Вот да - все МАНовцы и олимпиадники - прозрачны, на сайте МОН лежит приказ, каждого проверить можно![]()
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
ну так а в чому корупція? Це офіційні шляхи)) Заплатила за ПК - отримала бали) По МАНУ... я сумніваюсь, проте повірю Вам і можу припустити, що таке мало місце. Як має місце і куплений атестат. Але це абсолютно не те, про що говорить шановний Шурик. Про "купівлю ЗНО" і " место в ВУЗе".
Вірите, мені абсолютно все одно, що там у Вас з пам'яттю. Не варто мені погрожувати, бо я за кожне своє слово, сказане тут за 10 років, відповідаю. Ви тільки не лопухніться. приплівши слова не по темі
Як абсолютно все одно, що там Вам сказала одна бабка, чи мамка, чи навіть папка. Я "варюся" в цій каші вже багато років і знаю, що з впровадженням ЗНО корупція при вступі стала практично неможливою. А ще - дуже дорогою, контракт вийде дешевше)) На додачу - критично мала кількість абітурієнтів.
І якщо і йдеться про якісь "схеми" - то це, скоріш за все, розводка лохів на предмет "якщо не заплатите, то Ваша дитина не пройде" при абсолютно прохідних балах))) Я і голів прийомних комісій деяких знаю)) і те, як вони почувались раніше, а як зараз
Мені дивно і навіть дуже, що Ви в ці казки вірите і навіть поширюєте.
раніше мене ще цікавило то Ірчик така наівна, чи така лукава.... зараз вже ні..
ЗІ я б дуже здивувався якби Ви відповіли інакше.. хоча менше б здивувався якби промовчали..
ЗІ ЗІ я не збираюсь з Вами тут сперичатися.. мене цікавить виключно ЗАКОНИЙ вступ мого сина до вишу... тому ща на цьому етапі його життя йому необхідно навчатися....
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
рада, что есть такие родители)))
т.к. обычно тишина и потом готовы хоть куда, а бы ВО.
Я своему с детства говорила, будешь учиться - поможем, нет - на Озерке грузчики всегда нужны.
А на завод не всех берут.
У меня когда-то был душевный порыв и я пошла на завод устраиваться работать.
Не взяли. Сказали, что в цех не возьмут - образования нет))
що Ви цікавитися схемами мене не дивує...зовсім...
![]()
ЗІ щось ви дуже емоційно реагуєте на те знаю я схеми чи ні.. не хвилюйтесь тут я їх не озвучу... і в лічку також... НІКОМУ..
ЗІ ЗІ можливо контракт й дешевше.. можливо, але є категорія батьків що бажають платити за бюджет.. Ви повинні знати чому.. Ви ж все знаєте![]()
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
Это я к тому , что очень часто некотрые родители рассказывают что их ребенок весь из себя и учится чуть ли не в Могилянке и приходили упрашивали что бы дите там училось, или что они все "порешали" и их дитятко в Мед на бюджете , а на деле пробиваешь по базе Абит поиска и...пабам... либо на контракте дите учится, либо там, где вообще набора не было... и очень хорошо видишь и баллы аттестата и то как этот ребенок ЗНО сдал (и тут сразу прозрачно видно покупали в школе аттестат или нет... да и купленные медали так и палятся)...
![]()
Ну так озвучиват те кто вместо того что бы в вопросе разобраться сразу решают что "надо купить" и начинают искать кому тыкнуть деньги... именно таких пару лет назад разводили как лохов ( простите) те в приемных комиссиях о которых Ирчик упоминала ... и схема была там одна - берутся деньги за поступление... разводится бурная деятельность, если дите поступает (само) то типа все заработано , если нет - возвращают некую часть что бы не было возмущений...
Именно эту схему мне года три назад близкие к правоохранительным кругам люди подробно рассказывали...
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks