| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Имхо, сейчас идёт чистка в рядах силовиков. Правда там каждый второй на прикорме работает. Вот и тяжко поэтому.
http://censor.net.ua/news/283371/ruk...ogo_prikaza_apРуководство "Альфы" полностью отстранено за невыполнение боевого приказа, - АП
Только их надо не отстранять, а под трибунал пускать - чтоб другим неповадно было.
Шо я такого сказал?
Повідомлення модератора:
заборонено
1.1.2. Ображати з будь-якого приводу, використовувати лайку, зокрема стосовно особистості, мови спілкування, національності, расової, релігійної чи політичної приналежності інших учасників Форуму. Навмисне розміщати провокаційні повідомлення з метою викликати конфлікти між учасниками, взаємні образи, т.зв. троллінг.
Востаннє редагував + eternal +: 30.04.2014 о 15:24
Повідомлення модератора:
правилами заборонено
1.1.10. Цитировать (или дублировать) сообщения других пользователей содержащие нарушения Правил форума.
Тисніть трикутник, будь ласка.
Востаннє редагував + eternal +: 30.04.2014 о 15:28
Хутин Пуйло Ла Ла Ла Ла
Да шож вы не игноритесь
Все ваши посты малоинформативны, эмоционально окрашены и приправлены антиукпаинщеной.
С таким мнением вам будут рады на СевИнфо. Здесь же вы просто засоряете форум. Но,опять же, это ИМХО. И не стоит переходить на личные оскорбления.
Я ведь вас личинкой Киселёва не называю
Все ж уточню, что я не знаю кто там предатель. Вызывает большое подозрение нынешняя власть. И скорее всего в ближайшие дни станет ясно.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks