В начале было 2 кордона, теперь колорадов прикрывают, у колорадов оружие...
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
В начале было 2 кордона, теперь колорадов прикрывают, у колорадов оружие...
Когда мне тяжело, я всегда напоминаю себе о том, что если я сдамся – лучше не станет. Мне опять нужны доноры
одесса не сдастся.
они сильные ребята.
современные протестные движения.
только что минуты 2 глянул стрим 01.ua из Одессы. на первый взгляд, протестеров много. при более внимательном рассмотрении - процентов 90 людей - с поднятой рукой, в которой тилипон ил камера. и только оставшиеся 10% - камушки мечут. если уйдут все снимающие площадь опустеет вмиг.
картинка для кисель-тв. мудаки.
разогревают. те же твари над нитками, что и во время майдана.
Щас бы колорадов Грейдером припугнуть...
Хутин Пуйло Ла Ла Ла Ла
свои ли убили??? большой вопрос...
https://www.facebook.com/UABoycottRu...9?stream_ref=1Вуличні бої в Одесі поновилися в 16:35:
У колорадів червоні повязки на правій руці, колорадські стрічки на одязі, та багато армійських касок. Є коктейлі Молотова, палки і кийки.
Міліція не намагається їх заарештовувати та відтісняти.
Колоради не знають міста, бо питають назви вулиць. Акцент білоруський та російський.
Чомусь захоплена пожежна автівка.
Ця наволоч контролює Дерибасовську. Готують сильні провокації та масове насилля.
В 16:40 на Дерибасовській колоради почали стрільбу зі зброї (травмат).
16:41 патріоти почали масову атаку на колорадів. Йде погоня.
16:42. Колорадів зажали в незручному провулку біля Дерибасовської. Вони захищаються металевими щитами і відстрілюються. Їх активно закидують камінням. Місцевість в чорному диму від шашек.
16:44. Колоради повільно відходять. Їх сильно закидують камінням. десятки патріотів їх витісняють. Чути постріли. Побито випадкові машини.
16:46. Патріоти наближаються вже з підручними щитами та баками від сміття. Зірвали вивіску. Колоради в дуже не зручному становищі, хоча і захищені суцільно щитами. Звідки вони у них?
Когда мне тяжело, я всегда напоминаю себе о том, что если я сдамся – лучше не станет. Мне опять нужны доноры
по идее путину нужно, чтобы сепариков разорвали. но отмашки нет пока, видимо до точки кипения еще не догнали.
расходятся ? цирк.
гыыыыыСлавянск: украинские военные могут находиться под воздействием наркотиков
http://www.vesti.ru/doc.html?id=1539549&tid=105474
Ополченцы в Славянске не исключают, что их противникам выдают некие наркотические препараты. По словам бойцов сил самообороны, украинские военные перевозбуждены. С блокпостов ополченцы несколько раз замечали, как их охватывает необъяснимая агрессия и безудержное веселье.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks