Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 159 з 665 ПершаПерша ... 59109149150151152153154155156157158159160161162163164165166167168169209259659 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 13288, показано з 3 161 по 3 180.

Тема: Поступление в Украине. Новости, изменения, нюансы и, конечно, волнения. Сезон-2017

Дописів
    2 526

Типово

Вот да - все МАНовцы и олимпиадники - прозрачны, на сайте МОН лежит приказ, каждого проверить можно

Звідки Ви
    Дніпроград
    Дописів
    18 498

Типово

Цитата Допис від ANYTA2006 Переглянути допис
    Ирчик, возможно и в любом вузе. Лично я знаю девочку которая сейчас учится на бюджете на психологии в ДНУ, попав туда не совсем честно. Просто ей прибавили к баллам ЗНО ( кстати, она не плохо сдала, но на бюджет не проходила)+ за МАН 50 баллов и + сколько-то за подготовительные курсы и она прошла. На самом деле ничего дополнительного у нее не было, просто этот вопрос ее мама решала не знаю с кем и не знаю за сколько))))
    ну так а в чому корупція? Це офіційні шляхи)) Заплатила за ПК - отримала бали) По МАНУ... я сумніваюсь, проте повірю Вам і можу припустити, що таке мало місце. Як має місце і куплений атестат. Але це абсолютно не те, про що говорить шановний Шурик. Про "купівлю ЗНО" і " место в ВУЗе".
    Цитата Допис від Шурик Г. (гость) Переглянути допис
    ну Вам видніше...
    ЗІ в мене ще склерозу не має... так що ВАМ краще не продовжувати..
    Вірите, мені абсолютно все одно, що там у Вас з пам'яттю. Не варто мені погрожувати, бо я за кожне своє слово, сказане тут за 10 років, відповідаю. Ви тільки не лопухніться. приплівши слова не по темі

Як абсолютно все одно, що там Вам сказала одна бабка, чи мамка, чи навіть папка. Я "варюся" в цій каші вже багато років і знаю, що з впровадженням ЗНО корупція при вступі стала практично неможливою. А ще - дуже дорогою, контракт вийде дешевше)) На додачу - критично мала кількість абітурієнтів.

І якщо і йдеться про якісь "схеми" - то це, скоріш за все, розводка лохів на предмет "якщо не заплатите, то Ваша дитина не пройде" при абсолютно прохідних балах))) Я і голів прийомних комісій деяких знаю)) і те, як вони почувались раніше, а як зараз

Мені дивно і навіть дуже, що Ви в ці казки вірите і навіть поширюєте.

Звідки Ви
    ж/м Покровский-Парус
    Дописів
    18 532

Типово

Ирчик, возможно и в любом вузе. Лично я знаю девочку которая сейчас учится на бюджете на психологии в ДНУ, попав туда не совсем честно. Просто ей прибавили к баллам ЗНО ( кстати, она не плохо сдала, но на бюджет не проходила)+ за МАН 50 баллов и + сколько-то за подготовительные курсы и она прошла. На самом деле ничего дополнительного у нее не было, просто этот вопрос ее мама решала не знаю с кем и не знаю за сколько))))
    Какой год поступления? Просто проверьте действительно ли она на бюджете учится и действительно ли ей за курсы добавляли.... Сейчас же все послупления за пару лет можно проверить на том же Вступе

Детский врач года 2009 Аватар для ANYTA2006
    Дописів
    14 236

Типово

Цитата Допис від ТаньТань Переглянути допис
    Какой год поступления? Просто проверьте действительно ли она на бюджете учится и действительно ли ей за курсы добавляли.... Сейчас же все послупления за пару лет можно проверить на том же Вступе
    А оно мне надо? Это я на следующий год буду нервничать и проверять.

Звідки Ви
    Дніпроград
    Дописів
    18 498

Типово

так не треба тоді поширювати паніку. І ділитись недостовірною інформацією. Вам все одно, а цьогорічні мами нервують)
    якщо маєте докази - давайте разом перевіряти і робити так, щоб в майбутньому такого не траплялося.

Дописів
    14 236

Типово

Цитата Допис від Ірчик Переглянути допис
    ну так а в чому корупція? Це офіційні шляхи)) Заплатила за ПК - отримала бали) По МАНУ... я сумніваюсь, проте повірю Вам і можу припустити, що таке мало місце. Як має місце і куплений атестат. Але це абсолютно не те, про що говорить шановний Шурик. Про "купівлю ЗНО" і " место в ВУЗе".

.
    А вот про это только все говорят и даже суммы озвучиваются, только я все никак не выясню кому платить то?
    ПС Как по мне купить ЗНО практически невозможно или это будет стоить столько, что дешевле контракт оплачивать.

Почетный форумчанин Аватар для Шурик Г. (гость)
    Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 241

Типово

Вірите, мені абсолютно все одно, що там у Вас з пам'яттю. Не варто мені погрожувати, бо я за кожне своє слово, сказане тут за 10 років, відповідаю. Ви тільки не лопухніться. приплівши слова не по темі

Як абсолютно все одно, що там Вам сказала одна бабка, чи мамка, чи навіть папка. Я "варюся" в цій каші вже багато років і знаю, що з впровадженням ЗНО корупція при вступі стала практично неможливою. А ще - дуже дорогою, контракт вийде дешевше)) На додачу - критично мала кількість абітурієнтів.

І якщо і йдеться про якісь "схеми" - то це, скоріш за все, розводка лохів на предмет "якщо не заплатите, то Ваша дитина не пройде" при абсолютно прохідних балах))) Я і голів прийомних комісій деяких знаю)) і те, як вони почувались раніше, а як зараз

Мені дивно і навіть дуже, що Ви в ці казки вірите і навіть поширюєте.
    раніше мене ще цікавило то Ірчик така наівна, чи така лукава.... зараз вже ні..
    ЗІ я б дуже здивувався якби Ви відповіли інакше.. хоча менше б здивувався якби промовчали..
    ЗІ ЗІ я не збираюсь з Вами тут сперичатися.. мене цікавить виключно ЗАКОНИЙ вступ мого сина до вишу... тому ща на цьому етапі його життя йому необхідно навчатися....
    Я люблю цю країну навіть без кокаїну.

Звідки Ви
    Дніпроград
    Дописів
    18 498

Типово

А вот про это только все говорят и даже суммы озвучиваются, только я все никак не выясню кому платить то?
    ПС Как по мне купить ЗНО практически невозможно или это будет стоить столько, что дешевле контракт оплачивать.
    так отож*-)
    я ж свого часу ходила здавала ЗНО, щоб зрозуміти механізм і довідатись про існування "варіантів". От не знайшла.

Мастер года 2013 Аватар для Natabel
    Звідки Ви
    Днепр пр.Пушкина-Озерка
    Дописів
    28 485

Типово

Цитата Допис від Olly Переглянути допис
    Как ни странно - я отвечу "да". Вот если бы мозгами не тянул, то чем издеваться над собой - и других мучать - лучше был бы толковым токарем, например. У нас в стране ВО переоценено. И он не дает ни гарантии хорошего заработка, ничего.
    рада, что есть такие родители)))
    т.к. обычно тишина и потом готовы хоть куда, а бы ВО.
    Я своему с детства говорила, будешь учиться - поможем, нет - на Озерке грузчики всегда нужны.

Цитата Допис від Belladonna Переглянути допис
    Спасибо. Поступать не планируем.
    Насчет завода. Я бы свою отдала. У нас на заводе, государственном, заметьте обычный технолог на участке получает 17 тысяч оклада. Паренек лет до 30.
    А на завод не всех берут.
    У меня когда-то был душевный порыв и я пошла на завод устраиваться работать.
    Не взяли. Сказали, что в цех не возьмут - образования нет))

Звідки Ви
    Дніпроград
    Дописів
    18 498

Типово

раніше мене ще цікавило то Ірчик така наівна, чи така лукава.... зараз вже ні..
    ЗІ я б дуже здивувався якби Ви відповіли інакше.. хоча менше б здивувався якби промовчали..
    ЗІ ЗІ я не збираюсь з Вами тут сперичатися.. мене цікаивть виключно ЗАКОНИЙ вступ мого сина до вишу... тому ща на цьому етапі його життя йому необїдно навчатися....
    Шурик, тобто схем не знаєте?
    Я зрозуміла. Злив зараховано. Що Вас дивує? Що я прошу доказів? Чи що знаю, що Ви можете сказати?

Мене, на відміну від Вас, цікавить взагалі законний вступ не лише свого, а кожного абітурієнта. Маю на те свої причини.

Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 241

Типово

никому... знания за деньги не купишь...

Дописів
    11 665

Типово

Ага,я сейчас иногда проверяю по вступу дивные рассказы о том,что я и на бюджет поступил,но решил все-таки на контракт.там и учат то лучше Ага,бюджет)))))

Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 241

Типово

Шурик, тобто схем не знаєте?
    Я зрозуміла. Злив зараховано. Що Вас дивує? Що я прошу доказів? Чи що знаю, що Ви можете сказати?

Мене, на відміну від Вас, цікавить взагалі законний вступ не лише свого, а кожного абітурієнта. Маю на те свої причини.
    що Ви цікавитися схемами мене не дивує... зовсім...
    ЗІ щось ви дуже емоційно реагуєте на те знаю я схеми чи ні.. не хвилюйтесь тут я їх не озвучу... і в лічку також... НІКОМУ..
    ЗІ ЗІ можливо контракт й дешевше.. можливо, але є категорія батьків що бажають платити за бюджет.. Ви повинні знати чому.. Ви ж все знаєте

Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 241

Типово

Цитата Допис від _nata_ Переглянути допис
    Ага,я сейчас иногда проверяю по вступу дивные рассказы о том,что я и на бюджет поступил,но решил все-таки на контракт.там и учат то лучше Ага,бюджет)))))
    ну мне еще озвучивали версию что взятки за сесию меньше...

Дописів
    14 236

Типово

никому... знания за деньги не купишь...
    А... ну да. А я и не знала

Звідки Ви
    Дніпроград
    Дописів
    18 498

Типово

що Ви цікавитися схемами мене не дивує... зовсім...
    ЗІ щось ви дуже емоційно реагуєте на те знаю я схеми чи ні.. не хвилюйтесь тут я їх не озвучу... і в лічку також... НІКОМУ..
    ЗІ ЗІ можливо контракт й дешевше.. можливо, але є категорія батьків що бажають платити за бюджет.. Ви повинні знати чому.. Ви ж все знаєте
    Так отож. Тому краще мовчіть. Бо я знаю, чому не озвучите.

Ви відстали від життя. Контрактникам сесії навіть простіше здавати)))

ЗІ: Капець. Вузькодумаючий шаблонний Шурік. Стали для мене розчаруванням року

Звідки Ви
    ж/м Покровский-Парус
    Дописів
    18 532

Типово

Это я к тому , что очень часто некотрые родители рассказывают что их ребенок весь из себя и учится чуть ли не в Могилянке и приходили упрашивали что бы дите там училось , или что они все "порешали" и их дитятко в Мед на бюджете , а на деле пробиваешь по базе Абит поиска и...пабам... либо на контракте дите учится, либо там, где вообще набора не было... и очень хорошо видишь и баллы аттестата и то как этот ребенок ЗНО сдал (и тут сразу прозрачно видно покупали в школе аттестат или нет... да и купленные медали так и палятся)...

Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 241

Типово

Так отож. Тому краще мовчіть. Бо я знаю, чому не озвучите.

ЗІ: Капець. Вузькодумаючий шаблонний Шурік. Стали для мене розчаруванням року
    та то не вперше.. я вже звик...
    ЗІ я ж казав в мене немає склерозу...

Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 241

Типово

Это я к тому , что очень часто некотрые родители рассказывают что их ребенок весь из себя и учится чуть ли не в Могилянке и приходили упрашивали что бы дите там училось , или что они все "порешали" и их дитятко в Мед на бюджете , а на деле пробиваешь по базе Абит поиска и...пабам... либо на контракте дите учится, либо там, где вообще набора не было... и очень хорошо видишь и баллы аттестата и то как этот ребенок ЗНО сдал (и тут сразу прозрачно видно покупали в школе аттестат или нет... да и купленные медали так и палятся)...
    угу то есть то, что у нас таки там что то покупают Вы не отрицаете.. ;

Звідки Ви
    ж/м Покровский-Парус
    Дописів
    18 532

Типово

Ну так озвучиват те кто вместо того что бы в вопросе разобраться сразу решают что "надо купить" и начинают искать кому тыкнуть деньги... именно таких пару лет назад разводили как лохов ( простите) те в приемных комиссиях о которых Ирчик упоминала ... и схема была там одна - берутся деньги за поступление... разводится бурная деятельность, если дите поступает (само) то типа все заработано , если нет - возвращают некую часть что бы не было возмущений...

Именно эту схему мне года три назад близкие к правоохранительным кругам люди подробно рассказывали...

Сторінка 159 з 665 ПершаПерша ... 59109149150151152153154155156157158159160161162163164165166167168169209259659 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті