| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Я дико извиняюсь, хто такой ВОС?![]()
человечек - это звучит горденько
А тем временем наши моряки пытаются прорваться из Донузлава.
может кулачки, а? @@@@
Українські моряки, які заблоковані в бухті Донузлав, намагаються прорватися в море.
Про це Українській правді повідомив моторист десантного корабля "Кіровоград" Іван Шепель.
"Морські тральщики, в тому числі "Черкаси", з піснею "Ворогові не здається наш гордий Варяг" пішли на бонові ворота, там, де знаходяться затоплені кораблі", - розповів він.
Результат операції поки невідомий.
У розмові моряк поскаржився на відсутність вказівок з боку влади.
"Ми намагаємося зрозуміти, що нам скаже наша влада, хоч що-небудь", - зазначив він.
Росіяни затопили вже 4 своїх кораблі, щоб заблокувати вихід з бухти. У четвер три судна ВМС України, які знаходились у бухті підняли Андріївський прапор Росії. Під контролем України залишаються великий десантний корабель "Костянтин Ольшанський", середній десантний корабель "Кіровоград", корвет "Вінниця" та морські тральщики "Черкаси" та "Чернігів"
Сходили с девчонками на "Загадка пиратского острова", давно ждали, и вот наконец-то!фильм потрясный! для девочек просто бесконечная радость а не мульт
и феи, и вошлебство, и юмор, и красота нереальная, и интрига, приключения, вобщем класс-класс-класс! я под впечатлением, за девчонок и говорить нечего)))) супер! побольше б таких фильмов для девчат
![]()
Смейтесь до слёз! Это устроит как оптимистов, так и пессимистов.
может единые энергетические системы переименованные?
яценюк, гриценко, ляшко, тягнибок, ну и... хотя под большим вопросом - кличко
Сало в шоколаде, и другие полезные продукты для наших Героев
девочки... на днях видела мельком кто-то советовал посмотреть фильм (тут провал в памяти, и не сохранила названия)
о девочке, сироте, которую на воспитание тётка взяла
подскажите, плиз, хочу посмотреть
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks