флудилка - сила
де купить обычные лезвия???
мне надо карандаши точить
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
флудилка - сила
де купить обычные лезвия???
мне надо карандаши точить
Сало в шоколаде, и другие полезные продукты для наших Героев
ОО..тогда, конеш, помощь не помешает. Ты если что загляни к Слоне - у нее б\у техника из Германии.. Я у нее машину стиральную за 2500 купила -не нарадуюсь..
Ага, вот как эти самые нормальные слова придумаешь ь - поделись пожалуйста!))
А что - нас , воно, школа научила...
Ну как-то не поворачивается у меня язык все подробно рассказать...
Неправда, сходите на пляж ближайший и убедитесь в обратном, я на выходных была на Комсомольском острове на детском пляже, не было ни одно ребенка без трусов, а людей и детей было очень много, в том числе и малышей. Одна девчушка лет 2-х пыталась пару раз снять плавки, но мама ей объясняла , что так нельзя..
а нож канцелярский чем не угодил?
Обычные лезвия на лотках со всякий дребеденью продаются и в евах-просторах.
У нас сейчас этот вопрос тоже актуален. Никак не доеду до книжного магазина. Есть книжка "Про это". Типа так называется. Или "Откуда я появился". Надо купить и прочесть вместе. Я очень надеюсь, что они это с папой сделают. А то слов на улице понахватался разных, а что они значат и как понимать не знает.
Фух...Мы приехали с детского ДР. Девочки, в Игроленде в торте был таракан((( Я не ожидала.
евы-просторы-атб пусты...
попробую канцелярским ножом
Сало в шоколаде, и другие полезные продукты для наших Героев
Approved by Boberchuk
Мнение, как *опа, у каждого своё.
Овва*-) Все пропустила)
Якби я мала таку принципову дитину, як у Снейк і Клівії, я би ходила з нею на нудистський пляж. Якщо вже так вмираю за морем. Ну, або не відвідувала би загальні пляжі до моменту, коли вдасться втокмачити дитині в голову, що є певні правила поведінки і така його принциповість може становити незручності для оточуючих.
Хоч убийте - не розумію, з якого дива я маю право завдавати на загальному пляжі незручності оточуючим.
І це стосується як паління/бухання/голосноржання, так і зовнішнього вигляду мого і дитини.
да
Це таке саме порушення загальноприйнятих норм суспільства.
Якщо ти вкрав 50 копійок - ти такий самий крадій, як і той, хто вкрав 5 гривень, і 50, і 500.
Днями мене одна пані відфрендила у ФБ за те, що я не поділила її захоплення тим, як її 10-річний син щодня приносить їй букет квітів, який збирає з сусідських клумб
Я назвала це крадіжкою. І припустила, що саме з таких хлопчиків, які не начені з дитинства поважати чуже, можуть в майбутньому вирости крадії, які не обмежуються квітами. Вона обурилась сильно-сильно)
А я згдала Олю-Снейк і її клумбу))
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks