| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
А якщо я заміжня, то мені вже й глянути на іншого чоловіка не можна?
Я журналіст і пишу про всіх кандидатів, з якими зустрічаюсь. Про гроші - взагалі не зрозуміла, чесно кажучи. Як і про принципи. Бо я ж зауважила, що вчорашнє спілкування з ПП і приємне від нього враження не вплинуло на моє рішення голосувати не за нього
ЗІ: це ж треба було стати такою популярною, що людина з кількома повідомленнямина форумі відслідковує мене навіть у флудилці![]()
Востаннє редагував Ірчик: 18.05.2014 о 16:00
Девочки , подскажите деревне , если отправлять ребёнка в лагерь в Болгарию, то виза и визовый сбор это одно и то же или это разные вещи?
Девочки,привет!
Приехали с первого своего выступления потанцам с Желтых вод.Все прошло удачно !
Очень порадовала погода в тех местах- ДОЖДЬ и прохлада! К нам вернулись в жару и пух!
Городок маленький, провинциальный ( то, что успели увидеть), чем то центр напомнил наш Приднепровск. И насмешило АТБ - в выбывшем кинотеатре ( фасад годов 50- х).
Для любительниц политики-флаги присутствуют,но немного.Предвыборной агитации на улицах городом НОЛЬ!
Рождённая ходить по магазинам вынуждена ходить на работу!
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks