| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Іринко, підкажіть, будь ласка, який строк придатності еклерів з сирковим кремом?
Чи збережуться їхні смакові властивості через 5 днів?
Дякую)))
Авторские украшения "Яскрава" - У подружек нет такого!
Привет, Ирчик,
давно хочу задать вам отвлеченный вопрос.
Я готовить люблю (меньше, чем вы, и все же), и, хотя делаю это не так регулярно и точно не в таких объемах,
есть блюда, которые я считаю своим коньком и в которых я не сомневаюсь.
И что вы думаете? раз в сто лет не получаются и они, необъяснимо и непредсказуемо.
т.е. что-то съедобное получается, но не то, чем стоит хвастаться и угощать ни в чем не повинных людей.
У вас так не бывает?)
Авторские украшения "Яскрава" - У подружек нет такого!
ГмЯке цікаве запитання
Я дуже вимоглива до кінцевого результату, тому і взагалі цією справою зайнялася лише коли відчула в собі сили і впевненість готувати "для ні в чому не повинних людей", і страви в меню у мене з'являються лише після того, як я дуже добре наб"ю руку на кожній. Причому у мене ж вимоги і до зовнішнього вигляду не менші, ніж до смакових якостей
Тому родина регулярно споживає "вибраківку" волованів, еклерів та котлет (неправильної форми), обрізки тортів солодких і солоних, зрізані міліметри сиру, використаного для рівненького кубика в канапе тощо *-))
По-перше я використовую одні й ті самі продукти. Це може гарантувати більш-менш стабільний кінцевий результат, бо навіть інша марка борошна може змінити всеПо-друге, страви, які є чутливими до пропорцій, я готую з вимірянням до грама*-) Те, що роблю "на око" вже теж просто до автоматизма доведене)) Хоча оце "на око" і дає деякі незначні смакові коливання однієї і тієї ж страви - як ото художник не може дві ідентичних картини написати
Я дуже багато часу приділила аналізу моментів, які не вдавались, і з гордістюможу сказати, що "несподіванок" зараз у мене не трапляється. Коли щось настільки не вдається, що я не можу дозволити собі віддати це людям. Може щось вдатись, як на мене, трішечки менше (консистенція крема, крихкість коржа і т.п.), але зазвичай, з досвіду, це помітно лише мені. Якщо раптом щось не вийшло/підгоріло - то я переробляю, звісно. Але от зараз хотіла згадати, коли востаннє переробляла - навіть не пригадаю. Цього року - не переробляла нічого.
А якщо щось не так, як хочеться, то я в 95 випадках зі 100 можу встановити причину*-))
Коротше кажучи, сама себе і похвалила
ок!
дякую за такой подробный ответ.))
ТТТ, пусть и впредь все удается.![]()
кілька нових фото.
Поспіхом фоткані
Кошики з пармезану з салатом з слабосоленої сьомги, вершкового сиру та овочів.
Паштет з курячої (кролячої) печінки з вермутом і гранатовим желе на крекері. Пасмурна погода не дала передати на фото красу - желе яскраво світиться, мов рубін). Страва вийшла недешева, але мої домашні бились навіть за обрізки)))
це простий пінчерПросто фото чомусь не було
Смачнючі весняні фаршировані творожним кремом редиски
І не менш банальні за Пінчер київські котлетки)
![]()
Востаннє редагував Ірчик: 22.04.2014 о 12:30
Ирочка, а сколько кошики новые стоят ? на вашем последнем фото?
Ириш, фото посмотрела и даже задумалась: что за повод себе придумать, чтобы заказать паштет с гранатовым желе и корзиночки с пармезаном... Круто!!!
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks