| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
До Геническа можно оехать н электричке за 5 часов, и потом по стрелке еще за полчаса до Счастливцева или б\о за ним. Но мы ехпли автобусом в 23-50 отправился , а 7-30 мы уже были на на б\о. Вода теплая.Немного мешает ветер. Но ветер бывал и в Крыу (Орджо). Цены разные.Можно найти демократичные условиями в номере и питанием. Да еще можно маршруткой за 6 часов доехать. Но ночью не ходят. 16 лет подряд отдыхали в Крыму. Оваиваем сейчас новое место.
дерибан..
Мошенники попытались захватить фитоцентр Никитского ботанического сада
Органы прокуратуры возбудили уголовное дело по факту попытки завладения имуществом Никитского ботанического сада.
По данным пресс-службы прокуратуры Крыма, в начале мая в ботанический сад прибыла группа граждан, которые, представившись сотрудниками фирмы, предъявили руководству сада документы на право собственности на помещение фитоцентра площадью свыше 1,5 тысяч квадратных метров и стоимостью больше 27 млн. рублей.
На основании предоставленных документов, якобы выданных украинскими государственными органами в марте прошлого года, злоумышленники потребовали передать им принадлежащее Никитскому ботаническому саду имущество.
Прокуратурой были выявлены признаки фиктивности этих документов. Уголовное дело возбуждено по факту покушения на совершение мошенничества в особо крупном размере.
именно так - 72 года назад "город славы" был сдан врагу в очередной раз
руководитель обороны (талантливейший) генерал Иван Ефимович Петров ушел на подводной лодке
оборона рухнула
при этом буквально в ночь накануне в город перебросили дополнительные части, которые могли и хотели еще сражаться ... но увы
насколько помню командир той, последней, дивизии (которую просто выкинули в город и даже не попробовали организовать), то же генерал., то же сел на катер и пытался смотаться.. однако его отловили в волнах черного моря румынские? катера и увезли в плен
а личный состав естественно был брошен на убой .....(тысячи бойцов!)..... им сказали типо "прорываться к партизанам"...(((
воистину:
севастополь-севастополь город русских мудаков
Востаннє редагував ЛЫСЫЙ ГНОМ: 03.07.2014 о 15:35
Они помнят и гордятся.
Восстановление информации с HDD/RAID/Flash...
Datex Lab
В следующем году в Крыму будет больше отбухающих из России. По крайней мере те кто в этом году выигрывал конкурсы в турецких отелях. Думаю такой позор не смогут пережить повторно. Как их освистывают иностранцы, мне даже немного не по себе стало.
За Сочи забыл. Мой прогноз накрылся.
Историю вряд ли интересует мнение-реакция недавно появившийся существ (с) "севастопольполитфорумских ,,расиян,"
очень сложно возражать против правды и уж тем более нельзя изменить то что действительно было в том страшном 1942-м
хотя путлеровские поклонники естественно будут пытаться называть "черное" - "белым" только, кто им поверит? кроме их хозяев
господа ярусские мудаки обречены верить сами-себе. с чем их, моральных уродов, и " поздравляем" (((
Востаннє редагував ЛЫСЫЙ ГНОМ: 03.07.2014 о 16:36
Того літа ми вперше вибралися на море всі вчотирьох. Чому саме Севастополь — не знаю досі, все ж не найлюб'язніше місце для відпочинку з дітьми. Якийсь ветеран виступив у місцевій пресі з ініціативою заборонити відпочивальникам ходити публічно в шортах — місто військово-морської слави як-не-як. Щодня, коли ми якимись аж двома тролейбусами у найспекотнішу спеку дотрушувалися з пляжів до свого розпашілого передмістя, принаймні одне з дітей засинало ще в тролейбусі. Від зупинки ми несли їх на руках. Бабеґи в хустках і ситцевих халатах, що вічно висиджували на лавках перед будинками, дивилися на нас із неприхованим осудом, що переходив у ненависть.
Ще пам'ятаю місцевого синяка Борю. Він переважно лежав на землі під горіхом, поруч із дощаною сральнею. Час від часу він, голосно поливаючи все навколо матом, відганяв мух. У дев'яти випадках із десяти я бачив його порядно нарізаним.
І тільки одного разу він вийшов мені назустріч притомний і чимось явно стурбований. Ми сіли під горіхом — не тим, що коло сральні, а ще одним — і закурили. Боря сказав, що дуже за нас переживає. «З чого б то?» — здивувався я. Ну, як вам тепер додому звідси вертатися, пояснив Боря. «А що таке?» — не розумів я. «А таке, — Боря потряс мені перед носом зіжмаканою газетою, — таке, що у вас там на Західній уже знаєш до чого дійшли?». «Не знаю, — зізнався я. — До чого?». Боря витримав паузу і випалив мені в очі: «Там уже знаєш кому пам'ятники ставлять? Остапові Бендеру!».
Уривок с книги
ЛЕКСИКОН IНТИМНИХ МIСТ
Андрухович Юрій
Севастополь, авторынок Стрелецкий. По-моему они все-таки начали догадываться![]()
Унікальний сафарі-парк «Тайган» у Білогірському районі Криму, відомий своєю колекцією левів і тигрів, а також зоопарк «Казка» в Ялті зазнають великих проблем: зважаючи на відсутність відвідувачів їм бракує коштів.
Про це на прес-конференції в Сімферополі повідомив власник «Тайгана» і «Казки» кримський підприємець Олег Зубков, передає кореспондент Укрінформу.
«У нинішньому році відвідуваність у сафарі-парку зменшиться мінімум на третину, це пов'язано з тим, що туристичний потік з материкової частини України практично вичерпався, а з боку Росії ні поромна переправа, ні авіасполучення не здатне забезпечити нормальне завантаження туристів у Крим», - наголосив Зубків.
Така ж ситуація в ялтинському зоопарку «Казка», який за його словами, «практично порожній».
Читайте також: У Росії визнали, що Крим залишиться без туристів
У зв'язку з цим було прийнято непопулярне рішення про підвищення ціни на відвідування практично вдвічи: з 100 до 200 грн. Підвищення цін пов'язане і з закупівельною ціною м'яса для хижаків. Ціни на продукцію у російських виробників значно вище, ніж в українських.
Щорічно сафарі-парк «Тайган», до речі, єдиний у своєму роді в СНД, а також зоопарк «Казка» відвідувало більш як 300 тисяч туристів.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks