Добрий день, мене звуть Володимир Миколаєнко, я виконую обов'язки мера Херсона. Сьогодні мені передали звернення заступника голови Державної думи Росії Володимира Жириновського про те, що 9 травня, в день Перемоги я назвав Гітлера людиною, котра звільняла Україну від більшовизму.
По-перше, 9 травня в день Перемоги перед ветеранами було сказано, що Путін зараз так звільняє Україну від фашизму, як Гітлер її звільняв від більшовизму. І це правда - ані Путін, ані Гітлер не бажали Україні нічого доброго.
По-друге, ці мудрі слова сказав не я, а губернатор Херсонської області Юрій Одарченко.
По-третє, Жириновський назвав Херсонську область російською й знову все наплутав. Зараз російський не Херсон, а Херсонес, і то виключно через окупацію російськими військами.
По-четверте, раджу Жириновському сконцентрувати свою увагу на коментуванні Євробачення та піти з політичної арени й зайняти циркову.
Й на останок хочу попросити Жириновського не говорити від імені ветеранів -- ці поважні люди не потребують захисту блазня в салатному костюмі, котрий нападає на вагітних жінок. Займіться садівництвом чи боротьбою зі своїм внутрішнім ворогом - божевіллям, перш ніж виплескувати свої хворобливі фантазії в світ здорових людей, людей, які свідомо обрали свій шлях. Дякую за увагу. Слава Україні.
Bookmarks