| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Я первый раз до самых родов в декабре на шпильках 9 см отбегала. Другую обувь не признавала. А вот второй раз рожала уже в Днепре. Врачи такой вой подняли"ЗИМОЙ НА КОБЛУКАХ!!!" Ну сняла... Через неделю вена от смены нагрузки на ноге вылезла... Так ,что все эти советы очень индивидуальны.
У вашего папы тоже еще два дневных сна? )))
Вспоминаю, как до конца ноября ходила во флиске и жилетке, потому что даже самые большие куртки на мне не застегивались, ну и осень на удивление теплая выдалась
Анекдот вспомнился.
Наконец сбылась мечта Пети Иванова! Он закатал асфальтом 6 соток родительской дачи![]()
У мене 7-метрова лоджа і ще 5 вікон і два балконних блоки. І все це на 9 пвоерсі.
Вже кілька років на помивку зву форумських мийщиків
виділити цілий день на миття у мене немає можливості
Та і на старість боягузкою стаю - 9 поверх напружує
Ой! це ж класика! Бабуся моя і маму змушувала назилятись, коли вон сестрою вагітна ходила*-)
У Марії Матіос на цю тему є:
Останній місяць перед пологами я коротала у батьків у горах. Увесь день снувати туди-сюди, хоч і вдома, набридало — отож я набирала бабусин телефон і попереджала, що скоро буду. До моїх дідів — 10 хвилин ходу.
Але скільки б я не навідувалася до бабці, дід Власій завжди робив одну і ту ж роботу: лущив кукурудзу. Курям. За неспішною розмовою з дідом «як то давно було» минало по кілька годин. Дід добре стежив, щоб бабця не чула теми нашої розмови — і тоді розказував про те, про що я почала дізнаватися лише в 90-их роках минулого століття.
Я так заслуховувалася тих розповідей, що не завжди ловила момент, коли миска із налущеною кукурудзою зненацька випадала дідові з рук. Дід винувато стискав плечима і просив визбирати зерно. Я мовч¬ки спершу дивилася на круглий, мов сільська Синичена кИчера (гора), свій живіт... і мовчки починала збирати з підлоги кукурудзу. Збирала я її, зігнувшись удвоє, не присідаючи навпочіпки. Навпочіпки працюють лише ліниві й городські, казала бабця.
Коли за той місяць дід перелущив, здається, усю розтіцьку кукурудзу, а заразом — і підзахарецьку з мариничівською разом узяту (Підзахаричі, Мариничі — назви довколишніх з Розтоками сіл), я з полегшенням зітхнула: нарешті не доведеться гибіти над підлогою з кукурудзяним зерном.
Та моя полегкість була недовгою: на час моїх від¬відин у діда чомусь починалася раптова слабкість у пальцях, і він щоразу розсипав на підлогу коробку сірників, які також треба було збирати, звісно ж, мені. Бо я не уявляю, що могла б тоді відмовити, зсилаючись на свою фігуру. А вона тоді була таки ширша, ніж довша, казали в селі.
Що то продумана хитрість моїх діда з бабцею — оте розсипання і кукурудзяного зерна, і сірників із коробки, — я зрозуміла пізніше, коли вони обоє весело призналися, що таким чином розробляли мені тазові м'язи перед пологами.
А вона й справді виявилася корисною, ота проста і мудра сільська наука — Назарій вискочив на світ Божий, як вилушок із ліскового горіха.
Із того часу я дуже люблю кукурудзу.
І з того часу я усвідомила, чому у мене така ви-тривала спина.
Старше станет - сам такую захочет)
Мы дочку можем только в парикмахерской подстричь (с года так). Там нравящаяся её тетя-парикмахер, а еще выдают целый ящик игрушек, как раз для таких "любителей" припасенный, и потом им можно поиграться. Дома даже стрижка челки в 4-6 рук невозможна, чем не отвлекайА еще не любит голову мыть и расчесываться, так что каре короткое - наш лучший друг
Я с четырех месяцев наклониться не могуПытаюсь, правда, регулярно
![]()
Я знаю, куда в этом доме деваются деньги. Осталось понять, откуда берется пыль
оооо, как я Вас понимаю.У меня окон метров 20 и этаж 15-ый. Когда-то во время мытья отвалилась "голова" от спец. щетки (или как там ее правильно), и полетела вниз..Я бежала на улицу чуть ли не быстрее, чем эта щетка...так боялась, что убила там кого-то - 15 этаж не шутка.А под окнами бабуськи сидели на лавке, щетка прямо перед их ногами упала.Обошлось.
А мы приехали стричься а тут очередь , сидим в кафе ждем, как бы дождаться без последствий
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks