| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Революцию задумывают романтики, осуществляют фанатики, а пользуются ее плодами подлецы.
ru таке собі ruа історії то з два місяці ггггггг
не,вчера облили
Зі мною все гаразд. Не хвилюйтесь, друзі. Є важливіші для держави питання, ніж жалюгідна провокація проти мене. Дрібні шавки вчинили напад, обливши мене та моїх помічників зеленкою. І що?.. Клінічні ідіоти. Вони що, всерйоз думають налякати мене після всього пережитого, особливо за останні місяці, такою хернею? Навпаки - розсмішили мене. Ці придурки зробили провокацію на замовлення тих, хто мене боїться.
Бачите, які "сміливці"! У спокійному і безпечному Львові напали на народного депутата. Це замість того, щоб, як я, їхати на Схід і Південь боротися із диверсантами.
До речі, зверніть увагу, напад вчинено на Високому Замку - місці малолюдному. А якби ці дебіли кинулись на мене у місці, де людей багато - певен, львів'яни розірвали б їх на шматки.
Хто замовник - мені, кажучи відверто, наплювати, ворогів багато. Правда, що з ними зроблять невідомі прихильники Радикальної партії, я не знаю. Я їм не заздрю...
Сегодня Рада будет голосовать за введение военного положения на востоке Украины
я не зрозумію щось.Как сообщалось, предложение перенести голосование со вторника на четверг внес, закрывая сессию 17 июня, Председатель Верховной Рады Александр Турчинов. Спикер аргументировал это тем, чтобы народные депутаты получили возможность еще раз обдумать текст обращения, который они уже обсудили. Источник: http://censor.net.ua/n290553
вони сьогодні будуть голосувати за ВС через кілька днів чи негайне введення ?
балаболили про тиждень, не більше 10 діб на спробу мирного урегулювання..
зараз таке.
Ну не идиоты? Свадьба в Донецке https://twitter.com/novostidnua/stat...97677412249600 Невеста с макаром просто феерична!
"Если страна, выбирая между войной и позором, выбирает позор, она получает и войну, и позор" Уинстон Черчиль.
кстати в тему про гепу
вот такое он детям купил недавно
![]()
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks