http://112.ua/video/v-slavyanske-otp...tml?type=90104
прервалось..а как хорошо брехала..
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
http://112.ua/video/v-slavyanske-otp...tml?type=90104
прервалось..а как хорошо брехала..
«Если сточные воды жизни лижут ступени вашего храма — закройте дверь и засмейтесь… Не поддавайтесь злобе, оставайтесь по-прежнему святым в храме»
Кто ещё хочет на завтра?![]()
http://youtu.be/pX2zJYTdjwY
Моей стране объявлена война.Интервенты ,как и фашисты 73 года назад,получат достойный отпор.
на 1+1 плотно мочат кисель-тв
Здесь ничего хорошего уже не случится …
Краматорськ:
По его словам, к зданию милиции на большой скорости подъехал пассажирский микроавтобус "Газель", который снес шлагбаум, из него выпрыгнули люди в камуфляже, вооруженные автоматами, и сразу открыли огонь по окнам управления.
В ответ из здания МВД были открыты ответные выстрелы.
Террористы сразу же отступили, рассредоточились по периметру, и отошли за школу, расположенную напротив милиции.
К ним, по словам очевидца, присоединились люди, одетые в черную гражданскую одежду и вооруженные пистолетами.
По состоянию на 19:50 боевики вошли внутрь здания, из которого прозвучали несколько выстрелов.
=================
журналіст МВС писав що в Крамоторську все ок. чи це і є ок
http://pravyysektor.info/news/sytuat...stanni-podiji/
На сході України сьогодні, 12 квітня, пройшли сепаратистські акції протесту, які супроводжувалися захопленнями адміністративних будинків і відділень МВС і СБУ.
17:46. Згідно з повідомленням кореспондента РБК-Україна, в Краматорську Донецької області проросійські мітингувальники захопили будівлю Районного відділення внутрішніх справ.
16:20. У Донецьку активісти захопили Головне управління Міністерства внутрішніх справ України в Донецькій області.
16:06. Як повідомив кореспондент РБК-Україна, в райцентрі Дружківка Донецької обл. проросійські активісти захопили районну державну адміністрацію.
15:46. В.о. Президента України, спікер парламенту Олександр Турчинов звільнив Валерія Іванова з посади начальника Управління Служби безпеки україни в Донецькій області.
15:34. Міськвідділ міліції райцентру Красний Лиман Донецької області захоплений озброєними людьми.
“Близько 20 озброєних людей зайшли в будівлю міськвідділу, яке оточили представники афганських і козачих організацій”, – повідомило видання “Новости Донбасса”.
14:53. Міліція назвала причину захоплення відділення МВС у Слов’янську – заволодіння зброєю.
14:42. У Слов’янську проросійські активісти захопили будівлю СБУ. У той же час, загарбники адмінбудівель почали озброювати учасників проросійського мітингу, чисельністю до 500 чоловік.
12:56. Мер Слов’янська Неля Штепа провела переговори з активістами, які захопили райвідділ міліції і запевнила жителів міста, що їм нічого не загрожує. Крім того, мер попросила не провокувати озброєних людей у камуфляжах, щоб уникнути бійок.
Озброєні люди - это саранча путинская без нашивок, шоб было понятнее. Она уже на Востоке...
Если Правый сектор такое постит, становится не по себе.
Додайте до молитви України свою власну молитву, звертіться до Бога цими словами Священного Писання (Псалом 34):
1 Господи! Будь Суддею тих, що змагаються зі мною, і побори тих, що бажають побороти мене. 2 Візьми зброю Твою і щит і стань на поміч мені. 3 Вийми меч і загороди дорогу тим, що переслідують мене. Скажи душі моїй: “Я твоє спасіння”. 4 Нехай осоромляться ті, що шукають душу мою. Нехай повернуть назад і покриються безчестям ті, що задумали зло проти мене. 5 Нехай стануть вони як той порох перед віт*ром, і ангел Господній нехай прожене їх. 6 Нехай дорога їхня буде темна і слизька, і ангел Господній нехай переслідує їх. 7 Бо вони без вини таємно поставили сітки свої на мене, викопали яму для душі моєї. 8 Нехай же несподівано прийде загибель на нього. І сітка, що він таєм*но на мене поставив, нехай уловить його, і в ту яму нехай сам упаде, на свою погибель. 9 А душа моя буде радіти у Господі, буде втішатися спасінням від Нього. 10 Всі кості мої скажуть: “Господи, хто подібний до Тебе? Ти возволяєш слабкого від сильного, бідного і вбогого – від гнобителів його”. 11 Стали проти мене свідки неправедні; про те, чого не знаю я, вони допитують мене. 12 Віддають мені злом за добро, осиротили душу мою. 13 Я ж, коли хворіли вони, одягався в одежу скорботи, смиряв постом душу мою, і молитва моя від серця мого не спинялася. 14 Наче за приятелем або за братом своїм я побивався, ходив, сумуючи та плачучи, наче за матір’ю. 15 А во*ни з нещастя мого радіють, збираються та радяться, як збільшити рани мої, ганьблять мене, не знаю, за що; 16 спокушаючи, насміхаються, скрегочуть на мене зубами. 17 Гос*поди, чи довго будеш дивитися на це? Одведи душу мою від злочинства їхнього, від левів – самотню мою. 18 Я буду прославляти Тебе на великих зібраннях, серед численних народів буду хвалити Тебе, 19 щоб не торжествували наді мною ті, що ворогують проти мене даремно, не переморгувалися очима своїми ті, що ненавидять мене без вини. 20 Бо не про мир говорять вони, а проти мир*них землі складають свої замисли. 21 Розширюють на мене уста свої і кажуть: “Добре, добре, бачили очі наші”. 22 Ти бачив це, Господи, не мовчи. Господи, не віддаляйся від мене. 23 Встань, Господи і заступись за правоту мою. Розбери тяжбу мою, Господи мій і Боже мій! 24 Розсуди мене, Господи, за правдою Твоєю, щоб не величалися вони наді мною. 25 Щоб не говорили в серці своїм: “Добре, [добре!] цього ми бажали”. Щоб не сказали: “Ми поглинули його”. 26 Нехай постидяться й осоромляться ті, що радіють з мого нещастя. Нехай покриються соромом і ганьбою ті, що вихваляються проти мене. 27 І нехай радуються і веселяться ті, що співчувають правді моїй. І нехай завжди кажуть: “Який величний Господь, що бажає миру рабові Своєму!” 28 А язик мій буде звіщати правду Твою та прославляти Тебе по всі дні.
вибори -це кампанія. сказати скільки кандидатів зроблять заяву, що через НС не мали можливості провести кампанію до виборів і тому будуть вимагати перенести вибори?
=============================
В соответствии со ст.7 Закона, чрезвычайное положение в Украине может быть введено на срок не более 30 дней, и не более 60 суток в отдельных ее местностях. В случае необходимости чрезвычайное положение может быть продлено президентом, но не более чем на 30 суток. Указ президента о продлении действия вступает в силу также после его утверждения ВР.
Введение чрезвычайного положения может означать следующее:
- установление особого режима въезда и выезда, а также ограничение свободы передвижения по территории, где вводится чрезвычайное положение;
- ограничение движения транспортных средств и их досмотр;
- усиление охраны общественного порядка;
- запрет проведения массовых мероприятий, запрет забастовок;
- введение комендантского часа;
- проверка документов у граждан, а в необходимых случаях - проведение личного досмотра, досмотра вещей, транспортных средств, багажа и грузов, служебных помещений и жилья граждан;
- запрет изготовления и распространения информационных материалов, которые могут дестабилизировать обстановку;
- регулирование работы гражданских теле- и радиоцентров, запрет работы любительских радиопередающих средств и радиоизлучающих устройств личного и коллективного пользования;
- особые правила пользования связью и передачи информации через компьютерные сети;
- постановка вопроса о запрете деятельности политических партий, общественных организаций в интересах национальной безопасности и общественного порядка, охраны здоровья населения или защиты прав и свобод других людей и т.п.
<a href="http://liga.net/">Источник</a>
http://youtu.be/pX2zJYTdjwY
Моей стране объявлена война.Интервенты ,как и фашисты 73 года назад,получат достойный отпор.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks