Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы

Результати опитування: Как изменилось ваше отношение к партии "Свобода" после уведенного

Голосували
262. Ви ще не голосували в цьому опитуванні
  • Не изменилось

103 39,31%
  • Я их стал уважать больше

29 11,07%
  • Я их стал презирать больше

130 49,62%
Сторінка 10 з 23 ПершаПерша 1234567891011121314151617181920 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 441, показано з 181 по 200.

Тема: Как изменилось ваше отношение к партии "Свобода" после увиденного?

Дописів
    527

Типово

Цитата Допис від simplyA Переглянути допис
    ППКС!

Проголосовала за 1-й пункт, ненавижу их как и раньше и такое поведение вполне ожидаемо.
    Кстати, а почему нельзя было показать часть речи Путина? А где же свобода слова? Ну пусть уже и интернет заблокируют.
    Про интернет они не знали, не говорите, а то озадачите. Они даже не догадываются, что большая часть неселения телевизор не смотрит, а тем более ут1. Не развеивайте миф. Пусть попиарятся. Я зато теперь от бабок дворовых знаю, что у Тягнибока в партии Тарзан состоит, а Наташа Королева - пока нет. Один позитив!

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    13 267

Типово

Цитата Допис від simplyA Переглянути допис
    Ну вообще-то нужно получать информацию со всех сторон, чтобы делать правильные выводы.
    Иначе в отличие от советской или немецко-фашистской пропаганды?
    та нема питань. наскільки інформативним був виступ путєна?
    Хвороба дивна тим, що недужий нібито будує свою персональну реальність, де діють інші закони, відмінні від законів навколишнього світу.

Дописів
    13 379

Типово

Цитата Допис від Denim Переглянути допис
    Про интернет они не знали, не говорите, а то озадачите. Они даже не догадываются, что большая часть неселения телевизор не смотрит, а тем более ут1. Не развеивайте миф. Пусть попиарятся. Я зато теперь от бабок дворовых знаю, что у Тягнибока в партии Тарзан состоит, а Наташа Королева - пока нет. Один позитив!
    Я тут подумала - может это такой пиар канала УТ-1. Кто его смотрел-то вообще?)))

А если всерьез, то это не первые наезды на ТВ, перед этим интер пытались блокировать, демократы хреновы. Зато по остальным каналом все в русле "политики партии", прям как при совке. Второй день вещают про бомбоубежища.
    Делай что должен - и будь, что будет.
    Корейская и тайская косметика в Днепре.https://forum.gorod.dp.ua/showthread.php?t=431934

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    26 168

Типово

Цитата Допис від texas Переглянути допис
    Выходите завтра с плакатом под обладминистрацию и протестуйте против Филатова.
    В какое время я могу вас завтра там встретить?
    В отличии от бездельников , маргиналов, алкашей, бомжей и идиотов я не могу себе позволить роскошь скакать по майданам... Я работаю, что бы обеспечить себя и семью.
    А на филатовых и прочую шваль мне насрать. полезут ко мне лично - пристрелю.
    Страна дуреет, но идёт вперёд!

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    26 168

Типово

Цитата Допис від Александр_L Переглянути допис
    Судя по всему (включая сообщения от Greg-91), ВО "Свобода" напару с ВВП решили еще сократить территорию Украины...

До 0...

texas
    Guest

Типово

Цитата Допис від Сухов Переглянути допис
    В отличии от бездельников , маргиналов, алкашей, бомжей и идиотов я не могу себе позволить роскошь скакать по майданам... Я работаю, что бы обеспечить себя и семью.
    А на филатовых и прочую шваль мне насрать. полезут ко мне лично - пристрелю.
    Извините, разве ваше сообщение не нарушает правил этого форума?

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    26 168

Типово

Цитата Допис від texas Переглянути допис
    Извините, разве ваше сообщение не нарушает правил этого форума?

Треугольничек в углу видел?
    Жми. Выполни гражданский долг))

Дописів
    165

Типово

Цитата Допис від Margo7 Переглянути допис
    Грег отрабатывает на все деньги, молодец.

Нет, не красиво. А врываться на территорию - уже лучше выглядит, по крайней мере, с точки зрения орфографии.
    Гамма наци атакуют? В добавок к путлеровским рашистам?

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    2 527

Типово

Цитата Допис від Greg-91 Переглянути допис
    Свобода поступила некрасиво и неправильно, но неожиданного нет, это канал был пропутинский. Вел политику против интересов Украины.

Генпрокуратура должна заинтересоваться не только свободовцами, но и директором первого канала Украины - за антиукраинскую деятельность канала.
    Простите, как вы понимаете словосочетание - свобода слова? И есть ли у вас понятие, что такое суд?

Дописів
    409

Типово

Интересно, а после этого видео, если кто-то его раньше не видел, отношение к ВО свобода изменилось
    https://www.youtube.com/watch?v=xLg-iqvoHlU

Дописів
    237

Типово

С нетерпением жду 9 мая.
    Хочется посмотреть насколько фашисты принципиальны в своих поступках.

Типово

Хочу висловити думку звичайної людини і громадянина. Підкреслюю: звичайної людини. Так сталося, що я спочатку почула про це відео «ой, який жах», а вже потім побачила. Можливо тому, моя психіка, яка очікувала чогось надзвичайного, не постраждала.
    Вражає, як усі накинулися в радощах на внутрішнього «ворога», в день, коли зовнішній закріпив свою агресію не лише документально, але й смертю. Вражає, що цей інцидент витіснив з моєї френд-стрічки реальні проблеми цієї доби.

Давайте згадаємо, з чого починалося обурення Майдану. З того, що люди, які знаходилися на керівних посадах, не вміли брати на себе відповідальність за свої вчинки. Не вміли вчасно сказати: «Я йду у відставку» - і не тоді, коли натовп кричить, а коли посадовець зробив проступок. Ліві Майдану завжди говорили «не піддаватися на провокації», тобто бути ввічливими і миролюбними з тими, хто не бере на себе відповідальності, просити їх, спонукати до чогось танцями і ліхтариками. Праві ж не вірили у совість можновладців і ледве стримували свій радикалізм, але врешті-решт воювали обидва табори. І гинули обидва.

Чи пішов директор Першого Національного Пантелеймнов у відставку, коли (скажімо умовно) вмикав «Лебедине озеро» після побиття студентів, заворушень на Грушевського, розгонів Майдану? Чи написав він заяву про звільнення, коли загинула Небесна сотня, а він ще вичікував, що ж далі? Чи написав заяву, коли змінилася влада? Ні, він просто різко змінив редакційну політику, залучивши до ефіру Громадське тв…

Мало хто знає, але вчора Перший Національний показував святкування в Росії з приводу "повернення" Криму. Добре, це можуть собі дозволити російські канали, а український, тим паче державний? Чи розділяєте ви святковий настрій Першого Національного?

Мабуть, вина Мірошниченка у тому, що він не потанцював з ліхтариками, перед тим як упевнитись, що совісті у директора немає?

Добре, переборщили, нерви ж у всіх поздавали. Притягти до відповідальності «Свободу» - це, звичайно, тепер стане честю багатьох. Від «''Свобода'' кидає виклик Небесній сотні» до «Через таких як ви, у нас Крим забрали!». Що ж, ми хотіли громадянське суспільство – ми його отримали. Тепер в нас журналісти (з Громадського - співпадіння? ) з кожного приводу підійматимуть Майдани. Але є питання набагато важливіші. І, м’яко кажучи, невідкладні. Будь-яке відволікання від них – гра на користь Росії та 5 колони (те, що закидають «Свободі»).

1. Посилення військ Росії у Криму, там, де лишається купа наших людей.
    2. Підписання чи не підписання асоціації з ЄС.
    3. Внутрішні вороги, набагато серйозніші за Мірошниченка: Медведчук, Царьов, і купа тих, які вже ховаються, або яких дуже складно дістати (Клюєв, Лукаш, Аксьонов і далі по списку ).

Боюсь, розправа над емоційним "хуліганом" Мірошниченком не є першочерговою. Врешті-решт, це не масові вбивства і не зрада держави, як у персон, вказаних вище. І взагалі, шановні, не хочу вам нагадувати, але прийдеться: у нас війна. Холодна, гаряча, холодно-гаряча, а в перспективі й етнічна… а 5-а колона все ще серед нас. Наприклад, Перший Національний.

Скільки можна очікувати від 5-ї колони, що вона зрозуміє ввічливість?

Онука Чучупаки

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    15 822

Типово

сегодня утром в новостях на 1-ом роств показывали Чуркина на заседании СовБеза ООН - в качестве примера описываемых им в предыдущих словах ужасов, творящихся в Украине, он привел обсуждаемый случай..

Звідки Ви
    Победа
    Дописів
    4 133

Типово

Цитата Допис від Правий Гектор Переглянути допис
    Хочу висловити думку звичайної людини і громадянина. Підкреслюю: звичайної людини. Так сталося, що я спочатку почула про це відео «ой, який жах», а вже потім побачила. Можливо тому, моя психіка, яка очікувала чогось надзвичайного, не постраждала.
    Вражає, як усі накинулися в радощах на внутрішнього «ворога», в день, коли зовнішній закріпив свою агресію не лише документально, але й смертю. Вражає, що цей інцидент витіснив з моєї френд-стрічки реальні проблеми цієї доби.

Давайте згадаємо, з чого починалося обурення Майдану. З того, що люди, які знаходилися на керівних посадах, не вміли брати на себе відповідальність за свої вчинки. Не вміли вчасно сказати: «Я йду у відставку» - і не тоді, коли натовп кричить, а коли посадовець зробив проступок. Ліві Майдану завжди говорили «не піддаватися на провокації», тобто бути ввічливими і миролюбними з тими, хто не бере на себе відповідальності, просити їх, спонукати до чогось танцями і ліхтариками. Праві ж не вірили у совість можновладців і ледве стримували свій радикалізм, але врешті-решт воювали обидва табори. І гинули обидва.

Чи пішов директор Першого Національного Пантелеймнов у відставку, коли (скажімо умовно) вмикав «Лебедине озеро» після побиття студентів, заворушень на Грушевського, розгонів Майдану? Чи написав він заяву про звільнення, коли загинула Небесна сотня, а він ще вичікував, що ж далі? Чи написав заяву, коли змінилася влада? Ні, він просто різко змінив редакційну політику, залучивши до ефіру Громадське тв…

Мало хто знає, але вчора Перший Національний показував святкування в Росії з приводу "повернення" Криму. Добре, це можуть собі дозволити російські канали, а український, тим паче державний? Чи розділяєте ви святковий настрій Першого Національного?

Мабуть, вина Мірошниченка у тому, що він не потанцював з ліхтариками, перед тим як упевнитись, що совісті у директора немає?

Добре, переборщили, нерви ж у всіх поздавали. Притягти до відповідальності «Свободу» - це, звичайно, тепер стане честю багатьох. Від «''Свобода'' кидає виклик Небесній сотні» до «Через таких як ви, у нас Крим забрали!». Що ж, ми хотіли громадянське суспільство – ми його отримали. Тепер в нас журналісти (з Громадського - співпадіння? ) з кожного приводу підійматимуть Майдани. Але є питання набагато важливіші. І, м’яко кажучи, невідкладні. Будь-яке відволікання від них – гра на користь Росії та 5 колони (те, що закидають «Свободі»).

1. Посилення військ Росії у Криму, там, де лишається купа наших людей.
    2. Підписання чи не підписання асоціації з ЄС.
    3. Внутрішні вороги, набагато серйозніші за Мірошниченка: Медведчук, Царьов, і купа тих, які вже ховаються, або яких дуже складно дістати (Клюєв, Лукаш, Аксьонов і далі по списку ).

Боюсь, розправа над емоційним "хуліганом" Мірошниченком не є першочерговою. Врешті-решт, це не масові вбивства і не зрада держави, як у персон, вказаних вище. І взагалі, шановні, не хочу вам нагадувати, але прийдеться: у нас війна. Холодна, гаряча, холодно-гаряча, а в перспективі й етнічна… а 5-а колона все ще серед нас. Наприклад, Перший Національний.

Скільки можна очікувати від 5-ї колони, що вона зрозуміє ввічливість?

Онука Чучупаки
    а может мирошниченко и ко и есть 5-я колона?
    Я девочка.Я не хочу ничего решать.Я хочу платье.
    "В ком нет любви к стране родной,те сердцем нищие калеки..." Т.Г.Шевченко

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    2 527

Типово

Я вообще не понимаю людей, которые находят оправданию такому самосуду. Они или такие же отморозки и поэтому не видят в этом инцинденте ничего такого, или им просто стыдно признать, что они явно тупанули и поставили не на ту лошадку. Как можно рассуждат типа заслужил? Вы рвали на груди волосы, так хотели в Европу, но при этом понятие суд у вас сводиться к суду линча. Про свободу слова я уже молчу. Хотя я помню, как мне майданщики выкатив глаза уверяли, что они стоят за то что бы мы жили как в Европе, за честные суды и так далее. Видно у каждого свое понятие Европа и честные суды. У кого то на уровне 17 века. Мирошниченко уже не раз отличался такими художествами. Кааааак такое можно еще оправдывать? Это они такое творят еще не закрипившись у власти.

Дописів
    21

Типово

Теперь понятно почему интер заговорил по другому, видемо свободовцы тоже "в гости" заходили.....только без камеры..)) 1+1 с самого начала были под давлением. Ну такое уже рассказывают. Уже тошнит...нет, даже больше...выворачивает.

Дописів
    98

Типово

Молодцы ребята, всё правильно делают - чем больше таких видео, тем ближе пу к тому, чтобы отжать ещё и восток.
    Отличный пример того что дибилов на пушечный выстрел нельзя подпускать к управлению государством.

Дописів
    98

Типово

Цитата Допис від Forefairy Переглянути допис
    1+1 с самого начала были под давлением. Ну такое уже рассказывают. Уже тошнит...нет, даже больше...выворачивает.
    По секрету всему свету - телеканал 1+1(а также популярные интернет-каналы, топовые украинские паблики ВК, и даже некоторые крупные форумы) принадлежат некоему Игорю К., который в свете последних событий ВНЕЗАПНО стал губернатором Днепропетровской области.
    Вообще очень умный человек, этот Игорь К., без шуток.

Звідки Ви
    оттуда (с)
    Дописів
    27 058

Типово

Пятая колонная и агентура кремля - это Мирошниченко, толстый сын великого режиссера и толстый сын великого актера....

http://www.pravda.com.ua/news/2014/03/20/7019664/
    Тягнибок вбачає корінь проблем України у надмірній толерантності та "агентурі Кремля"

Дописів
    131

Типово

Цитата Допис від MJAsh Переглянути допис
    По секрету всему свету - телеканал 1+1(а также популярные интернет-каналы, топовые украинские паблики ВК, и даже некоторые крупные форумы) принадлежат некоему Игорю К., который в свете последних событий ВНЕЗАПНО стал губернатором Днепропетровской области.
    Вообще очень умный человек, этот Игорь К., без шуток.
    Почему внезапно? Это ожидаемая заслуга революции. Игорь К. - это самый честный и некоррумпированный человек в Дн-ской области, все логично. А канал 1+1 - это совершенно честный и независимый канал, на который не оказывает никакого влияния его владелец Игорь К.

Сторінка 10 з 23 ПершаПерша 1234567891011121314151617181920 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті