| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Я считаю эл.энергию себе (с эл.плитой) и маме (простой тариф) на этом сайте http://index.minfin.com.ua/tarif/electric.php Просто сохранила себе в закладки
Сегодня только оплачивала кредит, решила скреативить и оплатить через кассу, а то наличка есть, не хотела лишнего платить за пополнение и потом комиссию за пр24. Капец! зареклась ходить в банк. Отделение далеко, касса сегодня не работает, на терминалах очередь, перешла через дорогу, оплатила в Авале, а там комиссия круче чем все мои предполагаемые траты на пополнение и комиссии!
А я вірно ж розумію оце хто платить через термінал достає шпаргалку з списком рахунків газ, вода, бла бла і вперед? Дідько. Ну це ж близько 10 не менше служб (((
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks