| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Новогодние елочки https://forum.gorod.dp.ua/showthread.php?t=243855
Ну, значит, я одна такая жадная.Не могу расстаться, уж очень долгая история с машиной))), чтобы так прощаться
И вообще не хочу делиться своим имуществом. Хотя, если как в Донецке под дулом автомата, то все равно же заберут
пойду детей гулять
Всем привет!
Ох и жара сегодня. Так намоталась в первой половине дня, что после обеда сморило. Часок даже удалось вздремнуть.
А жить становится веселее, да? Хоть бы еще продразверстку не вернули, рЭволюционеры. Или как там - колхоз - дело добровольное, хочешь - вступай, не хочешь - корову отберем(с)
На машину (умовно) я зароблю, а якщо у нас буде "слов'янськ"(умовно знов-таки) - то і машина не потрібна буде.
Ну, десь так. При тому, що досі мені з неба не впало нічого. Об'єктивно.
Це ж не просто так - захотіли і забрали прям зараз на вулиці.
РОзумію, що жахалки в уяві малювати і мати тверде переконання, що саме заберуть, саме у Вас, і саме грудою металобрухту повернуть - то є загальноприйнята риса. Я знаю про існування такої, але не можу поділити її ну ніяк.
так син міністра оборони (якщо не помиляюсь) служить же... це як мінімум.
І потім: мені пофіг на політиків в ситуації небезпеки. Я захищатимусь, а не мавпуватиму поведінку інших.
О чем думала баба Дуся, когда морковь сажала?
Spoiler: ))))
Моя кухня коштує як половина хорошої машини(хоча... я не знаю точно скіьки зараз коштує хороша машина, але колись намагаалсь рахувати))
А ще вона - моя робота і хоббі. Що не дає підстав для недалекоглядного егоїзму.
Якщо я не впущу вояка постріляти з вікна терористів, останні увійдуть без запрошення і ходитимуть по моїй кухні грязними сапогами, відчинятимуть шафки у пошуках поживи, звалюватимуть брудний посуд в мийку, ставитимуть в мікро тапер-мисочки і не витиратимуть раковину після миття посуду...навіть уявити страшно![]()
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks