18 498

Типово

Я за школу плачу.
    Если бы мне было 20 лет, я бы согласилась еще следующие 23 года напрягаться, а так устала уже.
    Хочется уже просто жить, а не напрягаться всё время.
    а кому, до речі?
    Згадаймо нашу розмову в кишеню адміністрації комунального закладу Ви платити готові а податок чомусь - ні))
    а я плачу за нашу школу і за Вашу (комунальні) теж. Мені кому рахунок виставляти?))

Ви обрали чудовий час для "просто жить" Боюся, що у Вас це не вийде гейби Уряд геть усі податки скасував Вам )))

Звідки Ви
    Дніпроград
    Дописів
    18 498

Типово

Цитата Допис від SergOv Переглянути допис
    Ээээээ ...
    А ежели Путин придет, сразу станет лучше ??
    Є така думка)) От наша двірничка не дочекається вже!

Дописів
    39 400

Типово

да-да) Щоб мати гешефт з голосування непогана тактика))) головне - перевірена! Саме злочинний (за їх власним визначенням) парламент і мусить затверджувати компанії)
    а Свобода чому ГТС не голосує, як думаєте?

в тому й справа, що проукраїнські партіі + кілька позафракційних в цьому парламенті не мають більшості для голосувань.
    гешефт мають завжди за будь яких обставин. розмір та вплив гешефту різний)

Турист года 2012 Аватар для Belladonna
    Дописів
    9 097

Типово

а кому, до речі?
    Згадаймо нашу розмову в кишеню адміністрації комунального закладу Ви платити готові а податок чомусь - ні))
    а я плачу за нашу школу і за Вашу (комунальні) теж. Мені кому рахунок виставляти?))

Ви обрали чудовий час для "просто жить" Боюся, що у Вас це не вийде гейби Уряд геть усі податки скасував Вам )))
    Потому что то, что я плачу в карман администрации - я вижу. А куда идут мои налоги, и куда пойдут эти 1.5 % я не вижу и вряд ли увижу. Тогда зачем платить больше?
    А Вы платите исключительно в карман хозяину своей школы. Сорри, если обидела.
    Да я поняла, что "просто жить" - это не в этой жизни будет.
    Keep smiling and one day life will get tired of upsetting you.

Звідки Ви
    Ку-Ку
    Дописів
    8 258

Типово

Я за школу плачу.
    Хочется уже просто жить, а не напрягаться всё время.
    т.е. пусть дите задницу рвет отдавая 130млрд уе?

Турист года 2012 Аватар для Belladonna
    Дописів
    9 097

Типово

Цитата Допис від Jr_Vlad Переглянути допис
    т.е. пусть дите задницу рвет отдавая 130млрд уе?
    Увы, но мое дите не видит свою будущую жизнь здесь.
    Keep smiling and one day life will get tired of upsetting you.

Звідки Ви
    Дніпроград
    Дописів
    18 498

Типово

Цитата Допис від Rоlа Переглянути допис
    а Свобода чому ГТС не голосує, як думаєте?

в тому й справа, що проукраїнські партіі + кілька позафракційних в цьому парламенті не мають більшості для голосувань.
    гешефт мають завжди за будь яких обставин. розмір та вплив гешефту різний)
    ну так може не варто в цьому парламенті тоді строїти з себе когось?)) Проголосувати потрібне - та й розійтися.
    Свобода? Бо дурна і жадібна

Звідки Ви
    Ку-Ку
    Дописів
    8 258

Типово

от так и живем на фейковом патриотизме. Главное чтобы у дитяти не было такого искаженного менталитета и ответственности. Бо могут турнуть из будущего с красным штампом на паспортном контроле.

Звідки Ви
    Дніпроград
    Дописів
    18 498

Типово

Потому что то, что я плачу в карман администрации - я вижу. А куда идут мои налоги, и куда пойдут эти 1.5 % я не вижу и вряд ли увижу. Тогда зачем платить больше?
    А Вы платите исключительно в карман хозяину своей школы. Сорри, если обидела.
    Да я поняла, что "просто жить" - это не в этой жизни будет.
    Та чим же образили? мій хазяїн школи за мої гроші вчить, годує мою дитину, забезпечує її безпеку комфорт і кучу всього. Крім іншого, звичайно, має прибуток зі своєї діяльності. Про який я знаю і погоджуюсь. А Ваш директор має зарплату з держави і прибуток з Вас а забезпечує школу місто) і Навряд чи Ви бачите, куди йуь Ваші гроші))))

І хто з нас має ображатись?

Дописів
    39 400

Типово

ну так може не варто в цьому парламенті тоді строїти з себе когось?)) Проголосувати потрібне - та й розійтися.
    ви впевнені, що все потрібне або якісне? щодо бюджету- я не впевнена. щодо ГТС - на мою думку, кулуарне рішення якій компаніі відтати не є гуд. потім намалюються тридесяті офшори і чиїсь морадчкі за ними, того ж фірташа-газпрому.
    Свобода? Бо дурна і жадібна
    може.

Дописів
    39 400

Типово

скільки років дитині? точно бачення дитини, а не батьків?
    в сьогоденні хоче ходити в школу інститут, , а не ховатися в підвалі від снарядів? батькі хочуть?

Звідки Ви
    Дніпроград
    Дописів
    18 498

Типово

Цитата Допис від Rоlа Переглянути допис
    ви впевнені, що все потрібне або якісне? щодо бюджету- я не впевнена. щодо ГТС - на мою думку, кулуарне рішення якій компаніі відтати не є гуд. потім намалюються тридесяті офшори і чиїсь морадчкі за ними, того ж фірташа-газпрому.

може.
    Може я не в курсі всіх деталей. Але що там кулуарного? Читала, чесно кажучи, лише аналітику, а не проекти. І мені все зрозуміло.
    погодьтесь, що така поведінка депутатів в складній ситуації гм...ну, дивує) Можна ж проводити розмови з Яценюком наодинці, зазачиненими дверима, а не влаштовувати демарші.
    Ну, то таке.

Почетный форумчанин
    Остроумие года 2011
    Звідки Ви
    с ярмарки тщеславия
    Дописів
    91 452

Типово

было уже? не тот ли это 27-летний чиновник, который недавно во Франции свадьбу славно отметил?

Кабмін звільнив Кацубу з посади замголови "Нафтогазу"
    Останнє поновлення: Понеділок, 28 липня, 2014 p., 13:07 GMT 16:07 за Києвом

Кабінет міністрів звільнив заступника голови правління НАК "Нафтогаз України" Олександра Кацубу.

За розпорядженням уряду №662-р від 23 липня 2014 року, пан Кацуба пішов у відставку за власним бажанням.

Олександра Кацубу, сина депутата Верховної Ради Володимира Кацуби, назначили на пост заступника голови "Нафтогазу" у листопаді 2012 року. До цього посаду обіймав його брат Сергій Кацуба, який позбувся крісла через обрання в депутати ВР.

Впродовж чотирьох місяців - із березня цього року, з моменту призначення нового глави "Нафтогазу", пан Кацуба перебуває на лікарняному. Про це повідомив сам нинішній керівник держхолдингу Андрій Коболєв.

У травні МВС оголосила в розшук іще одного заступника "Нафтогазу" Валентина Франчука, призначеного на свій пост у квітні 2013. Його підозрюють у "присвоєнні чи розтраті чужого майна у особливо великих розмірах".
    Никого не ищу. Просто хвастаюсь

Почетный форумчанин
    Остроумие года 2011
    Звідки Ви
    с ярмарки тщеславия
    Дописів
    91 452

Типово

он, котик, он

28.07.2014 13:30
    Кабмин уволил замглавы "Нафтогаза" 28-летнего Кацубу - того подвела выложенная в Instagram собственная свадьба

Кабинет министров Украины уволил Александра Кацубу ( родился 8 сентября 1986 г.) с должности заместителя председателя НАК “Нафтогаз Украины”. Об этом говорится в распоряжении правительства № 662-р.

“Уволить Кацубу Александра Владимировича с должности заместителя председателя правления Национальной акционерной компании “Нафтогаз Украины” по собственному желанию”, – говорится в документе.

Напомним, 14 июля глава НАК Андрей Коболев обещал уволить Кацубу через две недели за ненадлежащее поведение во время официального больничного. “С момента моего назначения в НАК Александр находится на больничном. Уже почти 4 месяца. Я умею пользоваться инстаграммом (Instagram), общаюсь с журналистами, поэтому неплохо представляю, как проходит его болезнь. Если коротко, то на амбулаторное лечение в “КЗОХ Центр первичной медико-санитарной помощи… это не очень похоже”, – написал Коболев на своей Facebook.

Он отметил, что юристы НАКа еще в апреле анализировали данную ситуацию и пришли к выводу, что увольнение без получения письменных разъяснений сотрудника будет легко оспорено в суде и даст право на автоматическое восстановление в должности, “даже если по ТВ покажут, что он полетел в космос”. “В случае затяжного больничного работодатель имеет право уволить сотрудника без его заявления только по истечению четырехмесячного срока. Этот срок в случае господина Кацубы истекает через две недели”, – отметил Коболев.

Отметим, ранее светские таблоиды сообщили, что сын нардепа от Партии регионов Владимира Кацубы, заместитель председателя НАК “Нафтогаза” Александр Кацуба во время затяжного больничного женился. Роскошную свадьбу Кацуба-младший и некая Татьяна Гузенко сыграли под Парижем в Шато де Шантийи.

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    62 769

Типово

... блин, уже выпить и погулять нельзя человеку ...
    Bůh stvořil člověka, ale nedal si to patentovat, a tak to teď po něm může dělat kdejakej blbec

Почетный форумчанин
    Остроумие года 2011
    Звідки Ви
    с ярмарки тщеславия
    Дописів
    91 452

Типово

Цитата Допис від carrotik Переглянути допис
    ... блин, уже выпить и погулять нельзя человеку ...
    и не говорите. надо еще по 1,5% всем скинуться, у него ж сколько еще радостных событий впереди - каждый год день свадьбы отмечать, день знакомства, 14 февраля, 8 марта, дни рождений, Новый год и т.п. а, еще обязательно Рождество и Пасха. они же все глыбоко верующие, котики наши. а на все эти радости нужны денежки.

Дописів
    39 400

Типово

Може я не в курсі всіх деталей. Але що там кулуарного? Читала, чесно кажучи, лише аналітику, а не проекти. І мені все зрозуміло.
    погодьтесь, що така поведінка депутатів в складній ситуації гм...ну, дивує) Можна ж проводити розмови з Яценюком наодинці, зазачиненими дверима, а не влаштовувати демарші.
    демарш - розвал "коаліціі"? за інших обставин не було б перевиборів і нової проукраїнської більшості.
    до голосування про бюджет і УДАР, і Свобода і Батьківщина публічно повідомили, що голосувати не будуть без внесення змін. Сєня, єслі шо, добре знав, що секвестр непрохідний.
    більше схоже, що Яценюк піде на вибори і тому відмежується від непопулярних необхідних рішень, які все одне продавлять.
    саме я не про " розмови наодинці", а про видкритий вибір гтсних компаній.
    Востаннє редагував Rоlа: 28.07.2014 о 18:35

Дописів
    39 400

Типово

ну нарешті. ато " всьо, ухожу к мамє"

Яценюк провів закрите засідання Кабміну.

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    62 769

Типово

Цитата Допис від бекки шарп Переглянути допис
    и не говорите. надо еще по 1,5% всем скинуться, у него ж сколько еще радостных событий впереди - каждый год день свадьбы отмечать, день знакомства, 14 февраля, 8 марта, дни рождений, Новый год и т.п. а, еще обязательно Рождество и Пасха. они же все глыбоко верующие, котики наши. а на все эти радости нужны денежки.
    Только для этого предприятия надо ж денег,
    чтобы сменить хфасон. Новая мода.
    И мамзель куда-то повезти, и конфеток,
    и на фаэтоне, иначе ж не можно! (с) За двумя зайцами
    Bůh stvořil člověka, ale nedal si to patentovat, a tak to teď po něm může dělat kdejakej blbec

Сторінка 299 з 335 ПершаПерша ... 199249289290291292293294295296297298299300301302303304305306307308309 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті